Viewpoint: ”Pinocchios” för de Koch bröderna; Obamacare ”mirakel”; lagen verkställer på att hyra

Newets York Times Ta Noterar: Mer ”Pinocchios” För de Koch Bröderna, Behar
Sjukvårdannonserna som körs av Amerikaner för Välstånd -; en av många som vinkar frenetiskt, beväpnar av de Koch bröderna -; är en gåva till faktumkontrollörer överallt. Därför Att de avsiktligt vridningen sanningen som övertalar folk ”för att stoppa understödja Obamacare,” dem, har blivit en bearbeta med maskin för att producera ”Pinocchios,” Postar lögnaktighetrankningssystemmen som används av Glenn Kessler på Washington (David Firestone, 4/24). 

USA I Dag: Obamacare InskrivningMirakel Eller Faktum? Kolonn 
Läsning nyheterna i nya dagar, är det svårt till flykten som intrycket där har varit ett mirakel. Obamacare fungerade. Illviljan en besvärad barkass, misslyckad tidig sort numrerar, och cynism från över den politiska spectrumen, den Som man har råd med Omsorgen Agerar kom igenom. En slutsumma av 8 miljon Amerikaner har skriva in sig, även mer, än numrerauppsättningen vid utgå Vård- och Människa Servar Sekreteraren Kathleen Sebelius som en riktlinje för framgång (Emmett Rensin, 4/24).

Wall Street Journal: Den Arbetslösa Obamacaren 
En ny granskning visar Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg negation får effekt på anställning. Enligt Föra Journal över ”, nästan sade halvan av lilla företagsägarear med åtminstone fem anställda eller 45% av samlade de, att de hade måste att curb deras hyra planerar på grund av den vård- lagen och nästan ett tredje; 29%-; said hade de tvingats för att göra för att bemanna snitt, enligt en U.S. Bancorp granskning av 3.173 ägare med mer mindre, än $10 miljoner i årlig intäkt, som ska, är den utsläppt Torsdagen” (James Borgare, 4/24).

McClatchy: GOP Bör Stoppa att Slåss Obamacare Och Fungera för Att Förbättra Den
Det finns en stor skillnad mellan principen och pigheadedness. Fördriva att fordra som försvarar första, kongress- Republikanska motståndarear av den Som man har råd med Omsorgen, Agerar (Obamacare) kopplar in egentligen i understödja. Det är tid för att GOPEN ska acceptera, att ACAEN är lagen av landet, känner igen godan som det har gjort, och ska gör, och arbete med Demokrater som fixar, hoppar av som är ett ofrånkomligt in sådan stort och komplext program (Rice, 4/24).

Wall Street Journal: Avtäck Oregon
”Är Detta ting funktionsdugligt,” Presidenten Obama som häromdagen instrueras, och liberaler fick meddelandet att ignorera ObamaCares pågående dysfunctions. Verkligheten är olik, speciellt i påstår lika Oregon, som drog plugga på dess försäkringutbyte på Torsdag. Den Demokratiska Regulatorn John Kitzhaber som lovades för att leda nationen på ObamaCare och honom gjorde; bakifrån. DenAmerika barkassen kollapsade även mer hård än Healthcare.gov. Den bekant utbyteswebsiten som Täcker den Oregon stillbilden har inte skriva in sig en person, och det statligt har spenderat omkring $7 miljoner som undertecknar upp bara 69.000 folk som använder manuellt pappers- applikationer (4/24).

Washington Postar: Virginia Lekar Blir Rädd Med Medicaid 
När delstatsregeringar stänger av, märker folket, att något är dåligt amiss, eventuellt även så än när federal regeringsluten. I Virginia var Republikaner i Huset av Delegater har grävt i deras häl mot Gov. Frotté McAuliffes, planera för att utvidga Medicaid, möjligheten av en avstängning som denna sommar växer, och erfara i annan påstår heartening inte exakt (4/24).

Reuters:  Se Det okändaMedicare Data, När du Shoppar För Sjukvård
Den nya frigöraren av Medicare som fakturerar rekord för manipulerar över Förenta staterna kom med hopp som skulle konsumenter får vad de behöver för jämförelse-att shoppa för sjukvård. Även Om det inte vände ut för att vara riktig, har du annan förlägger för att se (Lipka, 4/25). 

WBUR: Projektera Louise: Äta Något liknande en Tonåring? Inte Anymore
Så nu här är vi igen, och ytterligare en gång snubblar Jag förmiddagen på en väg med min son - endast till Udden denna tid, så Mig förmiddagkassaskåpet från Signore Cassano… för nu. Men Jag har stilla frestat, för en tid sedan i morse, som överger allt tvång och som ska ätas som, om Jag var en årig pojke 16, med ämnesomsättningen som ska matchas. Endast här är tinget: Jag kan inte (Louise Kennedy, 4/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement