Första Upplaga: Maj 27, 2014

Dagens ottaviktig från ha som huvudämnenyheternaorganisationarna, inklusive rapporter om den vård- lagen verkställer på unioner och sjukhus och det nya arbetsgivare för en uppehälle för IRS avgörandet planlagda från att dumpa arbetare på lagens on-line marknadsplatsar.

Kaiser Vård- Nyheterna: SäkerhetsnätSjukhus som Ser Redan Mer Betala Tålmodig -; Och Intäkt
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Phil Galewitz, arbete i samarbete med USA I Dag: ”Har En av de största bidragsmottagarna av vård- lagens utvidgning av täckning till mer än 13 miljon folk detta år varit nation säkerhetsnätsjukhusen, som fest per disproportionate aktie av fattigt och uninsured folk och vänder mot därför miljarder av dollar i obetalda räkningar. Sådan lättheter hade förväntat att se en tappa i uninsured tålmodig som söker behandling, men ändringen har varit snabbare och djupare än förutsedda mest; åtminstone i 25na påstår den utvidgade Medicaid i Januari, enligt intervjuer med säkerhetsnätsjukhusrepresentanter över landet” (Galewitz, 5/27). 

Kaiser Vård- Nyheterna: Påstår Betraktar Att Använda Medicaid för att Betala den Vård- Högskolan Planerar Premiums
KHNS konsumentkåsören Michelle Andrews skriver: ”Får Några deltagare som är hövdade för högskola denna ska nedgång, bästa-enheten som vård- täckning på litet eller inget kostar, och ska Medicaid väljer fliken, genom att betala det högvärdigt för vård- högskola deltagare, planerar upp” (Andrews, 5/27). 

Kaiser Vård- Nyheterna: För Tidig sort som Beräknar Framgång Av ACA-Marknadsplatsar
att Anmäla för Kaiser Vård- Nyheterna, i partnerskap med NPR och Colorado Allmänhet Radiosände, Eric som Whitney skriver: ”Över $7 miljard av skattebetalarepengar gick in i att skapa de vård- lagens försäkringmarknadsplatsarna, och omkring 8 miljon folk undertecknade upp. Men något att säga för några experter är det faktiskt fortfarande för tidig sort som ska förklaras att dessa marknadsför en framgång eller ett fel. Så, vad kan oss något att säga om vad allmänheten får för dess pengar?”, (Whitney, 5/27). 

Wall Street Journal: Nytt Kostar Från Vård- LagBrummandeUnion Avtalar Samtal
Tvister mellan unioner och arbetsgivare över att betala för nytt kostar tillhörande med den Som man har råd med Omsorgen Act roiling arbets- samtal riksomfattande. Unioner och arbetsgivare strider över ska vem välj upp fliken för nya mandat, liksom täckning för att anhörigbarn ska åldras 26, såväl som framtid kostar, liksom en skatt på högvärdigt vård- planerar start i 2018. Ifrågasätta balanseras för att bli ett viktigt pekar av spänning, som det tiotusentals arbetet avtalar täckande miljoner av arbetare förfaller i de nästa flera åren, med ACA-släkt kostar förhöjningar som spänner från 5% till 12,5% i strömsamtal (Maher och Trottman, 5/26).

New York Times: SjukhusLook Till Vård- Lag, Bita Välgörenhet
Sjukhussystem runt om landet har startat skala tillbaka finansiell hjälp för lägre, och det mellersta inkomstfolket utan sjukförsäkring som hoppas för att skjuta dem in i att underteckna upp för täckning till och med de nya on-line marknadsplatsarna som skapas under den Som man har råd med Omsorgen, Agerar. Trenden besvärar till förkämpar för den uninsured, som något att säga som lyfter avgifter som oundvikligen ska, orsakar några till överhoppomsorg ganska än köpförsäkring att de betraktar unaffordable (Goodnough, 5en/25).

New York Times: I.R.S. Bommar för Arbetsgivare Från att Dumpa Arbetare In I Vård- Utbyten
Många arbetsgivare hade tänkt att de kunde skifta vård- kostar till regeringen genom att överföra deras anställda till ett sjukförsäkringutbyte med ettfritt bidrag av kassa för att hjälpa att betala premiums, men den Obama administrationen har squelched idén i ett nytt avgörande. Sådan ordningar tillfredsställer inte sjukvårdlagen, sade administrationen, och arbetsgivare kan vara betvingar till ett skattstraff av $100 om dagen -; eller $36.500 om året -; för varje anställd som går in i individmarknadsplatsen. Avgörandet denna månad, vid Skattemyndigheten, kvarter några sälja en gros flyttning av arbetsgivare att dumpa anställda in i utbytena (Pear, 5/25).

New York Times: Försäkringsgivarear På Staket Planerar En Gång för Att Sammanfoga Vård- Utbyten I '15
I en underteckna av växa potentiella under den federala sjukvårdlagen, planerar flera försäkringsgivarear, som har varit sammanträde på sidlinjenågot att säga som, de ska sellpolitik på de nya utbytena i det kommande året och andra för att utvidga deras offerings till mer påstår. … I New Hampshire, till exempel, var HyllningssångBlått Cross är den erbjudande individtäckningen för den enda försäkringsgivaren på det statliga utbytet, två planerar annat, båda från Massachusetts, något att säga som de ämnar erbjuda politik det nästa året. … Varnar den UnitedHealth Gruppen och Cigna, som var noterbar i deras, om utbytena i fjol, förväntas att skriva in mer marknadsför detta år. I Staten Washington som Förenas är bland fyra nya försäkringsgivarear som har berättat att delstatsorgan dem intresseras, i att erbjuda planerar i 2015 (Abelson, 5/25).

Associatedet Press: Stor Försäkring Klassar Vandringar I Framtiden?
De wild vandringarna i sjukförsäkring klassar att överrumplad många Amerikaner under senare år kan bli mindre frekventerar på grund av sjukvårdgenomgången. Finalen klassar för 2015 som ska för att inte vara ut för månader, men tidig sortarkiveringar från försäkringsgivarear föreslår prissätter förhöjningar av 10 procent eller mer. Det kan låta något liknande ett lott, men klassar har uppstiget så mycket som 20 eller 30 procent under senare år. Klassar som dyker upp över de nästa få månaderna för ska 2015 bär betydligt politiskt väger, sedan de ska kommet ut, för Republikaner och Demokrater sätter deras slagsmål för Kongress- kontrollerar i den nästa nedgång mitten på terminenval. Republikaner vowing att göra fel av lagen ett huvudsakligt tema av deras valpush och onormalt underlag för kickpremiumsstyrka deras argument (Murphy, 5/26).

Associatedet Press: Vård- Lag: Omfamningen Undviker Eller In - between För Dems
Demokratiska kandidater är prövas att figurera ut huruvida för att omfamna eller undvika PresidentBaracks Obama genomgång för sjukvård -; eller land någonstans in - between. Presidentnågot att säga som hans parti inte bör be om ursäkt, eller att gå på defensiven om den Som man har råd med Omsorgen Agera. Kandidater är inte så säkra (Barrow och Lederman, 5/25).

Associatedet Press: Den Medicaid Svallvågen Startar Kostar Bekymmer För Påstår
Från Kalifornien till Rhode - ön, påstår konfronterar nya bekymmer som deras Medicaid kostar den ska löneförhöjningen som ett resultat av den federala sjukvårdlagen. Det är rimlig att uppliva debatten om hur federala beslut kan sadla påstår med unanticipated uppta som omkostnad. För PresidentBaracks Obama lag utvidgade Medicaid valbarhet, skriva in sig miljoner av folk, som redan berättigades till dess säkerhetsnättäckning, inte. Det samma folk undertecknar nu upp i kick numrerar oväntat, delvis på grund av publicitet om att få försäkrat under lagen. För påstår rött eller slösar, fånga är att de måste använda mer av deras egna pengar för att täcka denna särskilda grupp (Alonso-Zaldivar, 5/26).

Washington Postar: SjukvårdLags Utbyte för Små affär som är Högert På Track -; Med Ett Blända Undantag
Halvåret har passerat efter den Obama administrationen meddelade att barkassen av sjukvårdlagens den on-line marknadsplatsen för försäkring för lilla affärer skulle försenas till November, mer än ett år efter dess ursprungligen planlagda start. Så hur är arbetet kommande? Halvåret från nu, kan lilla arbetsgivare över landet förvänta slutligen att underteckna på till fungera ett fullständigt sjukförsäkringutbyte? Så långt, verkar svaret för att vara ja -; med en utmärka med en asterisk (Harrison, 5/26).

Los Angeles Times: Försäkring Planerar För FarmworkersNedgångar som Kort stavelse Av Obamacare Härskar
År sedan, planerar den legendariska aktivisten Cesar Chavez som hjälps att skapa den första sjukförsäkringen, för farmworkers som slet för magra timpenningar i Kalifornien sätter in. … Men gilla många annan försäkring planerar runt om landet, det möter inte fullständigt krav som är fastställda vid PresidentObamas lag för sjukvård. Om Inte tillagd försäkring inhandlas, kunde farmworkersnågot att säga, 10.700 folk förlora täckning. Några Demokrater önskar att skattebetalarear ska välja upp fliken $3,2 miljoner för den extra försäkringen, så sjukvården planerar kan att fungera för uppehälle. Men den föreslagna subventionen har gnistaft bekymmer om Demokrater som är prövas till stöttan upp en union sjukvårdtäckning, när annan försäkring planerar har också kämpat för att möta nya federala krav (Megerian, 5/26).

Associatedet Press: Röstning: Underteckna-Ups Löneförhöjning Men Lite Förälskelse För Vård- Lag
Agerar nya Tillhörande fynd för en Press-GfKröstning, som allmän opinion fortsätter för att köra djupt negation på den Som man har råd med Omsorgen, Obamas häfteförsök att täcka det uninsured. Forty-three procent motsätter lagen som jämförs med precis 28 procent i service. Mönstra illustrerar därför sjukvårdlagen återstår ett gynnat uppsätta som mål för Republikaner som söker en Senatmajoritet i mitten på terminenvalen (Alonso-Zaldivar och Agriesta, 5/23).

New York Times: Obama som Hedrar det Stupat, Något att säga V.A. Problem Måsta, Vändas mot
Presidenten Obama, drar tillbaka från ett överrrakningbesök till soldaterna i Afghanistan, hedrade Amerika stupade krigare i en högtidlig Minnesdagenceremoni på Måndag och bekräftade precis behovet att konfrontera görande bredare skandalen på nation veteransjukhusen. ”Som vi har påmints i nya dagar, måste vi göra mer uppehälletro med våra veteran, och deras familjer som ser till får gynnar de, omsorgen och och tillfällen, som de har tjänat, och, som sade de förtjänar,”, Herr Obama till militära åhörare som samlades under balmy solsken i en amphitheater på den Arlington MedborgareKyrkogården (Lander, 5/26).

USA I Dag: Obama Hedrar Veteran Som Gav Deras Alla”,
Obama gjorde inte specifikt omnämnande VA-tvisten under hans anförande, utan noterade åtagandet att nationen varar skyldig dess veteran. Han sade, ”måste ser till vi göra mer uppehälletro med våra veteran och deras familjer och att de får omsorgen och gynnar och tillfällen som de har tjänat, och som de förtjänar” (Jackson, 5/26).

USA I Dag: Gynnar Äldre Vets för Långa VädjanTjänstledighetar Without För År
Fall som gäller vädjanen av veteran, gynnar avgöranden tar nästan 19 månader till beslut, Avdelning av showen för VeteranAngelägenhetrekord, och förkämpenågot att säga som fruktdrycken av nytt fordrar, görar ond äldre veteran. Åtminstone kriger 350.000 veteran av, för de i Irak och Afghanistan har utstående vädjanar av gynnar beslut, enligt VA-rekord (Kennedy, 5/26).

Wall Street Journal: VeteranGrupper, Sen. Richard Skorra Handla Förse med en hulling Över VA
Veteran grupper handlade rasande laddningar med en hög Republikansk senator under Minnesdagen tillbringar veckoslutet och att eskalera och hårdna ett slagsmål över hur man fixar problem i veteran belägen mitt emot beskyllningar för vårdsystem av tjänstefel. … Började sammandrabbningen Fredag, då Sen. Richard Skorra (R., N.C.) postade ett öppet märker till veteran som kritiserar några veteran grupper för att missa till appellen för avsägelsen av VeteranAngelägenhetSekreteraren Eric Shinseki efter beskyllningar, att staffers på VA-sjukhus använde hemligt bokföringförsök att täcka upp fördröjningar in - tålmodig omsorg. … Märker Två högsta chef på VFWEN i ett meddelande Måndag som kallas den Herr Burr'sen ”ett absolut äckligt bakhåll för att utforma av politik”, och ”agerar klart en av det mest dishonorable och kraftigt olämpligt att vi har bevittnat i mer än forty år av medverkan med veterangemenskapen” (Tracy, 5/26).

Politico: Veteran GruppRevan Richard Skorrar Över VA
Ledande veteran som grupper piskar ut mot Sen. Richard Skorra (R-N.C.) för ett öppet, märker honom skrev att gräla på organisationarna för att inte göra mer för att fördöma Sekreterare av VeteranAngelägenheter Eric Shinseki. Kalla Burr'sen märka en skjuten ”monumental billigt pris”, och ”ett äckligt bakhåll att utforma av politik,”, sade Veteran av den Utländska Warss överbefälhavaren William A. Thien och John E. Hamilton, adjutantgeneralen, på Måndag att Burr bör vara skamsen av hans Guld- uppförande (, 5/26).

Washington Postar: I VA-Kris Utformar en Avsiktlig Generals Sammandrabbningar Med Impatience Av Unga Veteran
I annat kriger, i andra eras, Eric K. Shinseki som styrkan har varit en idealpassform att leda Avdelningen av VeteranAngelägenheter till och med en kris. Han körs några av Washington största och mest komplexa byråkratier. Han vet att vad det är likt att slåss tillbaka från liv-att ändra, kriga sår och att ha borttappad halva per fot till en landmina i Vietnam. Han föredrar stag ut ur politik och arbete på problem tyst och i bakgrunden. … Fungerar den belägen mitt emot Presidenten Obama för ifrågasätta, som han sökanden att innehålla ännu en görande bredare VA-skandal är den huruvida tyst och beslutsamma yrkesmässighetstillbilden, i en ålder av den bullriga disputationen (Jaffe, 5/26).

Wall Street Journal: Veteran som är Tillåtna Mer Omsorg På Lättheter Non-VA Amid Kritik Av Byrån
Avdelningen av VeteranAngelägenheter började en programTorsdag till förhöjningkapacitet på klinikalltigenom VA-systemet, och pushen som låter veteran ha mer stor ta fram till sjukvården utanför VA-systemet, meddelade avdelningen Lördag som avslöjer fåtal, specificerar av programet. Som svar på PresidentBaracks Obama att försöka prackaa på människor för meddelande för Maj 21 överstiga försök för veteran på tidsbeställningsväntan listar, huvudet av VAEN, Sekreteraren Eric Shinseki, riktade den Vård- Administrationen för Veteran för att granska planlagd bearbetar och bygger en planera för att klippa väntantider (Kesling, 5/24).

Los Angeles Times: VA-Något att säga som Mer Privat Läkarundersökning för VeteranMajBruk Servar
VeteranAngelägenhetSekreteraren Eric K. Shinseki sade i ett kort meddelande som, som delen av en utvidgning av servar, veteran ska är kompetent till sökandenomsorg på privata kliniker och sjukhus i områden, var avdelningens kapacitet att utvidga begränsas. I sådan lägen är VAEN ”ökande omsorgen som vi får i gemenskapen till och med omsorg non-VA,”, sade Shinseki. Den ska byrån ger mer närmare detalj på dessa alternativ i de nästa få dagarna, sade Victoria Dillon, en avdelningsspokeswoman. Den är oklar, hur mycket denna ska tjänste- utvidgning kostar (Richter och Simon, 5/24).

Wall Street Journal: VAS Budget Och Rolls, har Dånat
Avdelningen av VeteranAngelägenheter, byrån som fångas i en politisk firestorm över dess medicinsk vård för veteran, har sett dess finansiering växa snabbare än någon annan regerings- avdelning under senare år. Efter 2000 har den årliga utgifter tredubblat till $63 miljard för att möta en svallvåg i sjukvård, och annan kostar. Det är överst av mer, än $85 miljard som VAEN är fastställd att motta detta år för automatiska betalningar liksom handikapp, gynnar och pensioner, en etikett som har mer än tredubblats efter 2000 (Paletta, 5/23).

Wall Street Journal: VA-Målet som Hugger VäntanTider, Var ”Orealistiskt,”, Sade Medhjälparen
Ett mål som klipper väntantider för tidsbeställningar vid mer än halvt på Avdelningen av VeteranAngelägenhetsjukhus, var ”orealistiskt” och kan ha varit en missförstå, sade en bästa VA-representant i ettdörr möte med två veteran gruppdagar, för representanten tvingades för att step-down. Robert Petzel, undersecretaryen för vård- på Avdelningen av VeteranAngelägenheter till en vecka sedan som riktas i 2011 som mål för många väntantider i VA-systemet klipps till 14 dagar från 30. Den eventuellt uppsättning av försök av anställda att spela tidsbeställningssystemet, sade en Regerings- AnsvarighetKontorsrepresentant på Fredag (Kesling och Nissenbaum, 5/23).

Los Angeles Times: LagstiftareAppell För Brottsutredning Av VeteranAngelägenhetLättheter
Justitiedepartementet bör skriva in utredningen av huruvida VeteranAngelägenheter som anställda har falsified rekord för att täcka upp långa väntningar på medicinska lättheter för VA, sade Demokratiska och Republikanska lagstiftarear Söndag. ”Endast har Justitiedepartementet och FBIEN resurserna, sakkunskapen, och myndigheten som gör en snabb och effektiv brottsutredning av vänta för hemlighet, listar, potentiell förstörelse av dokument, förfalskning av rekord, verkställer in, matlagningen av bokar, och att täcka upp det kan ha uppstått,”, sade Sen. Richard Blumenthal (D-Anslutning.), en medlem av Kommittén för SenatVeteranAngelägenheter, på CBS ”Vänder mot Nationen.”, Tekniker. Adam Kinzinger (R-Illinois.), en veteran av kriger i Afghanistan, och Irak, instämmde. ”Justitiedepartementet behöver att få involverat,”, sade han på det samma programet (Simon, 5/25).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement