Påstå viktig: N.Y.-lagstiftarear handlar på heroinmissbruk; Räkning för N.Y.-födelsekontrolldiskriminering; vårdhem kostar i Mich.

Ett val av vård- politikberättelser från New York, Michigan som, Är Nya - jersey, Virginia, Maryland, North Carolina, Kalifornien, Texas, Stat Washington, Missouri, Massachusetts och Colorado.

New York Times: Avtal för New York Lagstiftande församlingRäckvidder På Mer Lagar som Slåss HeroinProblem
För veckorna för understödjatid itu Gov. Andrew M. Cuomo samlade reporter på Onsdagen som gör ett meddelande om tillståndets heroinproblemet, som har dominerat diskussioner på slutet av den lagstiftnings- perioden i Albany. Den Sist veckan kommenderar den flankerade enligt lag framtvingandet, regulatorn var bak en lectern emblazoned med uttrycker ”HeroinEpidemi” (Husfader och McKinley, 6/18).

Wall Street Journal: Avtal som Slås I Albany På GrejerHeroinSvallvåg
Herr Cuomo, en Demokrat, citerad statistikvisningheroin ökande aktie av tillståndets olagliga drog marknadsför. Mellan 2004 och 2013 heroin- och recept-opiat behandlingerkännandear i den New York ron till 89.269 från 63.793, enligt det statligt. Lappa av lagstiftningen med det mest omgående får effekt potentiellt gäller hur försäkringsbolag definierar behandling, som är ”medically nödvändig,” en van vid ingång bestämmer huruvida att täcka behandling. Förkämpar har klagat att definitioner av den medicinska nödvändigheten skilja sig åt bland försäkringsbolag och appliceras ojämnt (Orden, 6/18).

Associatedet Press: N.Y. Enheten Passerar FödelsekontrollFörsäkringRäkningen 
En räkning, som skulle, förhindrar arbetsgivare från att diskriminera mot arbetare för reproduktiva vård- beslut har passerat Demokratisk-Ledde Enheten. ”Basa räkningen,” passerade 80-22 på Onsdagen, sökanden till slutet en kryphål i News York anti-diskriminering lagar (6/19).

Detroit Fri press:  VårdhemOmsorg Kostar Nu Mer Än Två Gånger Pensionär Medelinkomst
Ettårig växt kostar av vårdhemomsorg kan ha fullvuxet även mindre som man har råd med till Michigan pensionärer och folk med handikapp som kostar nu familjer om $93.075 -- mer än 2 äldre vuxen människa för 1/2 tider medelinkomst av $35.504, enligt en ny rapport. De drastiskt outsized kostar av omsorg som jämförs till inkomst -- 262 procent i Michigan -- är förbluffa någon annanstans som väl. Medborgaregenomsnittet var 246 procent i 2013 som jämfördes till 241 procent i 2010, enligt rapporten som Lyfter Förväntningar, en samarbetsbolag mellan CommonwealthFonden, ett vård- forskningfundament och två stödgrupper för äldre vuxen människa, BildläsningsFundamentet och AARP (Erb, 6/18).

Asbury Parkerar Press/USA I Dag: Rapport: Sandig Lämnad Mental hälsa Utfärdar I Dess Vak
Vad long hade long förutsagts i den omgående efterdyningen av Sandigt, syns slutligen i dataforskningen: Mer individer i området för 10 län som påverkas av Sandigt i Nytt - jerseyen söker hjälp för beteende- vård- bekymmer liksom alkohol och drogmissbruk, sömnstörningar, ångest, fördjupningen och posta-traumatisk spänningsoordning (Cervenka, 6/18).

Washington Postar: McDonnell Reflekterar På Kantor Förlust, Gillespies Riskerar På GOP-Sammankomsten I Va.
Romney signerade också Gillespie, som han sade tappade allt för att fungera för hans 2012 presidents- anbud och smällda i Warner över skatter, Obamacare och utrikespolitik. … Gjorde Gillespie en grad för att dubblera nationen ekonomisk för att klassa, även om han g inga närmare detalj. ”Vet förminskar Vi, att vår ska politik skapar jobb och den lönelyfttake-hem lönen och hållen besegrar sjukvård kostar och energi prissätter,”, sade han, att tillfoga som var mer sistnämnd: ”I stället för att ha en blankocheck för Presidenten Obama, kan vi ha en kontroll på Presidenten Obama” (Portnoy, 6/18).

Baltimore Sun: Bokslut Av Vård- Centrerar Orsakar Tålmodig Till Scramblen
Då Ska Boyd ankom Onsdagen på Folkets Mittens för Gemenskap den Vård- Brooklyn Park kliniken, var han rasande att lära att centrera ska slut på avsluta av månaden. De åriga 63na har två brutna tänder att behöva att reparera och sade han berättades att han inte kunde hjälpas där. ”Är Detta inte a långt som tar omsorg av folk, när fången they've smärtar,” sade den Brooklyn Park invånare. Lokalen och statliga hälsotjänstemän förvanskar för att finna omväxlande sjukvårdfamiljeförsörjare för Folkets 1.100 låg-inkomst beställare efter detBaserade icke-vinstdrivande meddelade att denna vecka att det ska slut dess fem centrerar i Baltimore och Anne Arundel County (Trä och Cohn, 6/18).

North Carolina Vård- Nyheterna: Sjukvården Utfärdar Bland Kastby Av Jumbo-Minimala Räkningar 
Reglerande Onsdag och visat reformkommittémöte hur politiskt manövrera kan få specialintressen smyga sig in i en omnibus, oklart beskriven räkning under den kort perioden, som är förment att fokusera på delstatsbudgeten och fakturerar rester från i fjol (Namkoong, 6/19).

Reuters: Kalifornien Räkning Skulle ÅterställandeFinansiering För Vuxna Daghem 
Avancerade Kalifornien lagstiftarear en räkning på Onsdagen, som skulle vuxet daghem för återställande, servar som en gynna under Medi-Cal, tillståndets sjukförsäkringprogramet för låg-inkomst och handikappade personerinvånare. Programet, som ger en variation av sjukvården och socialtjänstar till folk med handikapp, klipptes under tillståndets budget- kris i 2011, men är ett av flera lappar av tillståndets sönderslitna säkerhetsnätDemokrater har varit driftigt till återställandet (Chaussee, 6/18).

Houston Krönika: VårdhemSammanställningsrutan Dings Texas För Bemannar Omsättning 
En medborgarerapport rangordnar den Texas jumbon för vårdhem bemannar omsättning -- en av det kvalitets- av omsorg utfärdar som får effekt direkt säkerheten och brunn-att vara av vårdheminvånare. Total- rangordnade Texas 30th bland påstår och District of Columbia som litet förbättrar från dess Nr. 32 som rangordnar i rapport första upplaga, som var utsläppt i 2011 (George, 6/19).

Texas Tribune: Det Texas FörälderFyndet Tar Fram Till Medicaid Utan Utvidgning
Texass såg till Republikanska ledarskap att det statligt inte utvidgade dess Medicaid program till fattiga uninsured vuxen människa -; en valfri bestämmelse av den Som man har råd med Omsorgen Agerar. Men låg-inkomst föräldrar här får mer och mer täckte av den gemensamma statlig-federala försäkringsgivaren på något sätt -; till och med den Tillfälliga Hjälpen för Behövs Familjer programmera. … Servar den Vård- Texas och Människan Kommissionbedömningar att mer än 140.000 vuxen människa mottog Medicaid till och med deras TANF-valbarhet i Maj -; en 21 procent förhöjning över November (Ura, 6/19).

Seattle Tider: Seattle Barn Argumenterar I Favör av Avgöranden Av den Embattled OIC-Domaren
Seattle Barns sjukhus på Tisdag gjorde en annan flyttning i kick-profilera den lagliga dusten som lättheter och manipulerar över måste vara inklusive i försäkring planerar knyter kontakt för att tillräckligt skydda kunder. Fallet -- redan viktigt på grund av betydelsen av knyta kontaktadequacydebatten -- blev även mer kontroversiell efter beskyllningar att domaren som har uppsikt över tvisten unfairly har unfairly påverkats. Beskyllningarna kom från domaren hon själv, Patricia Petersen, högsta vara ordförande kommenderar på Kontoret av FörsäkringKommissionären (Stiffler, 6/18).

St Louis Posta-Utskick: UnitedHealthcare Klipper Missouri Läkare Från Medicare Fördel
UnitedHealthcare har meddelat att mer läkare i Missouri att de ska tas bort från företagets Medicare Fördel planerar på Sept. 1. Denna är understödjarundan av snitt till UnitedHealthcares läkaren för Medicare Fördel rangordnar, efter förminskningar i April. Familjeförsörjaren är den största bäraren av Medicare Fördel planerar för pensionärer i nationen, med omkring 95.000 planerar medlemmar i Missouri (Kulash, 6/19).

Modern Sjukvård: Massachusetts Motsätter Medicinskt Samhälle SjuksköterskaInsatser 
Massachusetts det Medicinska Samhället motsätter två insatser som framkallas av den Massachusetts SjuksköterskaAnslutningen att skulle utnämnda sjuksköterska-tålmodiga bemanna förhållanden och skulle lägger på straff på sjukhus vars vinstmarginaler går ovanför 8 procent, och vars Vd årliga kompensation överskrider 100 tider, kompensationen erbjöd sjukhus låg-betalade anställd. Dr. Richard Pieters, EN MMpresident, sade i en nyheternafrigörare att sjukvårdinstitutioner kan anta att de ska är statliga för häleri den inte extra och federala finansieringen, så den ökande sjuksköterskan bemannar skulle skulle genomsnittliga personaler klipps någon annanstans. Pieters tillfogade att annan mäter var onödig och dess föreslaget begränsar och godtyckliga straff (Robeznieks, 6/18).

Vård- Nyheterna Colorado: Manipulera Brister Accelererar, Som Tålmodig Häller In För Omsorg
Nyligen försäkrade tålmodig häller in i Colorado säkerhetsnätkliniker, men i vissa fall, sitter sparkling nytt examenutrymme tomt, därför att det inte finns nog manipulerar för att att bry sig för tillströmningen av tålmodig. MetroGemenskapen som Familjeförsörjaren Knyter Kontakt (MCPN) denna månad, firade dess första årsdag på en stor ny statlig-av--konst klinik i Vete Ridge, det nyast av dess 22 lägen i det Denver området. En fröskida är ordnar till till äldre tålmodig för serve, och de med rörlighet utfärdar. Extra breda ”ladugård” dörrar låter lätt tar fram för folk i rullstolar, och det finns en special fläck som parkerar fotgängare och andra apparater för folk med speciala behov (McCrimmon, 6/18). 


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement