Nu kan sjukhus säkert innehålla HCAI med Howorth Luftar Teknologis Biosfär

Howorth Luftar Teknologi som är bekant globalt för dess Exflow™ ultra rena ventilationscanopy, har tillfogat en relocatable permanent eller halv-permanent ”isoleringsrum” till dess portfölj av produkter - BioSphere™. Med BioSphere™ kan sjukhus säkert innehålla HCAI (Tillhörande Infektioner för Sjukvård) och ge biologisk sanering för evig sanning i precis 24 timmar.

En BioSphere™ enhet kan resas upp runt om en singelsäng snabbt och lätt och kräver inga läkes arbeten till any existerande servar och att se till minsta inaktiv tid för lätthet. En avvärja kan ha en singelenhet eller så många som behövda. BioSphere™ skapar innehållet individuellt, och den klarade av kortkort-miljön runt om varje tålmodig omsorg zonplanerar, som fungerar under ett negationairflowsystem som planläggs för att innehålla pathogens och potentiella källor av HCAI.

BioSphere™ levererar filtrerad HEPA luftar in i den tålmodiga omsorgen zonplanerar för att förminska riskera av luftburen förorening. Lufta, som recirkuleras in i det allmänna omgeende området, villkoras fullständigt, med alla ämne som består av partiklar som tas bort av 99,995% till 0.3µ (H14) och mer ytterligare filtrerat användande avancerat aktiverat kol för att ta bort några lukter eller kemiska föroreningar. Detta hjälpmedel som lufta, som går ut den BioSphere™ enheten är mer ren, än standart luftar i avvärja, så den har också en realitet att verkställa på den omgeende miljön. 

Varje enhet är fullständigt fristående och kräver ingen installation till någon annan HVAC. När en tålmodig ankommer i BioSphere™, ska de skriver in en enhet, som har varit totalt sanerat precis föregående deras ankomst av Howorths det unika för Peroxide™ för BioGen™ Torra Avdunstade Väten systemet (DVHP™) biologiska sanering (förminskning-6 10), och kan vara säkra som arg-förorening och HCAI-förminskning är en prioritet i sjukhuset, var de ska mottar deras behandling. Enheten är ett försynt tillägg till avvärja, och ger en realitet och privat och uppmuntra miljön, som främjar brunn-att vara, och uppmuntrar att läka.

Källa: http://www.howorthgroup.com/

Advertisement