Cosgrove återtar hans känt från övervägande för bästa jobb på VAEN

Dr. Delos M. Cosgrove för den Cleveland KlinikVD:N sade att, fast han som allvarligt var ansedd placera, honom inte gjorde känselförnimmelsen han kunde kliva i väg från hans förpliktelser på kliniken.

New York Times: Cleveland KlinikChef Ut ur Spring För V.A.
Dr. Delos M. Cosgrove, verkställande direktör av den Cleveland Kliniken, sade Lördag som han hade varit ansedd vid Presidenten Obama för jobbet av sekreteraren av Avdelningen av VeteranAngelägenheter, men hade återtagit hans kända och skulle stag på kliniken (Pear, 6/7).

Wall Street Journal: Cosgrove Tar Hans Känt Ut ur Strid För Bästa VA-Jobb
En förtrogen med person läget sade att Dr. Cosgrove var rörd vid Vita Hus jakt av honom för jobbet och allvarligt ansedd det. Men han avgjorde att inte ta det i del, därför att han inte gjorde känselförnimmelsen som han kunde gå i väg från hans förpliktelser på den Cleveland Kliniken, däribland öppningen av en ny lätthet i Abu Dhabi som han sågar personligen till och med (Pansar, 6/7).

I släkt nyheterna -

Kullen: VDNågot att säga Inte Till VA Postar
Denna är understödjatiden denna vecka som en VA-utmanare har återtagit. På Fredag Obamas återtog bästa kandidat för undersecretary av vård- på byrån, Jeffrey Murawsky, hans känt, därför att han fruktade hans bekräftelse kunde röra sig i spiral in i ett långt politiskt slagsmål. Murawsky hade uppsikt över ett VA-sjukhus som har anknutits till skandalen som orsakas av representanter som använder hemlighet, listar för att dölja långa väntningar för tidsbeställningar (Al-Faruque, 6/7).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement