Sjukhuset som skiftar i väg från att fakturera för individ, servar

Buntade betalningar kan vara ”vinkar av framtiden,”, föreslår Wall Street Journal. Under Tiden är sjukvårdfamiljeförsörjare funktionsdugliga att få tålmodig mer involverad i beslut om deras omsorg.

Wall Street Journal: Buntad Omsorg för Sjukhus Planerar Pushen Som Fakturera Av Framtiden
Sjukhusräkningar kan snart få ett lott enklare. Traditionellt har sjukhus laddat tålmodig separat för varje tjänste- och tillförsel som de använder; som vem som helst, som har vadat till och med sidor av laddningar, vet. Avgifter för kirurgar, anesthesiologists och andra familjeförsörjare kommer i komplexa räkningar av deras eget. Nu ser mer sjukhus så-kallade buntade betalningar som vinka av framtiden (Beck, 6/8).

Wall Street Journal: SjukvårdBranschen Är Driftiga Tålmodig som Hjälper Sig
Det är den sist milen i racen som fixar sjukvård; få tålmodig mer involverad. Sjukhus manipulerar, och allmän hälsarepresentanter är den driftiga tålmodiguppehället spårar av deras medicinska data, sökandenförebyggande medelomsorg, och staget av kroniskt villkorar överst. De mäter, hur motiverade tålmodig ska klara av deras egna vård- och att adoptera en lång räcka av strategier för att hjälpa dem för att göra bättre, ett begrepp som är bekant som den tålmodiga kopplingen (Landro, 6/8).

Los Angeles Times: Fjäll Av Medicinska BeslutsFörskjutningar som Erbjuder Omväxlande Maktbalansar
Manipulerar gör fortfarande beslut ibland, men ibland gör manipulerar tålmodig dem och ibland, och tålmodig gör dem tillsammans. Manipulerar, och bioethicists är förlovade i en kraftig debatt om släktingmeriterna av dessa olika att närma sig. Under Tiden kan du önska att betrakta vilken passar dig som är bäst som en tålmodig (Ravn, 6/6).

Wall Street Journal: Ta Din HjärtaMedicin; Och Segra en Pris!
I den Heartstrong studien som föras av Universitetar av Pennsylvania, Centrera för Vård- Incitament, och den Beteende- Nationalekonomin och Pennen som Medicinen Centrerar för SjukvårdInnovation, 1.000 ska tålmodig, ges pillen buteljerar som överför radion larmar till forskare, om tålmodina missar för att ta deras medicin. Studien testar ny väg att motivera folk för att ta deras medicin jämnare; inklusive mer stor medverkan av vänner och familjen och möjligheten, varje dag, för de, som tar deras pills för att segra en liten kassapris (Avvärjer, 6/8).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement