Analytik meddelar UK och den Irland frigöraren av den SciAps Inspektör  500 SWIR Raman för den farmaceutiska branschen

Analytik ledande leverantörer av innovativ analytisk instrumentation, meddelar systemet för den SciAps Inspektör  500 SWIR Raman för den farmaceutiska branschen.

Inspector-500

Analytik har meddelat UKEN, och den Irland frigöraren av systemet för den SciAps Inspektör  500 SWIR Raman för den farmaceutiska analysen av API och för materialnågot liknande för excipients däribland cellulosa-baserad Microcrystalline Cellulosa (MCC), Croscarmellose, nutrients gillar Folsyra; och andra komplexa molekylar.

Inspektör  500 som presenterar shortwave-infraröd Raman teknologi, erbjuder ett nytt primat i handheld Raman analysatorer. Inspektör  500 presenterar en laser för roman 1030 nm och en privat avkännare. Denna laser dämpar fluorescence och att låta för att även högt fluorescing sammansättningar analyseras lätt - inklusive de komplex API och excipients gillar Microcrystalline Cellulosa (MCCs), som traditionella 785 nm-laser inte kan analysera. MCC är ett bestämt bra exempel, därför att den kan ändras till olika grader av crystallinity vanligt i spänna av 40% till 60%. Ramanen nå en höjdpunkt från MCC som har ett högre att proportionera av amorphous materiellt (dvs. mindre crystallinity) som ska, är mer bred med laseren för 785 nm, kräva således Inspektör  500 för 1030 nm för verifikation.

Lika viktigt, fungerar den privat avkännareteknologin med driver mycket low förbrukning, så inget fläktar, eller ultralight batterier krävs. Resultatet är en lättvikts- Raman analysator som kan användas all dag long. Det göras lätt ren för att undvika tar prov förorening eller korsar förorening. Inspektör  500 är världen första, och endast 1 μmlaser-system som erbjuder så många användaren, gynnar: det besegrar fluorescence, är lättvikts-, har lätt en-räckt funktion och förseglas miljömässigt.

Iscensatt specifikt för analysen av kick-fluorescence tar prov, till exempel tar prov de med komplexa molekylar eller många föroreningar som mött i ett farmaceutiskt laboratorium, bearbeta för algoritm för service för Inspektör  500 avancerat chemometric som krävs för material, som är svåra att diskriminera.

De nyckel- särdragen listas här:

  • Utvidgar Markant numrera av tar prov som kan identifieras
  • For-Avfyra svarstider med ombord att bearbeta
  • Avancerade algoritmer för Service och stort bearbeta för arkiv
  • Högt synlig 4,3" handlag för TFT LCD avskärmer skärm
  • Jog rullar alternativ för menyval
  • Kickkapacitet, kyld avkännare för kick QE
  • Multipelprovtagningalternativ: liten medicinflaskahållaren för pudrar, & flytande, stöttar multipeln storleksanpassade liten medicinflaska och
    inkorporerar den NuScope™ adapteren för Raman microscopy

Besöka Att finna ut mer om Spectrometeren för den SciAps Inspektör  500 SWIR Raman: http://www.analytik.co.uk/handheld-raman-spectroscopy-inspector.htm och nedladdar data täcker.

Advertisement