Calif. marknadsplatsrepresentanter lönelyft sombekymmer om insats verkställer klassar på, reglering

Hjälpare av folkomröstningen något att säga som den ska för att inte avbryta hur utbytesarbetena i det statligt men låter försäkringcommissioneren mer myndighet över högvärdiga förhöjningar.

Los Angeles Times: Folkomröstning som Ska för Att Inte Avbryta Obamacare I Kalifornien, HjälpareNågot att säga
Som svar på bekymmer som lyfts av Kaliforniens vård- utbyte, klassar hjälpare av en statewide folkomröstning på sjukförsäkring regleringen insisterade Torsdagen som mäta som skulle för att inte avbryta hur Obamacare fungerar i det statligt. Konsumentgrupper och den Kalifornien FörsäkringKommissionären Dave Jones är driftiga för mer myndighet över vård- premiums för konsumenter och lilla affärer. I November avgör ska väljare huruvida att ge försäkringcommissioneren som vetoen driver över klassar förhöjningar (Terhune, 6/19).

Det Sacramento Biet: Kalifornien Önskar det Vård- Utbytet Att Analysera Klassar Insats
Kaliforniens sjukförsäkringutbytet tryckte på för svarsTorsdag till hur en insats som kritiserades för November den sluten omröstning skulle affekten dess funktioner. Dolda Kalifornien styrelseledamöter sade att de önskar en påskyndad analys av mäta som är inklusive dess påverkan på utbytet och dess konsumenter. Denonumrerade insatsen som, de är avancerade vid KonsumentVakthunden och den Demokratiska FörsäkringKommissionären Dave Jones som skulle låter försäkringcommissioneren till utskottsvaran som överdriven sjukförsäkring klassar vandringar. Mäta och en separat insats till lönelyften som locket $250.000 smärtar på, och lida skador i yrkesfelfall förväntas till jordbruksprodukter två av de mest grälsjuka och dyraste valurnaslagsmålen denna nedgång (Cadelago, 6/19).

Och i lokalnyhetsrapporter om försäkringtäckning under lagen -

Den San Jose MercuryNyheterna: Den Contra Costaen Vård- Plan Måste Återta Från Statligt SjukförsäkringUtbyte
En Östlig Fjärdsjukförsäkring planerar erbjudet under Dolda Kalifornien som väljs för att återta från utbytet i 2015, därför att den inte kunde möta en federal reglering. Den Vård- ContraCostaen Planerar, som något att säga dess 1.100 ska nya enrollees återstår dolda till och med avsluta av året, körde av som klargöras, härskar för en tid sedan afoul att försäkringsgivarear måste erbjuda samma planerar insida eller yttersidan utbytet. ”Är Vi djupt svek, som vi går att måste för att gå ut för det nästa året under utbytet,” Patricia Tanquary, VD:N av det vård- planerar, berättade den Dolda Kalifornien bolagsstyrelsen på dess månadstidningmöteTorsdag i Sacramento (Seipel, 6/19).

Los Angeles Times: Numrera Av Uninsured I Los Angeles Kunde Tappa 57% Vid 2016, StudieFynd
Numrera av uninsured invånare i Los Angeles kunde tappa 57% vid 2016 som ett resultat av federala vård- lagens utvidgning av täckning, enligt en ny rapport. Den utsläppt Torsdagen för studien vid Robert det Wood Johnson Fundamentet förutsäger att numrera av stadsinvånare utan vård- täckning kunde gå ned från 1,2 miljon folk till 524.000 i 2016. Forskare undersökte ändringar i sjukförsäkring i 14 storstadar, halvan av som är påstår in det inte utvidgade Medicaid, som delen av den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Terhune, 6/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement