Nya Colombia Resurser, Phoenix River Fundamentet för att framkalla denbaserade medicinen för flår cancer

Ny Colombia Resurser, Inc. (OTCQB: NEWC) (”Nya Colombia eller Företaget”), ett U.S.-företag med kol och andra resurstillgångar i Colombia, behas för att meddela att en överenskommelse av samarbete med det Phoenix RevaFundamentet för forskningen och utveckling av cannabisen baserad medicin till fest flår cancer i Colombia.  Dr. Janet Sweeney PhD och Corrie Yelland grundarear av det Phoenix RevaFundamentet har varit portioncancertålmodig med Cannabisen baserade medicinstunder som dokumenterar deras forskning efter 2006.  Nya Colombia Resurser är också i diskussioner med Cannabis Vetenskap, Inc. (OTCQB: CBIS) som har uppsikt över kliniska försök i Colombia.

Det Phoenix RevaFundamentet är namnet av för Phoenix för världen den berömda Oljan Revor, en extremt potent och lugnande cannabiskåda med 75-90% THC.  De har dokumenterat denna medicin som kurerar flera, bildar av cancer.  Phoenixen River Fundamentarbeten med Tålmodig Ut ur Time, en välgörenhet som är hängiven till att utbilda sjukvårdprofessionell och allmänheten om det terapeutiska bruket av cannabisen.  Tålmodig för Denna organisationsfestcancer i kritiskt behov.  Mest av dessa tålmodig har inget annat alternativ och har berättats av deras manipulerar där är ingenting som de kan göra.  Inom veckor av att använda medicinen visar de anmärkningsvärd förbättring.  I många fall är flåcancern borta inom månader av att använda oljan.  För mer information och intyg behaga besök www.phoenixtearsfoundation.com

”Använder U.S.-federal regering, lagstiftarear, polisar och många sjukvårdprofessionell ofta ”bristen av kliniska försök” med cannabisen, som ett legitimt resonerar för att fortsätta marijuanaförbud. Fånga 22 är här att federal regering har gjort det faktiskt omöjlig för forskare till studien den terapeutiska effektiviteten av cannabis.  Jag tror lagliga kliniska försök av Cannabisen baserade mediciner i Colombia ska inte endast Colombianska cancertålmodig för hjälp, men ska väldeliga gynna våra försök i U.S.et,” påstådd Dr. Janet Sweeney PhD, co-grundaren av det Phoenix RevaFundamentet.

Nya Colombia Resurser och deras vetenskapliga rådgivare, Dr. Robert Melamede PhD, President av Cannabis Vetenskap, Inc. (CBIS) granskar ett förslag från en konsultfirma som upprättar tillvägagångssätten för att börja kliniska försök i Colombia.  Företaget har en klar bana av kliver nödvändigt för att nå en godkänd produkt för INVIMA.  Företaget tror datan som produceras av kliniska försök i Colombia, kan vara van vid service per applikation för FDAIND (Undersöka Ny Drog).

KÄLLA Ny Colombia Resurser, Inc.

Advertisement