Längre looks: Brunn för Caregiversförsöksstag; tålmodig som vänder till religionen för botar; nytt beskådar på postpartum fördjupning

Varje för reporterMarissa Evans för veckan KHN intressera fynd läser från runt om rengöringsduken. 

Minnesota Allmänhet Radiosände: Hur en Caregiver Lärer att Att bry sig För Hon själv: Bo Med ALS
Mer än 65 miljon folk eller 29 procent av U.S.-befolkningen, ger omsorg för ett chronically sjuk, en handikappade personer eller åldriga familjemedlemmar eller vänner under något givet år och spenderar ett genomsnitt av 20 timmar per veckan som ger den omsorg. Och mer än tre i 10 U.S.-hushåll eller 31,2 procent, anmäler, att åtminstone en person har tjänat som som en obetald familjcaregiver, enligt AARP. Det är hjälpmedlet, som även om du inte är en caregiver nu, det är rimligt att du ska, someday. Ev Emerson, frun av Bruce Kramer, undervisar musik på Normandalen som den Elementära Franska Immersionen Skolar i Edina och ser också efter henne makan, efter han diagnostiserades med ALS. Han oroades, då han diagnostiserades först om verkställa som hans sjuka skulle ha på hans fru och deras förhållande, tillsammans med vila av familjen (Cathy Wurzer, 6/15).

Atlanten: När Tålmodig Räknar På Mirakel
Om idén av känselförnimmelser ”för ett mirakel” ut ur förlägger någonstans, är den i väntande rum för sjukhus. Det sterilt erfar av att få en DROPP, och ha på sig en scratchy pappers- kappa och omges av friläget landskap målningar på burk oklart det intensivt, emotionellt ifrågasätter tilltrasslat upp i sjukdom: Varför förkroppsligar avbrottet besegrar långt gör de gör? Varför får något folk sjuka stunder andra staget sunda? Och om manipulerar, inte kan räddningen någon, kan Guden? Folket för en radda verkar till funderare så. I en studie som 2008 publiceras i, Arkiverar av Kirurgi, sade 57 procent av non-läkarundersökning arbetare de tänkte gudomligt ingripande kunde räddningen en sjuk familjemedlem, om även manipulerar sade att skulle mer ytterligare behandling är onyttig (Emma Gräsplan, 6/18). 

EsquireTidskrift: Jag Bodde Till Och Med den Nerv-Wrackingen av FödelseBerättelse Dig Maj som Lästes Någonsin
Vi skulle kommer sju hundra miles i guten av vintern, därför att min fru perinatologist rekommenderade oss möter för födseln specialister på Barns Sjukhus Colorado. Han berättade också oss att han hade startat hans eget för att öva tjugo tidigare och levererade uppsättningar för år av kvadrater, men han hade aldrig mött en vår havandeskapnågot liknande: triplets med en para av monoamniotic och monochorionic kopplar samman att bo tillsammans i en singelsäck. Att säcken hade blivit en foster- rugbyscrum av, armbågar och fot och navelsträngar som vrids in i en fnurra som skulle, i tid, kompressen och klippte av twins'nas blodtillförselen. De växte med ett konstant hot av plötslig död. Vi hade kommit till Colorado att avgöra, om vi bör låter dem gå (Tim Paluch, 6/13). 

New York Times: Ett Vaket, När Politiken Förfaller
Michael Pirron är den känsliga nätt godan dessa dagar. I Januari anmälde Jag den ledsna sagan av hans gammalare föräldrar, vars tillåtna förvirring deras långsiktiga omsorgförsäkring som förfaller. Fast Anne och David Pirron faithfully hade faithfully betalat Underskrift om $50.000 i premiums över 11 år, som skulle har berättigat dem till omkring $600.000 gynnar in till och med deras gemensamma politik, hade stoppade fläderen Herr Pirron väck till hans att packa ihop och felaktigt detbetalning systemet som hans son hade att ställa in. När den överförda Underskriften märker att deras täckning skulle just att avsluta, därför att de hade stoppat danandebetalningar, visste Pirronsen inte vad för att göra med dem och stashed dem i en enhet. Deras son grundar märker mer sistnämnd månader, när hans fostra behövde mer omsorg, och han önskade till det deras klapp gynnar (Paula Spänner över, 6/12). 

New York Times: ”Tänkande Av Väg Till Skada Henne”,
Den Postpartum fördjupningen är inte alltid postpartum. Det är inte ens alltid fördjupningen. Fasta-växa förkroppsligar av forskning ändrar den very definitionen av den maternal mentalsjukdomen, visning, att den är mer allmänning och omväxlande än, tänkte föregående. Forskare det nya rönet som för något att säga säger emott det longstanding, beskådar att tecken börjar endast inom några veckor efter barnsbörd. I faktum börjar kan fördjupningen ofta under havandeskap, forskarenågot att säga och framkalla någon tid i det första året, efter en behandla som ett barn har varit född (Pam Belluck, 6/15).

Modern Sjukvård: Obamacare Rule Har Sjukhus att Uppsätta som mål Vård- Förbättring
Då för FörkämpeTrinity för 193 säng Sjukhuset började fem år sedan att bedöma de vård- behoven av invånare i dess tjänste- område på Chicago Södra Sida, grundar det klassa av slår var bland det högst i Illinois. Dödar från hjärtsjukdom och cancer gjorde upp halva av de mer än 2.700 dödarna som uppstod i sjukhus tjänste- område i 2011. ”Kartlade Vi ut en planera av vad de (vård-) mellanrum var,” sade Michelle Gaskill, president av Trinity. ”Därefter startade vi att identifiera investeringar som vi gick att göra över en tidsperiod för att starta fyllning de mellanrum.”, … Krävs Alla inte-för-vinst sjukhus nu av det Tålmodiga Skyddet, och Som man har råd med Omsorg Agerar för att föra, och att publicera den liknande gemenskapen behöver bedömningar en gång varje tre år. De också måste formulera ett strategiskt planerar på hur de ska tilltalar identifierade behov (Steven Ross Johnson, 6/14).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement