Forskningroundup: Förbättra att avskärma för koloncancer; olikhetar i hjärtaomsorg; Medicaid utvidgning verkställer på städer

Varje vecka KHN sammanställer ett val av för en tid sedan utsläppt vård- politikstudier och resuméer.

Stads- Institut och Robert Wood Johnson Fundament: ACAEN Och Amerika Städer: mer Få Uninsured Och mer Federal Dollar
Denna rapport beräknade att verkställa av den Som man har råd med Omsorgen Agerar (ACA) på stora 14 och olika städer: Los Angeles, Chicago, Houston, Philadelphia, Phoenix, Indianapolis, Columbus, Charlotte, Detroit, Memphis, Seattle, Denver, Atlanta och Miami. Bland de sju städerna påstår in, som har utvidgat Medicaid, ACAEN ska rimlig minskning numrera av uninsured vid ett genomsnitt av 57 procent. … Bland de sju städerna påstår in utvidgande inte Medicaid, den ACA ska rimliga minskningen numrera av uninsured vid ett genomsnitt av 30 procent. …, Om Medicaid valbarhet utvidgades i dessa städer, numrera av den uninsured skulle nedgången vid ett genomsnitt av 52 procent (Buettgens och Bärare, 6/19). 

Inre Medicin för JAMA: Jämförbar Effektivitet Av ett Mångfasetterat Ingripande som Förbättrar Adherence Till Årlig Colorectal Cancer som Avskärmer I den Vård- Gemenskapen, Centrerar
Colorectal avskärma (CRC) för cancer klassar är lägre bland Latinos och folk som bor i armod. … Emellertid, beror kapaciteten av [fecal ockult blod som testar] att förminska CRC-dödlighet på hög frekvens av adherence till årligt avskärma. … ökade vårt mångfasetterade ingripande [inklusive datoriserade påminnelser, autogiro för att medicinska assistenter ska ge tålmodig hem fecal immunochemical (FIT) testar, och clinicianåterkoppling på att avskärma för CRC klassar],… väldeliga adherence till att avskärma för ettårig växtCRC; mest rastreringar uppnåddes utan personliga appeller. Det är möjligheten som förbättrar ettårig växt CRC som avskärmer för sårbara befolkningar med förhållandevis, låg-kostar strategier som göras lättare av vård- informationstekniker (Bagare o.a., 6/16).

Cirkulation: Tidig sortResultat Av Massachusetts SjukvårdReform På Ras-, Etniska Och Socioeconomic Olikhetar I Kardiovaskulär Omsorg
Försäkrade vuxen människa mottar invasive kardiovaskulära tillvägagångssätt vanligare än uninsured vuxen människa. Vi undersökte få effekt av sjukvårdreform i Massachusetts på bruk av koronara det revascularizationtillvägagångssätt och i-sjukhuset och 1 år dödlighet vid racen/etnicitet, utbildning och könsbestämmer. … Genom Att Använda sjukhuset fordrar data, jämförde vi skillnader i koronar revascularization klassar (koronart inympa för artärförbikoppling eller percutaneous koronart ingripande) och i-sjukhuset dödlighet…., Förminskande försäkringbarriärer som ska kvitteras av koronara revascularizationtillvägagångssätt, inte har ännu avlägsnat demografisk preexisting, och bildas olikhetar tar fram in till dessa tillvägagångssätt (Albert o.a., 6/17).

Anställd Gynnar Forskningsinstitut: KonsumentKopplingen Bland HAR Och HRA-Enrollees
HRAs [vård- ersättningordningar] och HSAs [vård- sparkonton] är mycket liknande, fast det finns några nyckel- skillnader som kan ge olika incitament släkta till att använda sjukvård servar, och thus, den olika konsumenten som kopplingen erfar. HAR ägas av individen med den vård- kick-självrisken planerar och är fullständigt bärbart. Det finns inte någon ettårig växt som bruk-den-eller-förlora-det härskar tillhörande med HAR…., I kontrast är en HRA ettbetalat vård- planerar som ersätter anställda för kvalificerad läkarundersökning uppta som omkostnad. … Kan Restra fonder på avsluta av varje år bäras över för framtida bruk (på arbetsgivare omdöme)…., Vuxen människa med HAR var mer rimlig, än de med en HRA som ställer ut ett nummer av kosta-medvetna uppföranden släkta till bruk av sjukvården, servar (Fronstin, 6/19).

Det Kaiser FamiljFundamentet: Potentiellt Högsta domstolenBeslut: Vem den Ska Björnen Täckningen ”Betungar?”,
Högsta domstolen förväntas att utfärda dess beslut [i HobbyLobbyen och Conestoga de Wood Specialtiesfallen] av avsluta av Juni 2014. …, Om Domstolen avgör att HobbyLobbyen måste uppfylla med [vård- lag] det preventiv- täckningskravet, ska HobbyLobbyen väljer troligen att stoppa att ge sjukförsäkring…., Om emellertid, Högsta domstolen undantar HobbyLobbyen från kravet att de inkluderar all ordinerad FDA godkända preventivmedel, som ACAEN kräver, kan några kvinnliga anställda och anhörigar… endera måste att gå utan deras föredragna preventiv- metod, lön ut ur fick-, eller det subventionerade sökanden servar på regeringen betalad klinik. … skulle det är lätt att föreställa sig att andra korporationer med religiösa invändningar spänner fullständigt av skulle preventivmedel avlägsnar täckning (Sobel, Salganicoff och Nisha Kurani, 6/18).

Här är ett val av nyheternatäckning av annan ny forskning:

AARP-Blog: Sockersjuka Alzheimers Överträffar 2 Områden För DrogForskning
Sockersjuka, Alzheimers, artrit och hjärtsjukdomen överträffar lista för de nyaste drogerna i utveckling till fest de kroniska sjukdomarna för allmänningen av äldre Amerikaner, enligt en ny drogbranschrapport. Rapporten, vid den Farmaceutiska Forskningen och Producenterna av Amerika (PhRMA), en branschhandelanslutning, något att säga 435 mediciner, som uppsätta som mål i första hand pensionärer, är för närvarande endera i kliniska försök eller under granskar vid Maten och Förgiftar Administrationen (FDA) (Sagon, 6/16).

Reuters: VisarBiopsiMaj Är Underused För BröstcancerTålmodig
Mest kvinnor bör genomgå en visarbiopsi för bröstcancerdiagnos, men några kirurgar opt för ett mer invasive tillvägagångssätt i stället, enligt en ny studie [i Föra Journal över av Klinisk Oncology]. Skillnaden kan vara en materia av kirurgen erfar, forskarenågot att säga, kunde så många kvinnor gynna, om kirurgar utbildades och uppmuntrades att opt för visarmetoden oftare (Doyle, 6/15).

Föra Journal över av den Medicinska Anslutningen för Amerikanen: Forskare Fokuserar På Återställning I Schizofreni
Framtidsutsikten för folk som diagnostiseras med schizofreni, när ansett en förödande sjuka, som försämrar endast med tiden, har förbättrat i förflutnan flera årtionden. Antipsychoticläkarbehandlingar och psychosocial behandlingar har tillåtet många med sjukan som uppnår någon grad av återställningen, att klara av resterande tecken och bly- produktiva liv. Yet extra försök är nödvändiga att konsolidera dessa förbättringar och att hjälpa mer tålmodig att ne dessa mål. … Att närma sig Dessa skisseras i en ny rapport, ”Schizofreni: Tajma för att Begå till PolitikÄndring,” formulerat by [Stephen Marder, MD, professorn av psykiatri på Universitetar av Kalifornien, Los Angeles] och andra (Friedrich, 6/18). 

NewsWorks: Studie: En I Fem Intagen I Pa. Fängelser Har Hepatit C
Nästan en i fem intagen som skriver in Pennsylvania fängelser, har hepatit C, enligt en publicerad studie i Juni utfärdar av Amerikanen Förar Journal över av Allmän hälsa. Efter 2003 har Pennsylvania avskärmt alla det skrivande in fängelset för hepatit C, om inte ett intagen väljer att opt ut ur testa. Av det mer än 100.000 folket, som testades på tillträde mellan 2004 och 2012, testade omkring 18 procent realiteten för viruset. ”Är Det incredibly en hög frekvens,”, sade den bly- författare, Sarah Larney, som är en kamrat på MedborgareDrogen och AlkoholForskningscentrat på Universitetar av New South Wales och en forskningbundsförvant på den Bruna Universitetar (Gordon, 6/16). 

MinnPost: Fåtalet Manipulerar Diskuterar Avsluta-av-Liv som Planerar Med Hjärta-Fel Tålmodig, Mayo StudieFynd
Omkring 5 miljon Amerikaner har hjärtafel, ett kroniskt villkorar i vilket den pumpa handlingen av hjärtan försvagar långsamt. Det finns inte någon bot. Behandling -; läkarbehandlingar och livsstiländringar -; kan hjälpa att bemanna med den direkt längre villkora och att leda mer aktivliv, men halvan av hjärta-fel tålmodig dör inom fem år av häleri deras diagnos. Yet diskuterar illviljan, som prognosen, fåtal manipulerar, avsluta-av-liv som planerar med hjärta-fel tålmodig och deras familjer, enligt en ny studie från forskare på den Mayo Kliniken i Rochester (Perry, 6/18).

Reuters: Delat Stilla Sakna för Beslutsfattande För att Avskärma för Cancer
När den kommer till cancer som avskärmer, manipulerar ofta diskuterar inte tillräckligt balansera av pros - och - lurar med deras tålmodig, föreslår en ny studie. … Beroende av avskärma testa ifrågasätter in, mellan 69 och 93 procent av studiedeltagare valde att få avskärmt och sade mest att de skulle gör det samma beslutet igen, författarna skriver i Amerikanen Förar Journal över av Förebyggande medelMedicinen (Pittman, 6/19). 

MedPage I Dag: Den Ras- Olikheten Slår In Växer I South Carolina
I South Carolina slår klassa av inläggning på sjukhus ökande under senare år bland barn, och en mitt-åldern svärtar, bara inte andra grupper och att resultera i en görande bredare olikhet, fann forskare. I svart individer som är mer ung Slår än 65, klassa per ro 100.000 från 121 i 2001 till 142 i 2010, en förhöjning för släkting 17,3%, enligt Wayne Feng, MD, av den Medicinska Universitetar av South Carolina, Centrerar i Charleston och kollegor. I kontrast klassar slåinläggning på sjukhus gått ned i både svartvita individer 65, och äldre och återstående stangnerande i mer ung viter, anmälde de i Juli utfärdar av Stroke: Föra Journal över av AmerikanHjärtaAnslutningen (Neale, 6/19). 

Modern Sjukvård: Svarten Latinamerikanska DialysisTålmodig Medgav Oftare För Infektioner
Svart och Latinamerikanska tålmodig på dialysis för avsluta-arrangerar den renal sjukdomen hade klassar av infektion-släkta inläggning på sjukhus och var tydligt higher mindre rimliga att ha besökt en specialist för pre-behandling omsorg, nya fynd för en studie. Infektion-Släkta inläggning på sjukhus var omkring 20% higher för åldrar för svartar allra, och omkring 30% higher för äldre Hispanics, jämfört med vittålmodig, sade att studieco-författare Dr. Keith Norris av Daviden Geffen Skolar av Medicin på UCLA (Rice, 6/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement