Vetenskapligt avbildar av blod, hjärnan, bakterier är på skärm på den Washington Dulles Internationell flygplats

att Bedöva som är vetenskapligt, avbildar av blod, hjärnan, bakterier, virus, och mer som by förstoras så mycket som 50.000 tider, är på skärm i en utställning som kallas ”Liv: Förstorat” beskåda på till och med November 2014 på den Washington Dulles Internationell flygplats Gallerit för Nyckel. Gallerit, en - rutten till Concourse C, är i enjämn walkway som omkring 2,5 miljon passagerare passerar till och med varje år.

Skärmen cosponsoreds av MedborgareInstituten av Hälsas MedborgareInstitutet av Allmänna Medicinska Vetenskaper (NIGMS), AmerikanSamhället för CellBiologi (ASCB), och Storstads- den Washington FlygplatsMyndighetens Konster Programmerar. Programet använder konsterna för att förhöja reser erfar på den Dulles Landskampen och Reagan MedborgareFlygplatsar.

”Avbildar Dessa showvetenskap att sken gillar konst. Många av dessa som bedövar, föreställer skapades av forskare som fungerar på eller betalas av NIH, som delen av deras sökanden som förbättrar, förstår, bearbetar grundläggande liv, och affärsvinstinblickar om vård- och sjukdom,”, sade NIH-Direktören Francis S. Collins, M.D., Ph.D.

”Hoppas Vi hjälp för denna utställning informerar allmänheten om spjutspetsbiomedicalforskning och hur visualisera biologi, med all dess komplexitet och skönhet, kan leda till viktigt, medically relevant framflyttningar,”, sade NIGMS-Direktören Jon R. Lorsch, Ph.D.

”Avbildar Många av kommet från lika möss för organismer, fruktflugor och zebrafish. Dessa organismer har mycket i allmänning med oss, däribland proportionerar ett stort av deras gener, långt framkallar fungerar de deras silkespappren och organen, och hur deras förkroppsligar. Studera dem rusar vetenskapligt framsteg för att lära mer om vår egna biologi,” Lorsch tillfogade.

De 46 färgrika backlit förstoringarna i utställningen var utvalda från mer än 600 som sändes av forskare. Förutom variationen av organismer presenterar samlingen en lång räcka av celltyper och avbildatekniker.

”Har NyckelGallerit traditionellt välkomnat passagerare till den Dulles Landskampen till och med dess unikt, och kopplande in konstskärmar,”, sade Christopher U. Browne, Washington Dulles Internationell flygplatschef. ”Tillfogar Denna ska utställning till njutningen av flygplatsen erfar erbjudande handelsresandear för stunder fascinera, upp-slut beskådar av liv på ett mikroskopiskt jämnar.”,

”Låter Denna syna-poppa show besökare ta blända snubblar till och med den cell- världen, som är både utländsk, och så tätt, som deras eget flår,” sade ASCB-Verkställande direktör Stefano Bertuzzi.

Källa: MedborgareInstitut av Vård-

Advertisement