För Aquios för barkasser för Beckman CoulterVetenskaperna om olika organismers beskaffenhet Kliniskt Flöde Cytometer* CL för laboratoriumbruk

Fullständigt Automatiserat Instrumentera Levererar Fastar, Effektiva Resultat

Beckman CoulterVetenskaperna om olika organismers beskaffenhet är fastställda att omforma bruket av flödescytometryen i det rutinmässiga kliniska laboratoriumet med dess senaste erbjuda, det Kliniska Flödet Cytometer* för Aquios CL. Fullständigt automatiserad, med ett litet fotspår, är instrumentera den första autentiska `en LADDAR & GÅR' cytometrysystemet.

Rutinmässigt kliniskt testar kan köras av labbtechnologists som använder den nya cytometeren för Aquios CLflöde från Beckman CoulterVetenskaperna om olika organismers beskaffenhet.

Den Aquios CLEN planläggs specifikt för att rationalisera workflow och förminska inneliggande uppgift, när du behandlar rutinmässiga applikationer, liksom immunophenotyping. Den Aquios CLEN levererar första resultat inom 20 noterar, med följande resultat på en klassa av 25 tar prov per timmen för upp till fulla 96 som brunnen pläterar.

Så lätt att lära och använda som en haematologyanalysator, kan den fungeras med minsta utbildning som frigör upp resurser för mer komplex analysanalys. Genom att ta bort, bearbetar handboken, kicken - som är jämn av automationhjälp, förhindra tar prov att bearbeta fel. Dess lock-piercingen teknologi förminskar bemannar exponering till biohazardous tar prov. 

Detta fullständigt inbyggda system inkluderar en kapacitetsautoloader för 40 rör som är kompetent att behandla en variation av röret, storleksanpassar, med fortlöpande slumpmässigt ladda och avlastning. Det finns en separat singel-rör laddare för STATISTIK tar prov. Ta Prov förberedelsen, reagentövervakning, barcodescanningen, dataanalys, och LIS-all connectivity automatiseras.

”Levererar förbättrar den Aquios CLhjälpen fungerande besparingar och workflow i det rutinmässiga labbet,”, sade Mario Koksch, vicepresident och den allmänna chefen av CytometryAffärsEnheten för Beckman CoulterVetenskaperna om olika organismers beskaffenhet. ”LADDAR GÅR Denna ` &', utför det fullständigt automatiserade systemet fastar, och effektivt testa för rutinmässiga applikationer liksom immunophenotyping som frigör upp erfarit, bemannar för mer komplex analys.”, 

Intuitiv programvara gör systemet att fasta och enkelt att använda. Smart ` Spårar ReagentÖvervakning' spårar reagentbruk och testar framsteg, med barcodespårning som avlägsnar manuellt kvalitets-, kontrollera, och reagenten loggar. Om QCEN missar, larmar systemet automatiskt vid den textmeddelandet eller e-posten för omgående ingripande.

Första testar tillgängligt för den Aquios CLEN är Tetra-1 (CD45/4/8/3), Tetra-2+ (CD45/56+16/19/3) och Tetra Combo (båda Tetra-1 och -2+) för immun statusövervakning.

* Oavgjord submission och rensning vid Förenta staterna Mat och DrogAdministrationen; inte ännu tillgängligt för in vitro diagnostiskt bruk. Apparaten inte har ännu licenserats i överensstämmelse med Kanadensisk lag. Kapacitetsspecifikationerna av denna produkt har inte varit etablerade. Établie för été för pas för Les spécifications de rendement de l'instrumentn'ont.

Den Beckman Coulteren, AQUIOS, Laddar & Går, och den stylized logoen är varumärken av Beckman Coulter, Inc. och registreras med USPTOEN.

Källa: https://www.beckmancoulter.com/

Advertisement