CMS-något att säga som det ska för att inte granska rapporten för faktureringsillviljan IG, som det overpays manipulerar

Flyttningen kommer, som även en rapport pekar på $6,7 miljard, i overspending i Medicare. Något att säga för HHS-överinspektör också som programet betalade $457 miljoner i 2012 för att avkänna droger efter en korförhöjning i receptdrogmissbruk.

NPR: Medicare Overpays Vanligt Manipulerar För Tålmodigs Besök
Medicare spenderade $6,7 miljard för mycket för kontorsbesök, och andra tålmodiga utvärderingar i 2010, enligt en rapport från överinspektören av Avdelningen av Vård- och Människan Servar. Men i dess svar till rönet, Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar, som kör Medicare, sade att den inte planerar för att granska faktureringarna av manipulerar vem nästan alltid laddningen för de dyraste besöken, därför att det inte är kosta-effektivt att göra så (Ornstein, 5/29).

MSNBC: Medicare Betalade Miljoner Av Dollar För Wrongdoings, RapportFynd
Medicare betalade manipulerar $457 miljoner i 2012 för 16 miljoner testar för att avkänna droger -- från receptnarkotiskt preparat till heroin enligt en ny rapport från Reuters. En korlöneförhöjning i receptdrogmissbruk bland äldre Amerikaner har orsakat en rikstäckande förhöjning i urine, och blod testar, tillvägagångssätt som är typisk potentiella områden av bedrägerit bland familjeförsörjare. Kontoret av Överinspektören av Vård- och Människan Servar, som heads Medicare som först startas att utforska sådan scams, testar in i 2011 (Richinick, 5/29).

Reuters: Artikel med ensamrätt: Medicare På Droger: 24.000 Testar För 145 Tålmodig
Tre Connecticut manipulerar fakturerade Medicare för nästan 24.000 som drogen testar i 2012 - på precis 145 tålmodig. Illviljan som det utöver det vanliga numrerar, Medicare administratörer, betalade manipulerar en slutsumma av $1,4 miljoner, enligt en Reuters analys av regerings- betalningar till vård- familjeförsörjare. De tre läkarna står ut i den utsläppt sist månaden för Medicare data, därför att de förade tre till fyra tider som mer drog testar per tålmodig, än någon annan familjeförsörjare i landet. I faktum beställde de så många individen testar, deras tålmodig i genomsnitt uppgå till en varje annan dag (Pell och Begley, 4/29).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement