Veeva ReklamfilmMoln: Nästa generationlösning för vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag

Till åhörare av mer än 850 branschledare på det Veeva ReklamfilmToppmötet Veeva System avtäckt ReklamfilmMoln - en nästa generationlösning som omdefinerar hur vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag går att marknadsföra. Det Veeva ReklamfilmMolnet kommer med tillsammans datan som är nöjda, och växelverkan som behövs för att leverera en fullständigt informerad koordinerad kund, erfar stunder se till överensstämmelse.

Iscensätta resurser och kanaliserar i ett grundläggande nytt långt, levererar det Veeva ReklamfilmMolnet interoperabilityen, agility, och fortlöpande innovation som behövs för snabbare, Time-till-marknadsför och responsivenessen till bransch och reglerande ändringar.

”Enormt marknadsföra pressar tvingar vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet för att uppfinna på nytt dess att närma sig till reor och att marknadsföra. Med en patchwork av oböjliga system och en brist av pålitliga data kämpar vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag för att möta förväntningarna av kunder som bor i en värld var när som helst, ta fram någonstans till personifierad information är normen,”, sade Eric Newmark, programmera direktören på Vård- Inblickar för IDC. ”Har uppkomsten av molnet som en enabler av den multichannel kopplingen visat i en new wave av reklamfilmomformning som ska ultimately separat ledarna från laggardsna.”,

Bygganden för Veeva ReklamfilmMoln på ett fundament av bäst-i-klassificerar lösningar och enar multichannel Veeva CRM, Knyter Kontakt Veeva den ledar- kunden och det Veeva Valv för reglerad nöjd ledning. ”Veevas att gifta sig tillfredsställer ReklamfilmMolnet växelverkan, data och för att köra effektivare multichannel strategier,”, sade den Matt Wallach, Veevas presidenten och co-grundaren, under hans grundtanke på det Veeva ReklamfilmToppmötet. ”Är Vi danande det som är lätt för att våra kunder ska införa nyheter, genom att skapa de mycket bäst applikationerna för deras nyckel- reklamfilm, fungerar, alla som interoperating sömlöst i molnet.”,

Det Veeva ReklamfilmMolnet flyttar fram vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetbransch akut drev för global harmonization med teknologi, som anpassas till lokalbehov, och upprättar ensned boll plattform för ökande effektivitet och kostar besparingar. Huruvida använt regionalt eller globalt, stöttar ReklamfilmMolnet reklamfilmfunktioner, avsluta-till-avslutar, för organisationar storleksanpassar allra.

Företaget meddelade också att han utvidgar det Veeva ReklamfilmMolnet med tillägget av mer kommunikation kanaliserar för multichannel CRM och nya offerings, däribland:

  • Alla Veeva Arrangera i rak linje för att arrangera i rak linje resurser till kunder över kanaliserar och definierar multichannel planerar av handling i ett singelland eller över hela världen. Det förhöjningar rusa, böjligheten och exaktheten av den resursatt planera och justeringen som ser till resurser riktas var de ska har det mest stor att få effekt.
  • Veeva CRM Möten för planera, ledningen och utförandet av gruppmöten med sjukvårdprofessionell (HCPs). En singel, den globala lösningen, Veeva Möten förenklar möten ledning och ger spenderasynligheten som är nödvändig att möta stordian som anmäler krav.
  • Veeva CRM Engage är en digital plattform för inkoppling med kunder som är on-line, när som helst, någonstans, till och med någon apparat. Nu kan HCPs ha själv-tjänste- att ta fram till personifierad information via rengöringsduken med växelverkande tillfredsställer och servar något liknande ”klicka-till-pratstund”, och ”planlagd ett besök.”, Veeva Kopplar In kommer med digitalt in i en fullständigt inbyggd multichannel blandning och möjliggör återanvänder av nöjt från annat kanaliserar inklusive Veeva CLM.
  • Den Veeva CRM Co-Bläddrandet är en on-line samarbetslösning för real-time avskärmer att dela med kunder. Den Veeva Co-Bläddrandet låter appell centrerar, medicinska angelägenheter och sätter in bemannar för att samarbeta och dela nöjt med kunder som är on-line i ett eftergivent långt, och automatiskt tillfångataganden som all växelverkan specificerar. Veeva Co-Bläddrande hävstångsverkan som är nöjda från Veeva CLM som maximerar retur på investering.

Veeva CRM Engage är tillgänglig i dag. Den Veeva CRM Co-Bläddrandet planeras för allmän tillgänglighet i Q4 2014; Veeva Arrangera i rak linje, meddelat i dag, och Veeva CRM Möten planeras för Q2 2015.

Källa: Veeva Systems Inc. 

Advertisement