KassaskåpRuttar till Skolar program förbättrar säkerhet av skola-åldern barn i NYC

Som Cykeln för Att Fungera vecka fortsätter, fick Nya Yorkers någon bra nyheterna från ett lag av forskare på den Columbia Universitetar Brevbärare Skolar av Allmän hälsa. Genom Att Använda fonder från de federally betalade KassaskåpRuttarna till Skola programet som antas i 2005 i ett försök att skapa kassaskåpmiljöer för att Amerikanbarn ska gå, eller att cykla till skola, New York City gjorde säkerhetsändringar till de farligaste genomskärningarna nära skolar. Dessa inklusive begränsa genomskärningar för ingripanden, genom att bygga ut trottoarer som av ställer in hängivna cykellanes, och installera rusa ha sex med, och att tajma tänder så, gångare, har mer tid att korsa. Programet, som de-betalades i fjol av Kongressen, kostar $10 miljoner men ska kommer med om en netto societal overall gynnar av $230 sparade miljoner (i 2013 värdera) och 2055 kvalitets--justerade livår som nås i New York City, enligt studien.

Rönet är i Maj, 15 som den on-line upplagan av Amerikanen Förar Journal över av Allmän hälsa.

Bedömningarna erhölls genom att använda data från skadorna, som förhindrades redan av säkerhetsändringarna som gjordes till över 100 kommunal skola under den mer sistnämnda halvan av den Bloomberg administrationen under Avdelningen av Trans.Kommissionären, Janette Sadik-Khan. Författarna antog att säkerheten gynnar tilldelat av dessa skulle miljö- ändringar framhärdar för omkring 50 år- vanligt liv av infrastruktur i New York City. Inte inklusive var viktiga källor av besparingar, liksom förminskande bruk av regerings- handikappprogram, så besparingarna kunde vara högre. Fördriva studien använde inte den standarda metoden av utvärdering-randomized kontrollerat försök-honom använde mycket kraftigare statistiska tekniker, än används ofta i sådan studier. Detta gjordes möjligheten, därför att författarna hade data på genomskärningar för, under och efter ändringar gjordes.

”Vårt studien förutsatt att bevisar tvinga att KassaskåpRuttarna till Skolar program har gjort en markerad skillnad i att förbättra säkerheten av skola-åldern barn i New York City,”, sade Peter Muennig, MD, MPH, Skolar Brevbäraren förbunden professor av Vård- Politik och Ledning och den första författare av studien.

Källa: Den Columbia Universitetar Brevbärare Skolar av Allmän hälsa

Advertisement