Sats för Eftervård för Tatuering för H2Ocean-barkassYtterlighet

H2Ocean en ledare, i framkallning av naturliga sjukvårdprodukter genom att använda patenterade salt formler för havet, är stolt att meddela att barkassen av deras åtråvärda Sats för YtterlighetTatueringEftervård i 5.179 Walgreens diversehandel som finnas Riksomfattande i Första Hjälp Delar Upp.

Satsen för Omsorg för H2Ocean's-Ytterlighet (ETC)Tatueringen, är tre kliver systemet, som har planlagts för att se till kassaskåp, högvärdig eftervård för en ny tatuering. Satsen innehåller H2Ocean's-BlåttGräsplan Skummar Tvål, Moisturizing Kräm för HavOmsorg och den Aquatat TatueringSalvan. Bruk av dessa farmaceutiskt graderar produkter resulterar i vibrantly läkte tatueringar med minsta flår retningar med nytt förkroppsligar vanligt konst.

”Är H2Ocean tatueringen #1 och den genomträngande eftervården som över hela världen rekommenderas av professionell. Nu kan dessa yrkesmässiga konstnärer se kunder till Walgreens för att finna Satser för Eftervård för H2Ocean's-YtterlighetTatuering,” den något att sägaMarty Akter, Verkställande vice ordförande.

Den Växande statistiken validerar TatueringBranschen som stora affärer i konventionella Amerika. Det finns beräknade 21.000 studior för en tatuering i U.S.et som årligen frambringar över $2 Miljard Dollar i intäkt. PewForskningscentrumstatistiken visar att 45 Miljon Amerikaner har åtminstone en Tatuering. Flera TatueringVerklighetShows äger rum i deras 3rd och 4th säsonger med växande värderingar. Den är mycket vanligt att se Skådespelarear och Aktriser, Yrkesmässiga Idrottsman nenar, Musiker, FotbollMoms och AffärsProfessionell som visar deras tatueringar och att förkroppsliga konst. Denna Maj, H2Ocean firar deras 12th År Årsdag och också att vara den mest igenkända tatueringen och förkroppsligar genomträngande eftervård över hela världen.

vicepresidentet av Funktioner, Scott Stier, kommenterar: ”Har Vi spenderat över ett årtionde som brännmärker H2Oceanen som är känd i TatueringBranschen och, går nu att dra konsumenter in i Walgreens för Satsen för YtterlighetTatueringEftervård. Vi är det mycket gynnsamma och mycket upphetsada härom tillfället.”,

Produkter för Havet för H2Ocean inkluderar andra välgörande patenterade Salt det Arktiska Hav, och CitronIsMunnen Sköljer (det Salt Havet Sköljer för den torra munnen, öm halsar, postar tand- tillvägagångssätt och dagligen bruk) och att Läka Hav (Salt Salthaltig Sprej för det Sterila Havet för Första Hjälp), Sprejer för Nasalljudet för det Nasalzyme Havet Salt (Non-Missbruka BihålaBevattning för Förkylning- och Allergisäsong).

Eddie Kolos, VD, påstår, ”Vår Walgreens medborgare som barkassen av Satsen för YtterlighetTatueringEftervård är precis början, oss ser framåtriktat till att tillfoga vårt hela miljövänligt, havet den salt baserade H2Ocean-produkten fodrar i åren till kommet.”,

KÄLLA H2Ocean

Advertisement