PENTAX-Läkarundersökningen frigör den nyaste versionen av avbildar ledningprogramvara för endoscopyenheter

Rich med Innovativa Särdrag som Ökar Effektivitets- och DataLedning

Meddelade avbildar det Medicinska Företaget för PENTAX, en sjukvårdbranschledare i endoscopic avbilda, U.S.et och den Kanada barkassen av endoPROen® iQ 7,6, företagets nyaste version av dess (IT) informationsteknik och ledningprogramvara för endoscopyenheter.

Den nya programvaran främjar bäst bransch övar för endoscopic dokumentation, anmäla och analys av kvalitets-, effektivitet och utrustningutilizationdata. Läkare och sjukvården bemannar är kompetent att klara av scheman och spåra tålmodig och utrustning från ankomst för att urladda. Programvaran, som stöttar både individen och dubbla tillvägagångssätt, också arkiverar information om tillvägagångssätt, frambringar fullständigt tillvägagångssätt- och AMERIKANSK SOLDATenhetsrapporter, lätt tillfångataganden och förser med förklarande noter tillvägagångssätt avbildar och hjälpsjuksköterskor till kartlägger exakt och effektivt tar prov, vitalsen och läkarbehandlingar.

”Med endoPRO iQ 7,6, har vi slutligen en fullständigt searchable endoscopic databas. Detta har nu blivit fundamentet för vår endoscopic forskning,”, sade Jason Samarasena, MD, Klinisk Professor för Assistent av Medicinen, Universitetar av Kalifornien, Irvine.

EndoPROen iQ 7,6 är den kompatibla arg-plattformen, har kontakt lätt med andra klinisk information och planlagd system och integrerar sömlöst in i informationssystem om sjukhus. Programvarans den nya lämpliga språkmotorn producerar skriftliga resultat som långt läkarna talar naturligt.

”Begås PENTAX-Läkarundersökningen till introduktion både av programvara, och maskinvaruinnovationer, som förhöjer kvalitets-, ökar effektivitet och förbättrar dataledning och säkerhet,”, sade David Trän, President av PENTAX-Läkarundersökningen, Americas. ”Grundar de innovativa särdragen i endoPROen iQ 7,6 levererar på dessa viktiga mål.”,

Den ska PENTAX-Läkarundersökningen ställer ut plattformen för endoPROiQ 7,6 på DigestivkexSjukdomVeckan (DDW) och Samhället av det mer sistnämnda Årsmötet för för GastroenterologySjuksköterskor och Bundsförvanter (SGNA) denna månad.

Den nya programvaran planläggs, programmeras och stöttas av PENTAX-Medicinskt center av utmärkthet för programvara i Nytt - jerseyen och intygas under GIQuIC (SOLDAT- Kvalitets- FörbättringsKonsortium), en kvalitets- jämföra registrering som co-sponsras av AmerikanHögskolan av Gastroenterology (ACG) och AmerikanSamhället för Gastrointestinal Endoscopy (ASGE).

Källa: http://www.pentaxmedical.com/

Advertisement