En appell för att Amerikaner ska stötta kriger veteran

Minnesdagen är en dag som minns de manar, och kvinnor som har dött portion deras land. Fördriva många folk besökkyrkogårdar och minnesmärkear i deras minne, firar andra detinklusive tjänste- allra U.S.et de som bor på, och som fortsätter för att uthärda bördan av deras offer varje dag.

Som en tribute till med- Amerikaner som in dödas, kriga, Minnesdagen är också ett tillfälle för att framtida utvecklingar ska betala tribute till veteran som gjorde det hem- vid portion dem att vända mot utmaningarna som, de grundar båda 'På/av' slagfältet. Sjunker skärmpatriotism och service på denna ferie, och, yet Amerikaner kan hjälpa veteran i annan väg, som väl.

Militären Beställer av den Purpurfärgade Hjärtan som det Tjänste- Fundamentet ger emotionellt, läkarundersökning, bilda och ekonomisk hjälp för sårada och rörelsehindrada veteran, för att hjälpa att förbättra deras liv. Program inkluderar självmordförhindrande, service för veteran med hjärnskador, rådgivningen för Posta-Traumatisk Spänning (PTS) och hjälp för vård- kvinnor utfärda-alla allmänningutmaningar för veteran. Det Tjänste- Fundamentet för Purpurfärgad Hjärta ger stipendier, familjhjälp, fordrar hjälp och anställningutbildning. Familjemedlemmar får också service som lärer hur man hjälper rörelsehindrada veteran att klara av med deras emotionella och beteende- utmaningar för läkarundersökningen.

Förutom att visa som är deras, sjunker på Minnesdagen och att minnas de, som har dött i tjänste-, Amerikaner kan stötta alla våra veteran, genom att ställa upp som frivillig, eller danande en donation till värdiga veteran servar organisation. Som vi fortsätter för att identifiera nya områden av bekymmer för veteran och deras familjer, vet vi att lösningar är i räckvidd, om vi kan hjälpa dem för att få tillträde till program, servar och service.

KÄLLMilitären Beställer av det Tjänste- Fundamentet för Purpurfärgad Hjärta