Healthcare.gov som får makeoveren

Wall Street Journal anmäler att den federala sjukförsäkringwebsiten kritiseras för en genomgång som ska rimligt resultat i skrota av ha som huvudämne delar av den, som orsakada problem under sist nedgång barkass. Dess åtsittande timeline är bland utfärdar att lyfta nytt bekymmer. Under Tiden, anmäler nyheternauttag också på utbyten för liten affär såväl som utvecklingar angående statliga on-line marknadsplatsar i Connecticut, Kansas, Washington och Colorado.

Wall Street Journal: Administrationen Undersöker Noggrant den Federala SjukvårdWebsiten
Den Obama administrationen fräschar upp HealthCare.gov och skrotar viktiga delar av den federala sjukförsäkringmarknadsplatsen i ett försök att undvika problemen, som besvärade plats nedgången för barkassjumbon, enligt presentationer till vård- försäkringsgivarear och intervjuer med regeringstjänstemän och leverantörer. Men makeoveren -- och den åtsittande timelinen som utför den -- lyfter bekymmer att konsumenter kunde vända mot en annan stenig första visning denna nedgång, då de går tillbaka till platsen för att välja vård- planerar. Något nyckel- baksida-avslutar fungerar, däribland ett system för att automatisera betalningar till försäkringsgivarear, är rinnande bak schema, enligt federal tjänsteman för en presentation som göras till Anti, Wilde Mathews och Radnofsky vård- försäkringsgivarear (, 6/5).

Den Washington Stolpens Wonkblog: Dessa Påstår Önskar En Annan Obamacare Fördröjning
Utbytena för den små affären, gillar lagens individutbytena, är en faktisk marknadsplats var affärer med 50 eller mer få anställda kan jämföra vård- planerar. Förutom att erbjuda en inskränkt skattelättnad, är utbyten Obamacare för den små affären, eller SHOPPA, förment att erbjuda ett särskilt särdrag, som ändrar sjukvården, landskap för litet företag: primat. Till Och Med vad är bekant som ”prima anställd,” kan lilla affärer överföra anställda till SHOPPAutbytena med ett fastställdt bidrag, och därefter kan anställd välja ett vård- planerar bland de som erbjuds på SHOPPAutbytet. Detta primaa särdrag för anställd är ”avgörande” till framgången av SHOPPAutbytena, enligt Majoritet för Liten Affär, en understödja grupp den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Millman, 6/5).

CTNA Avspeglar: Ta Fram Vård- CT-Försäkring? Det finns En App För Det
Ta Fram Vård- CTS mobila applikation är tillgängligt för iPhoneanvändare, och ska var rullande ut snart för Androids, och iPads, representanter på Connecticut sjukförsäkringutbytet sade Torsdag. Ta Fram Hälsotjänstemannågot att säga som den ska fria mobilen app gör det lättare för att folk ska shoppa för att använda för sjukvårdtäckning som är smart, ringer eller tablets. Representanter hoppas den ska vädjan till ungdomar -- en åtråvärd kund slår samman -- och att bemanna vem har smart ringer, men ha inte stamgästen att ta fram till en dator (Becker, 6/5).

Kansas Vård- InstitutNyhetstjänst: Radiosände Annonser Främjar SjukförsäkringMarknadsplatsen
Radiostationer över Kansas den ska nästa veckan börjar att lufta reklamfilmar som planläggs för att låta folk veta dem kan köpsjukförsäkring på den federala marknadsplatsen, om de har erfarit enförändrande händelse inom förflutnan 60 dagar. Liv-Förändra Sig inkluderar händelser förbindelse, skilsmässa, död av en spouse, födelse av ett barn, sysselsättningsminskning, avgång och flyttning från en gemenskap till another. Täcka Kansas radiosände annonsaktionsyften att låta folk veta dem stillar kan underteckna upp för sjukförsäkring till och med den federala marknadsplatsen, om de har erfarit enförändrande händelse. KAMU administrerar ett federalt lån på vägnar av en konsortium, som inkluderar den Kansas SjukhusAnslutningen, den Kansas Anslutningen av Vård- Avdelningar för Lokalen, Anslutningen av Gemenskapen som Mental hälsa Centrerar av Kansas, Kansas OmrådesByråer på att Åldras Anslutningen och den Kansas FörsäkringAvdelningen (Ranney, 6/5).

TV FÖR KONUNG 5: FörsäkringMedel som Kämpar Med Tillstånds Nya Vård- Utbyte
Är Här hur detta fungerar. Gant är en mäklare för Premera. Hon måste att använda tillståndets vård- utbyte för att skriva in sig nya beställare. Därefter är Premera förment att överföra henne en kommissionkontroll varje månad för varje beställare. Agera, Vad händer verkar därefter för att vara försvinna. ”Vad händer så nära, som Jag kan berätta, är att, när beställaren går över till Premera det finns något liknande som en svart spela golfboll i hål. Dem som alla plötslig nedgång av mitt listar av, som vara medlet,”, sade Gant (Jones, 6/4).

Vård- Nyheterna Colorado: Utbytet Spenderade $10 Miljoner För 8.000 Vänder mot - - vänder mot Underteckna-Ups
Colorado spenderade vård- utbyteschefer $10 miljoner över det förgångna året på en statewide hjälp knyter kontakt det frambragda omkring 8.000 underteckna-ups för privat sjukförsäkring. Stiga Ombord kritiker pressande chefer på visheten, och sustainabilityen av utgifter om $1.250 per kunden för denvända mot hjälpen centrerar. Alldeles vård- vägleder på 150 lägen runt om det statligt som undertecknas upp en slutsumma av 46.000 folk för ny vård- täckning. Alla but 8.000 av de bemannar kvalificerat för allmän hälsaprogram inklusive Medicaid och CHP+, ett program för barn (McCrimmon, 6/5).

 


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement