Klockan ut för ormar som väder värme, varnar den nöd- medicinspecialisten för UAB

Med det första varmt tillbringa veckoslutet av fjädrar, Universitetar av Alabama på det Birmingham Sjukhuset sågar dess första snakebite.

Mönstra,”, ”Som är ett vanligt, sade Janyce Sanford, M.D., stolen av UAB-Avdelningen av den Nöd- Medicinen. ”Så snart som väder startar att värma upp, börjar ormar att få aktiv, och vi börjar att se en tugga eller två. Stilla, ser vi endast några varje fjädra, och folket har ett mycket mer stor att riskera av att stickas av ett bi eller en wasp eller att bitas av en fästing än bitas av en orm.”,

Det bäst långt som undviker snakebite, är till klockan för närvaroen av ormar fördriver försiktigt i träna eller de near floderna eller liten vik och ha på sig långa flåsanden och kängor. Sanford något att säga en mobiltelefon kan också vara hjälpsamma.

”Få till en nöd- avdelning så snabbt, som du kan säkert, och det kan ofta vara fulländad, genom att kalla 911,”, sade Sanford. ”Plötsligt en föreställa av ormen med mobiltelefonen, om möjligheten, men lämnar ormen bakom. Det sist tinget som vi behöver i en fullsatt akutmottagning, är en orm, dött eller vid liv.”,

Behöver nöd- läkare för Sanford något att säga inte att se ormen. Sedan ett viktigt numrerar av tuggor är antingen torrt - med inget injicerat gift - eller är från en nonvenomous orm som observerar enkelt att såret för några ska timmar visar, om det finns giftgåva. Anslå antiveninen kan därefter ge sig. Snakebites är inte vanligt dödliga; de på ökande riskerar är det mycket ungt, det mycket gammalt, och de med bakomliggande läkarundersökning villkorar.

KÄLLUniversitetar av Alabama på Birmingham

Advertisement