Centrerar den Tålmodiga Kommunikationen för PFF: Destinationen för senast information om sjukdomutbildning

Den nyligen lanserade Kommunikationen Center för Fundamentet för Pulmonary Fibrosis Tålmodiga (PCC) har blivit destinationen för den aktuellaste informationen för gemenskapen för pulmonary fibrosis. PCCEN har nu information om som Utvidgas för att Ta Fram Programet (EAP) för pirfenidone.

”Begås Fundamentet för Pulmonary (PFF) Fibrosis till serven som en opartisk resurs för PF-gemenskapen,”, sade Patti Tuomey, EdD, President och Verkställande direktör. ”Är PFFEN entusiastisk om ändra landskap av tillgängliga behandlingar för denna förödande och dödliga sjukdom. Vi behas för att vara kompetent att dela alla senast information med gemenskapen.”, 

I Dag meddelade InterMune, Inc. att det ska företaget ger barmhärtigt bruk av pirfenidonen till och med en Utvidgad mång--centrera Tar Fram Program (EAP) i Förenta staterna. Det finns ett inskränkt numrerar av deltagandeplatser som accepterar tålmodig på denna tid, men det förväntas att alla kliniska platser ska är ordnar till för att acceptera tålmodig vid avsluta av September.

”Har Tålmodig och caregivers väntat utvecklingen av nya IPF-behandlingar. Utvidgad Tar Fram Program låter tålmodig aktivt delta i sökandet för terapier, som kan positivt få effekt deras vård-,” sade Gregory Cosgrove, MD, den Högsta Läkarundersökningen Kommenderar för Fundamentet för Pulmonary Fibrosis. ”Välkomnar begås PFFEN all medicinsk nyheterna som angår utvecklingen av potentiella behandlingar och, till att dela dessa uppdateringar med PF-gemenskapen.”, Dr. Cosgrove är den Förbundna Professorn av Medicinen i den Pulmonary Uppdelningen på Judiskt Vård- för Medborgare i Denver, CO.

KÄLLA Fundamentet för Pulmonary Fibrosis

 

Advertisement