HHS identifierar overpayments till Medicare fördel planerar men återställer inte fonder

Medicare revisorer grundar regeringen overpaid planerar hundramiljontals dollar, men i 2013 opted för att skrota sådan granskar, Centrera för Offentlig Fullständighet skriver. Under Tiden ser den Moderna Sjukvården Medicares svåra jobb, i att handla med säkerhetsfel.

Centrera för Offentlig Fullständighet: Vård- Försäkringsgivarear Har Deras Långt Med Regulatorer
Fyra år sedan, kom Medicare revisorer till en alarmerande avslutning: federal regering bör inte ha betalat endussin försäkring planerar hundramiljontals dollar till festpensionärer i speciellt fattigt vård-. … Tog Den år för Avdelningen av Vård-, och Människan Servar överinspektören (HHS) för att publicera det rön, och regeringstjänstemän har ännu att bända upp tillbaka mer, än ett mycket litet del av de omtvistade pengarna, Centrera för Offentlig Fullständighet har lärt. Och illviljan packen av skattebetalaredollar på fodra, HHS-överinspektören gjorde inte något mera reviderar, och avgjort i 2013 att skrota liknande framtid granskar som del av en budgetnedskärning (Schulte, 6/9).

Modern Sjukvård: Skavanker för Förbiseende för Säkerhet för Viktig för Cleveland KlinikFall
Nästan fyra år sedan, regerings- inspektör  som utforskar ett klagomål vid pensionerad FlygvapenCol. David Antoon som hotas för att klippa av den Cleveland Kliniken från häleriMedicare betalningar, når stonewalled av sjukhusrepresentanter. Den Vietnam stridveteran hade anklagat sjukhuset av brist fullständigt för att utforska hans laddning som någon annan än hans behöriga kirurg hade utfört prostatacancerkirurgi och hade lämnat honom gravely sårad. Sjukhusrepresentanter som vägras för att visa de alla av inspektör, noterar i Antoons klagomål sparar, och manipulera som fordrade för att ha gjort tillvägagångssättet som gicks ned för att tala till inspektör…., Antoon en reklamfilm 747 som är pilot- i civilt liv, tills funktionen lämnade honom hämningslös, gäckas som medicinen har ingen organisationsnågot liknande MedborgareTrans.Säkerheten att Stiga Ombord för att tilltala säkerhetsfel (Carlson, 6/7).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement