Påstå viktig: 700 sjuksköterskor som behövs för sjukvård, hjälper i Calif. län; Period för Missouri abortväntan; vårdhemfinansiering i Maine

Ett val av vård- politikberättelser från Kalifornien, Missouri, Maine, Michigan, North Carolina, Texas och Georgia.

Los Angeles Times: Ståndsmässiga Vård- SystemBehov för Officiella Något att säga 700 Nya Sjuksköterskor Att Öka Omsorg
Los Angeles County hälsotjänstemän sade Onsdagen som de behöver för att hyra mer än 700 nya sjuksköterskor för att stötta upp och tåla län medicinska system i den nya Obamacare världen. Avdelningen av Hälsovård framlade en rapport till Förvaltningsråden på hyra planerar som var inklusive i län föreslagna budget- utsläppt sist månad (Karlamangla, 5/14).

Springfield (Mo.) News-Leader/USA I Dag: Mo. Lagstiftarear Passerar Period för 3 dag AbortVäntan
Missouri kunde bli endast de tredje statliga krävande kvinnorna till väntan 72 timmar att ha en abort under lagstiftning passerad Onsdagnatt. Efter röstade en spänd debatt, det statliga Huset 111-39 för att överföra HusRäkning, 1307 som aborten mäter till Gov. Jay Nixon. Lagstiftarear såg till passagen av lagstiftningen tidigare denna vecka, då SenatDemokrater klippte ett avtal med Republikaner för att stoppa filibustering räkningen i utbytet för att stoppa andra kontroversiella räkningar (Shormanb, 5/15). 

Associatedet Press:  Maine Gov. Kritiskt Behov för Något att sägaVårdhemFinansiering
Maine Gov. Paul LePage sade att Onsdagen att tillståndets vårdhem är på riskera på grund av Lagstiftande församling fel fullständigt att betala dem och förpliktat för att finna pengarna för att se till att de ska för att inte tvingas till slutet deras dörrar. Lagstiftarear ajournerade tidigare denna månad, men debatten över vårdhemfinansieringen går på, med LePage hota till den transportsträckan Demokratisk-Ledde Lagstiftande församlingbaksida för att en special period ska lösa utfärda (5/14).

Los Angeles Times: Studien Av Kalifornien Sjukhus Visar att en Third Av Tålmodig Har Sockersjuka
Det disproportionate numrerar av diabetiska tålmodig -- total- har endast 11,6 procent av åldersgruppen för Kalifornirar däri sockersjuka -- har resulterat i viktigt ökat sjukhus uppta som omkostnad, sade studieförfattare. Genomsnittet kostar av inläggning på sjukhus för en person med sockersjuka var omkring $2.200 mer, än det för en person utan oordningen, sade den bly- författare Ying-Ying Meng för studien, en forskare på UCLAEN Centrerar för Vård- PolitikForskning (Brunt, 5/15).

Den Detroit Fri press:  Sju MetroDetroit Familjeförsörjare som Laddas I Medborgare, Tar Takedown På det Medicare Bedrägerit 
Det Medicare bedrägerit fortsätter för att köra våldsamt i metroen Detroit, var sju svaranden laddades Tisdagen i en rikstäckande takedown av sjukvårdintriger -- sammanfoga dussintals andra, som har indicted under senare år för scamming, fordrar regeringen ut ur miljoner av dollar för bogus läkarundersökning. Bland de Oakland County är den tålmodiga rekryteraren Richard Shannon, 41, som dömdes Tisdagen till sju-plusen år i fängelset för hans roll i nästan en bedrägeriintrig för $14.5-million Medicare. Hans inklusive rekrytera fattiga Medicare för brott bidragsmottagare från byggprojekt och soupkök som erhåller deras tålmodiga information i utbytet för kassa och löften av smärtar pills som by ordineras manipulerar vem var också delen av intrigen. Shannon som beslogs i ett juryförsök, också betalade Medicare bidragsmottagare som undertecknar tomma dokument för sjukgymnastik, servar som gs aldrig eller medically onödigt (Baldas, 5/14).

North Carolina Vård- Nyheterna:  McCrorys SjukvårdBudgeten Innehåller Många Vård- Klippningar, Lilla Tillägg
På samma dag startade lagstiftarearna på Generalförsamlingen deras arbete för den kort lagstiftnings- perioden, Gov. Klappa McCrory framlade hans budget- justeringar för räkenskapsår 2014-15. I en planera, som McCrory sade, täcker de Medicaid briststunderna som ger också lönelyfter till lärare och statliga anställda, regulatorn som föreslagen räknar samman budget- utlägg av $20,9 miljard för det kommande året; $5,01 miljard av det täcker finansieringen för Avdelningen av Vård-, och Människan Servar. Men, fast planera täcker det helt, kosta av tillståndets den Medicaid utläggen, har ett överskott $168 miljoner och tillfogar $50 miljoner till en reserverafond, det retar mer intäkt ut ur sjukhus, frågar mental hälsa klarade av omsorgorganisationar för att överföra pengarbaksida till de statlig och flyttningpengarna för att skapa mer springor för att 4 år-olds ska skriva in det Pre-K programet (Hoban, 5/15).

North Carolina Vård- Nyheterna: Naloxone ”Sparar” Hjälp Tappar Klassar Av ÖverdosDödar I N.C. 
Förkämpar av skada-förminskningen att närma sig till drogmissbruknågot att säga att, sedan en lag gick in i, verkställa i fjol, dussintals liv har sparats av administrationen av den opiumhaltiga motgiftnaloxonen (Hoban, 5/14).

Den Houston Krönikan: Kvinna Vård- Huvudsakliga Tema Av det Wendy Davis AktionStoppet
De Demokratiska kandidaterna för regulator och lieutenantregulator -- statliga Sens. Wendy Davis och Leticia Skåpbil de Putte -- synts tillsammans i den Houston Tisdagen på en slutsålda Annies Lista luncheonen, var båda kvinnor levererade grundtankeanföranden och målade deras Republikanska politiska motståndarear som goda, gammala pojkar, som har kämpat för politik som är skadlig till kvinnor och minoriteter. ”Är Den klar från Republikanerna Kriger på Kvinnor som de känselförnimmelsen berättigad för att tala för kvinnor, men dem besvärar inte ens för att lyssna till oss i första förlägger,”, berättade Skåpbil de Putte en Galleriahotellbalsal som packades med mer än 800 attendees, mestadels kvinnor. … Slog den San Antonio Demokraten henne den rimliga motståndaren denna November, statlig Sen. Dan Patrick, R-Houston, för att vara upphovsman till en räkning - nu lag - som kräver kvinnor att få ultrasounds som har för en abort (Collier, 5/13).

Georgia Vård- Nyheterna: ACA Troligen som Dominerar Racen För Försäkring, Postar
Kick-profilera strider för en U.S.-Senat placerar, och governorshipen, mest Georgia väljare fokuseras inte på vem är rinnande för den statliga försäkringcommissioneren postar Med fullsatt. Partiprimariesna är Maj 20, men den tidig sorti-person röstningen började på April 28. När kandidaterna väljs, förväntas försäkringcommissionerracen att tilldra mer väljare intresserar. Riksdagsval är fastställdt för Nov. 4 (Stafford, 5/14).

Sanet Francisco Chronicle: Campos Försök Igen att Plugga Kryphålet I S.F. Sjukvård Lag
Som San Francisco ArbetsledareDavid Campos försök yet igen till slutet som en kryphål i stadens den universella sjukvårdordinancen, som har tillåtna arbetsgivare som tar tillbaka tiomiljontals dollar, öronmärkte för arbetares sjukvård, honom, ska pekar till invånare liksom Brenten Sanchez. Sanchez en årig invånare för Fläskkarré 38, arbeten mer än 40 timmar veckabartending- och portionmat på Tacolicious och Daniel Patterson Grupprestauranger. Företagen som han fungerar för -- och vid f8orlängning, kunderna honom servar -- är alla som betalar in i en fond som är förment att hjälpa honom att få medicinsk vård, när han behöver den. Men Sanchez sade att han är aldrig berörd de pengar, därför att den vars aldrig nog som hjälper honom full sjukförsäkring för köp (Lagos, 5/14).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement