YourEncore meddelar partnerskapf8orlängning med Roche för att ge sakkunniga lösningar

YourEncore en ledande familjeförsörjare av sakkunniga lösningar till vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet, den vård- konsumenten och näringbranscher, meddelade en partnerskapf8orlängning med Roche för att ge sakkunniga lösningar och servar i dag för att stötta förhöjning av produktivitet och förstärkning av reglerande överensstämmelse.

”Är Roche en av den mest respekterade världen namnger i pharmaceuticals, och vi hedras för att bli partner med med dem för att komma med innovativt, marknadsför nya terapier till tålmodig och sjukvården snabbare,”, sade den YourEncore VD:N, Brad Lawson.

Efter 2010 har YourEncore blivit partner med med Roche på mer än 30 insatser i U.S.et, Europa och Asien. För en tid sedan ledde företaget perioder med inre och yttre experter som hjälpte Roche att identifiera innovativ väg att föra kliniska försök såväl som att fördjupa dess globala strategi i Asien.

YourEncores har globala lag av för clinicians, fabriks- och reglerande för veteran specialister för forskare, ett genomsnitt av år 25+ av att erfara att spänna över produktupptäckten, utveckling, reglerande och commercializationen och hjälpföretag:

  • Rusa innovativa ny produkt för att marknadsföra
  • Förbättra kvalitets-, säkerhet och reglerande överensstämmelse
  • Förhöj produktivitet

YourEncore servar 12 av de 15 största vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretagen och ger båda bäst-i-klassificerar strategisk rådgivning och resurserna för att genomföra dess rekommendationer.

”Kommer med YourEncore en unik kombination av yttre perspektiv, och konsulterande lösningar, som har hjälpt oss betagna olika utmaningar,”, sade Olaf Grassmann, Hög Främsta Forskare på Roche och rektor koordinatorn av samarbetet. ”Är Arbetet med YourEncore en viktig beståndsdel av vår strategi som tar fram yttre innovation och vetenskaplig såväl som managerial sakkunskap,” ökade Michael Hennig, huvudet av Globala UpptäcktTeknologier på Roche.

Källa: YourEncore

Advertisement