Ekvatorialguinea barkasser arrangerar gradvis först av aktion att immunize barn mot polio

Regeringen av Ekvatorialguinea lanserade första arrangerar gradvis av en aktion att immunize nation barn mot poliojumbovecka. Regeringen har varit funktionsduglig nära med den Vård- Organisationen för Världen (WHO), UNICEF, Förenta Nation (UN), Centrerar för Sjukdom Kontrollerar, och Förhindrandet (CDC) Atlanta, Räkningen & Melinda Utfärda utegångsförbud för Fundamentet och andra för att genomföra denna proactive aktion.

Leo Heileman, UN-InvånareKoordinator, har stressat betydelsen att av aktionen och att notera att alla UN-byråer är understödjes det. ”Har WHOEN och UNICEFEN mobiliserat teknisk service för att ha erfor konsulenter som medföljer landslagen och utför de planerade aktiviteterna för att bära ut kvalitets- vaccinationaktioner,”, sade han.  

”Är Polio en högt smittsam sjukdom som påverkar mestadels barn under fem gammala år, men också vuxen människa med en låg immunitet som produceras av vaccinet eller en föregående exponering till sjukdomen,”, sade Diosdado Vicente Nsue Milang, Minister   av Vård- och Socialvård. ”Kan Den orsaka sammanlagd eller partisk förlamning; således långt, är vaccinet den enda effektiva förebyggande medel bearbetar, och bearbeta har uppnått dess eradication i Västra länder.”,

Ekvatorialguinea har inte antecknat några fall av den wild poliovirusen efter 1999, sade Nsue Milang. I en stark vädjan för att medborgare ska vaccinera deras barn, sade han, ”kan kan Polio inte kureras utan förhindras av ett vaccin som administreras lätt. Dess eradication kräver att alla barn under gammala femton år vaccineras för att förhindra några vidare utbrott.”,

Regeringen av Ekvatorialguinea lanserade informationskampanjer att utbilda medborgare om behovet att ta förebyggande medel mäter mot polio före barkassen av första arrangerar gradvis, efter en rekommendation från den Vård- Organisationen för Världen (WHO).

Under de informativa aktionerna och barkassceremonin av första arrangera gradvis, Presidenten Obiang Nguema stressade Mbasogo betydelsen av vaccinet och uppmuntrade alla föräldrar att vaccinera deras barn under gammala femton år. Regeringstjänstemän, delegater, ordförande av byråd och grannskapgemenskaper var på ceremonin som siktades på att dela detta meddelande med alla föräldrar, för att avsluta eradicationen av sjukdomen i Republiken av Ekvatorialguinea.

En understödja arrangerar gradvis ska äger rum från Maj 23 till 26 och en third från Juni 10 till 13, sponsrat av regeringen.

KÄLLRepublik av Ekvatorialguinea

Advertisement