Den Investigational drogen för avancerade blåsacancershows lovar för behandling av bestämda tumortyper

Encentrera arrangerar gradvis I-studien genom att använda en investigational drog för avancerade blåsacancertålmodig som inte reagerade till andra behandlingar har visat lovas resultat i tålmodig med bestämda tumortyper, forskarerapport. Yale Cancer Center lekte en huvudroll i studien, resultaten av som ska framläggas Lördagen, Maj 31 på den 2014 årliga konferensen av AmerikanSamhället av Klinisk Oncology (ASCO) i Chicago.

Det inklusive 68 folket för försök med föregående behandlad avancerad blåsacancer, däribland 30 tålmodig som identifieras som realiteten PD-L1. PD-L1 är ett protein som uttrycks av många tumortyper som kan framföra cancern invulnerable till immun attack. Tålmodina i studien behandlades med MPDL3280A, en drog som framkallades av Genentech, en medlem av den Roche gruppen.

På sex veckor klassar det sakliga svaret (ORR) var 43%; på 12 veckor var ORREN 52% i tålmodig med PD--L1-positivetumors. Ett färdigt svar - en ingen visning bevisa av tumors - sågs i 7% av tålmodig PD-L1. I tålmodig med PD--L1-negativetumors klassar svaret var 11%.

Resultaten i avancerade blåsacancertålmodig ”pekar till en ny era i cancerbehandling för en sjukdom, som inte har sett en ha som huvudämnebefordran efter inledningen av cisplatin-baserad kombinationsterapi på åttiotalet,” sade att studie höga författare Daniel P. Petrylak, M.D., professor av medicinen och urology på Yale Cancer Centrerar och Yale Skolar av Medicin. ”Ser Vi framåtriktat till att öppna försök för arrangera gradvis II på Yale i Juni för att bekräfta dessa rön.”,

Yale Cancer Center skriva in sig 12 av de 68 tålmodina på försök på det Smilow CancerSjukhuset på denNya Tillflyktsorten.

Källa: Yale Universitetar

Advertisement