FDA godkänner Kan-Fite's studieprotokollet för CF102 Arrangera Gradvis kliniskt försök II för avancerad levercancer

Kan-Fite BioPharma Ltd. (NYSE MKT: CANF) (TASE: CFBI), ett bioteknikföretag med en pipeline av privat lilla molekyldroger, som tilltalar upphetsas och cancersjukdomar som i dag meddelas, att U.S.-FDAEN har instämmt med Företagets studieprotokollet för dess, Arrangerar Gradvis kliniskt försök II av CF102 för behandlingen av avancerad levercancer. FDAEN har beviljat Kan-Fite Göra Föräldralös Drogbeteckningen för CF102 i denna indikering.

Planerade Arrangerar Gradvis ska studie II föras i U.S.et, Europa, och Israel med 78 betvingar vem ska doseras med CF102, som enfodra behandling av avancerad hepatocellular carcinoma (HCC) med Barnet-Pugh Klassificerar B-cirrhosis i tålmodig, som har missat sorafenib, en godkänd drog för FDA för behandlingen av HCC. Den ska studien utforskar effektiviteten och säkerheten av CF102 som jämfört till placebo.   

TuftsUniversitetar Skolar av Medicin är studie den kliniska platsen för U.S. Dr. Keith Stuart, MD, ska serve som den Främsta Utredaren för studien på Tufts. Han är Ordföranden, Avdelning av Hematology på den Lahey Kliniken, och OncologyProfessorn av Medicinen, TuftsUniversitetar Skolar av Medicin.

Data från Kan-Fite's avslutat för att Arrangera Gradvis I-/IIstudien visade en utmärkt säkerhet profilerar, brist av hepatotoxicityen, långvarig överlevnadtid, som jämfört till placebo, regression av flå tumormetastases och en stabilisering av sjukdomen i 22% av tålmodig.

HCC den mest allmänningen bildar av levercancer, är 4nath mest allmänningcancer i världen, enligt information som publiceras av MedborgareCancerInstitutet. I Förenta staterna är AmerikanCancerSamhället som bedömningar där ska, 33.190 nya fall som tack vare diagnostiseras i 2014 och 23.000 dödar sjukdomen. Som anmält av AmerikanCancerSamhället, globalt diagnostiseras folket för varje år 700.000 med HCC varje år och 600.000 folk matris av denna cancer. Släktingen som 5 år överlevnad klassar från levercancer, är omkring 15% i U.S.et Enligt Globala Branschanalytikrar, den globala levercancerdrogen marknadsför förväntas att överskrida $2 miljard vid 2015.

”Är Avancerad levercancer resistent till kemoterapi, och den enda godkända drogen på marknadsföra är Nexavar (sorafenib).  Vi ska festtålmodig, som har inga andra behandlingalternativ,” som påstods Kan-Fite VDDr. Pnina Fishman.

KÄLLAN Kan-Fite BioPharma Ltd.

 

Advertisement