Vård- Flatiron instämm för att få AltLösningar

AltLösningar, skapare av OncoEMR®, den första webbaserade oncology-närmare detalj det elektroniska läkarundersökningrekordet, meddelade i dag en överenskommelse att fås av Vård- Flatiron. Vård- Flatiron och AltLösningar förväntar att slutföra transaktionen, som är betvingar till det brukliga bokslut villkorar, vid avsluta av Maj 2014. Kombinationen av båda ska företag skapar världens den största singelkällan av strukturerade verklig världoncologydata och intelligens.

AltLösningar grundades i 2004 av seriella entreprenörer John Willey II och Keith Irwin. Initialt skapades OncoEMR för att möjliggöra oncologists för att planera invecklade cancerbehandlingar och för att planlagd tålmodiga besök. Designen växte snabbt in i den första sofistikerade beskickningen som den kritiska applikationen i oncology övar över Förenta staterna. I ett försök att skapa mer stor medverkan och service för tålmodig, var® SeeYourChart, en fullständigt inbyggd tålmodig portal, utsläppt i 2008. I tillägg övar ett fullständigt inbyggt ledningsystemet, OncoBilling®, stöttar den invecklade ersättningen för canceromsorg. Alt förvärv av OncologyMetrik® i 2010 accelererade meningsfullt jämföra och gemenskaponcologysamarbete via Oncology Circle™.

”Resonerar Alter som Lösningar grundades för en som var enkel, att förbättra liven av tålmodig, genom att förhöja canceromsorg med teknologi,”, sade Carla Wood Balch, President av AltLösningar. ”, Genom att sammanfoga styrkor med Vård- Flatiron, går vi att accelerera den beskickning och att leverera även starkare och strammare integrerade lösningar till läkare, tålmodig och vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag. Kulturerna av de två företagen är en göra perfektpassform; varje anställd begick till danande en skillnad för cancertålmodig.”,

Ska AltLösningar fungerar självständigt som ett helägt dotterbolag av Flatiron som är Vård-, med Ms. Balch som President/CEO av dotterbolag. Benämner av AltLösningarna som förvärvet vid Vård- Flatiron inte avslöjdes.

Vård- Flatiron grundades i 2012 av den Nat Drejaren och Zach Weinberg. Företagets den OncologyCloud™ plattformen låter cancer centrerar, läkare, och vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag som når aldrig tidigare skådade och actionable inblickar från kliniskt, övar ledning och faktureradata. Föregående fångades denna information i EMR-system, och doktorers fri-text noterar. Flatiron den Vård- programvaruplattformen accelererar den personifierade medicinen och forskning, genom att applicera avancerad analytics till elektroniska tålmodiga omsorgdata som dokumenteras av läkare.

”Flatirons är beskickning att organisera världens oncologydatan och att göra den användbara för tålmodig, läkare, vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet och forskare. När Du Lyfter detta belopp av finansiering och att få AltLösningar accelererar väldeliga den vision och ger oss kapaciteten att hjälpa både oncologists, och huvudsakligen tålmodig på ett nytt jämnt,”, sade den Nat Drejaren, den Vård- Co-Grundaren av Flatiron. ”Ska Flatiron är ett kritiskt del- till riktigt att personifiera medicinen, genom att möjliggöra den högra tålmodig för att få den högra terapin på den högra tiden.”,

AltLösnings OncoEMR, bransch det leda moln-baserade oncology-närmare detalj EMR systemet, servar över 1.300 oncologyclinicians och många tusentals användare på en dagstidningbas. Varje år läkare som använder programvara som drivas av AltLösningar, ser över 550.000 unika cancertålmodig. Med tiden integrerar Vård- Flatiron och ska AltLösningar de två plattformarna och att låta för seamless dataflöde, mer smart datatillfångatagande och avancerad beslutsservice.

Altprodukter och servar är kompletterande till Flatiron Hälsas den OncologyCloud plattformen, med applikationer för både canceromsorgfamiljeförsörjare och vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag. För familjeförsörjare OncoEMRs stöttar Kliniska Beslut Gateways™ intelligent beslutsfattande by däribland de nyaste tillgängliga behandlingarna och de kliniska försökkapaciteterna. Flatirons är första applikation, OncoAnalytics™, en webbaserad programvara paketerar som integrerar en cancermitts olikartade system för data och ger sömlöst realtidsaffär och klinisk intelligens med att jämföra. I den near framtiden är ska familjeförsörjare kompetent att utnyttja de-identifierade data från annan cancer centrerar på plattformen för att göra bättre behandlingbeslut i ett eftergivent sätt för HIPAA.

För vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag ger OncologyCloud ”ett system av rekordet” för, hur canceromsorg levereras i verklig värld som erbjuder en real-time, beskådar av behandlingutilization, ordnande i viss följd och resultat. Vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag som snart ska, är kompetent att använda OncologyCloud för att accelerera forskning, genom att matcha tålmodig till tillgängliga kliniska försök och att automatisera datasamlingen. Fundamentet av den OncologyCloud plattformen är dess dataomformningsmotor, som extrakt, bearbetar och strukturerade rengöringar både och ostrukturerade data i real-time in mot en standardiserad oncology.

Flatiron och Alter förväntar att utvidga dess moln-baserade plattform till annan start för specialtiesdet okändaoncology i 2015.

KÄLLA Alter Lösningar, Inc.

Advertisement