Ariz. Gov. Bryggaren frågar delstatens högsta domstol att kasta ut utmanar till henne den Medicaid utbyggnadsplanen

Regulatorns advokater sparade en vädjanOnsdag som argumenterar att lagstiftarearna, som sparade den initiala rättegången en vädjandomstolsbeslut inte hade anseende som postar utmaningen.

Den Arizona Republiken: Bryggaren Frågar den Arizona Högsta domstolen att Kasta Ut Medicaid UtvidgningsUtmaning
Bryggaren för Gov. Jan är danande ett mer försök att döda en rättegång som utmanar utvidgningen av tillståndets det Medicaid programet. Bryggaren och Tom Betlach, som har uppsikt över den Arizona Sjukvården, Kostar KontrollSystemet, har frågat att den Arizona Högsta domstolen som granskar en statlig vädjandomstolsbeslut från detta år, som sade tre dussina lagstiftarear, som motsatte utvidgningen har tidigare myndigheten som utmanar den i domstol. Bryggaren och Betlach argumenterar att lagstiftarearna saknar lagligt anseende (Rau, 5/14).

Associatedet Press:  BryggareVädjanar som Härskar I Medicaid Utvidgning, Passar
Den Arizona Gov. Jan Bryggaren har frågat att den Arizona Högsta domstolen som välter ett avgörande som upplivade en rättegång som utmanar henne utvidgning av tillståndets den Medicaid försäkringen, planera för det fattigt. Bryggare advokater sparade vädjanOnsdagen som argumenterar att det Arizona Hovrättavgörandet skulle öppet dörren för lagstiftarear på den förlorande sidan av lagstiftnings- slagsmål över bedömningar eller avgifter som ska rusas till domstolsbyggnaden (5/14).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement