Forskning verkställer på av koffein på ungdomar efter pubertet

Koffeinintag vid barn och tonåringar har varit resningen för årtionden, rakt i stor del till populariteten av caffeinated sodavatten och energidrinkar, som marknadsföras nu till barn som så är unga som fyra. Illviljan detta, där är forskning på verkställer lite av koffein på ungdomar.

En forskare, som förar sådan utredningar, är det Jennifer Tempelet, PhD, den förbundna professorn i Avdelningen av Exercise och NäringVetenskaper, Universitetar på Buffeln Skolar av Allmän hälsa och Vård- Yrken.

Hon nya studiefynd, som efter pubertet, pojkar och flickor erfar olik hjärta klassar, och blodtryck ändrar, når hon har konsumerat koffein. Flickor erfar också några skillnader i koffein verkställer under deras menstrual cyklar.

Studien, ”Kardiovaskulär Svar till Koffeinet vid Genus och Pubertal Arrangerar,” ska publiceras on-line Juni 16 i den Juli 2014 upplagan av föra journal överPediatriken.

Downloadable foto av Tempelet är tillgängliga på http://www.buffalo.edu/news/releases/2014/06/019.html.

Förgångna studier som är inklusive de vid denna forskninglaget, har visat att koffeinförhöjningblodtryck och minskninghjärta klassar i barn, tonår och vuxen människa, inklusive pre-tonåring pojkar och flickor. Ämna här var att lära att huruvida genusskillnader i kardiovaskulära svar till koffeinet dyker upp efter pubertet, och, om de svar skilja sig åt across, arrangerar gradvis av det menstrual cyklar.

Tempelnågot att säga, ”grundar Vi växelverkan mellan genuset, och koffeindosen, med pojkar som har ett mer stor svar till koffeinet än flickor såväl som växelverkan mellan pubertal, arrangerar gradvis, genuset och koffeindosen, med genusskillnadgåva i posta-pubertal, men inte i pre-pubertal, deltagare.

”Slutligen,” grundar hon något att säga, ”oss skillnader i svar till koffeinet över det menstrual cyklar i posta-pubertal flickor, med minskningar i hjärta klassar som var mer stor i detluteal arrangerar gradvis, och blodtryckförhöjningar, som var mer stor i detfollicular, arrangerar gradvis av det menstrual cyklar.

”I denna studie, såg vi exklusivt in i läkarundersökningresultaten av koffeinintagande av föda,” henne något att säga. Arrangerar Gradvis av det menstrual cyklar, markerat, genom att ändra, jämnar av hormon, är det follicular arrangerar gradvis, som börjar på den första dagen av menstruationen och avslutar med ovulation, och de luteal arrangerar gradvis, som följer ovulation och markeras av jämnar markant higher av progesterone, än de föregående arrangerar gradvis.

Framtida forskning i detta ska område bestämmer graden, som genusskillnader medlas till av fysiologiskt dela upp i faktorer liksom det jämna, eller vid steroid- hormonet skillnader mönstrar av koffeinbruk, koffeinbruk av jämliken eller mer autonomi och kontrollerar in över dryckköp, Tempelnågot att säga.

Detta dubbelblint, placebo-kontrollerat, dos-svaret studien betalades av ett lån från MedborgareInstitutet på Drogmissbruk av MedborgareInstituten av Vård-.

Den undersökte hjärta klassar och blodtryck för och efter administration av placebo och två doser av koffeinet (1 och 2 mg/kg) i pre-pubertal (8 - till åriga 9; n = 52) och posta-pubertal (15 - till åriga 17; n = 49) pojkar (n = 54) och flickor (n = 47).

Co-Författare är Amanda M. Ziegler, projekterar koordinatorn för Näringen och det Vård- ForskningLabbet och doktoranden Adam Gracyzk, både i UB-Avdelningen av Exercise, och NäringVetenskaper, UB Skolar av Allmän hälsa och Vård- Yrken; Ashley Bendlin, studentdeltagare i de Miljö- Studierna Programmerar och Avdelningen av Psykologi, UB-Högskolan av Konster och Vetenskaper; Theresa Sion, studentdeltagare i familjsjukvården, UB Skolar av Sjukvård; och Karina Vattana, som avlade examen för en tid sedan med en BS i biomedicalvetenskaper, UB Skolar av Medicin- och BiomedicalVetenskaper.

Källa: Universitetar på Buffeln

Advertisement