Huset passerar samstämmigt räkningen för att fräscha upp VA-omsorg

Den skulle mäta låter vets till privat omsorg för sökanden, om de inte kunde ses snabbt av VAEN och kräver en utvärdering av det vård- systemet för VA.

Los Angeles Times: En Abc-bok På Hur den Panka VA-Krisen den Vanliga Kongress- Trafikkaosen
Skandalen för VeteranAngelägenhetsjukvården har gjort något som fåtalet annat utfärdar har uppnått i denna hyper-partisan Kongress: Förena medlemmar av motsättande partier i service av den snabba handlingen att förminska veteran väntningar för omsorg och att rymma VA-representanter ansvariga för misrepresenting väntande tider. Bipartisanshipen var den påtagliga Tisdagen som det på ett överväldigande sätt godkända Huset en räkning, som skulle låter veteran som vänder mot långa väntningar för att VA-omsorg ska se att privat manipulerar, inställer VA-bonusar och kräver en utvändig bedömning av VA-vårdsystemet (Simon, 6/10).

Politico: Huset Passerar VA-Räkningen
Den godkända lagstiftningen för Huset på Tisdagen, som ger veteran som klibbas på lång väntan, listar för medicinsk vård kapaciteten till sökandenbehandling förutom systemet som är etablerat vid Avdelningen av VeteranAngelägenheter. Sponsrat av Kommittén på Veteran den Jeff för AngelägenhetOrdföranden Mjölnaren (R-Fla.), passerade räkningen 421-0 med överväldigande service från båda partier (Franska, 6/10).

Under Tiden i Phoenix, var några av VA'SENS problem ytbehandlade först, nyckel- uppsättningar för en veterangrupp - upp en kris centrera.

Associatedet Press: Amid VA Besvärar, Vets, Krisen för FlodAmerikan somLegionen Centrerar I Phoenix Sökande Hjälp Med Omsorg
Den åriga tidigare Flottan 71 från Glendale gick till akutmottagningen på VA'SENS det Phoenix sjukhuset på April 28 med bröstkorgplågor. Han sade han berättades att han skulle behovskirurgi snart, men har ännu att få en tidsbeställning. ”Överförde De mig som var hem- till matrisen,”, sade Stoesser Tisdagen som omgavs av dussintals andra veteran på en kris, centrerar ställer in vid AmerikanLegionen i i stadens centrum Phoenix i ensort händelse för nation den största veterangruppen. Flyttningen kommer amid växande kritik av VA'SENS bruk av tålmodig omsorg riksomfattande och beskyllningar av tjänstefel, långa väntantider och potentiella onödiga dödar (Kashfi, 6/10).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement