Nytt högkvalitativt ozon gasar generatorn från AMSBIO avlägsnar luftburet och ytbehandlar fullständigt föroreningar och bakterier

Ozilla™en från AMSBIO är ett nytt högkvalitativt ämna-byggt ozon gasar generatorn. Mäta precis 13 x 11 x 5 flytta sig mycket långsamt (32 x 28 x 13 cm), det ska passformen i mest standarda kuvöser för laboratoriumcellkultur, luftar kuvöser, cellkulturhuvar, PCR-huvar eller någon annan miljö var en steril atmosfär är kritisk. Efter enkla fungerande anvisningar Ozilla™en är kompetent fullständigt att avlägsna luftburet såväl som ytbehandla inklusive bakterier för föroreningar och för bakterier, fagocyt och svamp.

amsbiopr121-image

Ozon är det kraftigaste oxidative medlet som uppstår naturligt. Med dess extra fria radikala syremolekyl är ozon kompetent att förstöra bakterier, virus, och microbes, som kan orsaka, ytbehandlar eller luftar förorening. Dessutom lämnar ozon inga kemiska rest typiska av alternativa tvättmedel- eller syntetmaterialrengöringsmedel, och, om behandlat riktigt - genom att konvertera ozonbaksida till syremolekylar - det kan vara, bearbetar en av effektivast sterilisera. Ozon är en kraftig och naturlig purifier, och nu med den Ozilla™ OzonSterilizeren, det är säkrare och lättare, än någonsin att använda ozon gasa för att sterilisera, och ta bort luktt från lätt kontaminerade pipettes, pipettespetsar, handskar, pläterar, litet instrumenterar, och även stämm personliga objekt liksom och exponeringsglas.

Den Ozilla sterilizeren är lätt och kassaskåpet att använda och har en skurande” teknologi för roman ”som tar bort allt ozon gasar på avsluta av varje sterilization cyklar, genom att konvertera ozon, gasar tillbaka till syre. Som en ökad fördel luftar ordnar till Ozillaen sterilizer ska tjänstledighetar din nya rum eller kabinett luktfritt och lukta, rengöring och för din nästa användning.

Med den Ozilla OzonSterilizeren finns det ej längre ett behov att spendera verkliga tidsperioder och pengar för att planera och handla med komplexiteten av kemiska decontaminations. Annat än förneka det förlorada arbetet och tiden, den Ozilla apparaten avlägsnar exponering till giftliga kemikalieer och tar bort möjligheten av kemisk restackumulation.

För ytterligare information behar besök www.amsbio.com/ozilla.aspx eller kontaktar AMSBIO på +44-1235-828200 (Europa/ROR),/+1-800-987-0985 (Nordamerika) eller e-post [email protected].

Grundat i 1987, känns igen servar AMS-Bioteknik (AMSBIO) i dag som ett ledande företag som bidrar till accelerationen av upptäckten till och med bestämmelsen av produkter för spjutspetsvetenskaperna om olika organismers beskaffenhetteknologi och, för forskning och utveckling i läkarundersökningen, näringen, skönhetsmedlen och energibranscherna. AMSBIONA spänner inkluderar specialistantikroppar, peptides och recombinant proteiner. I tillägg är företaget kompetent att dra på djupgående sakkunskap i extracellular matriser för att ge eleganta lösningar för att studera cellmotilitet, flyttning, invasion och spridning. Brett bekräftat som experter i cellkultur, blir partner med AMSBIO med beställare, i att anpassa cellsystem för att förhöja att avskärma resultat och slutligen prognos. Med en spänna av molekylära upptäcktsreagents och en viktiga Biorepository kan företaget också ge silkespapperDNA, RNA, protein och microarrayprodukter. Nyckel- forskningområden för dessa produkter inkluderar: Oncology, Regenerative Medicin, Miljö- Analys, Cytotoxicity som Avskärmer, Glycomics och Biologi för StemCell.