Perrigo fall för Catalent högryggad träsoffaProair HFA patent med Teva

Perrigo Företagsplc (NYSE: PRGO; TASE) och dess partner, Catalent som i dag meddelas, att de har satt deras första för att spara, Kläcker den Waxman prosessen med Teva med hänsyn till en generisk version av Proair® HFA. Enligt bosättningen har Perrigo en inskränkt antalslicens till barkassen en generisk version av Proair® HFA start på December 19, 2016 (eller tidigare i bestämda omständigheter) och en obegränsad antalslicensbörjan efter Juni 30, 2018.

Proair® HFA indikerade i tålmodig 4 äldre år som var myndiga och för behandlingen eller förhindrandet av bronchospasm med den vändbara obstructive flygbolagsjukdomen och för förhindrandet av öva-framkallad bronchospasm. Brännmärka reor var ungefärligt $1,4 miljard över jumbon 52 veckor enligt Vård- Lösningar för Symfoni.

Perrigos Ordförande, Presidenten och VD:N Joseph C. påstod Far, ”Denna produkt var resultatet av den fortsatte hårt arbete och dedikationen av vårt Perrigo Rx lag. Denna överenskommelse är ett annat exempel av Perrigos investering och förpliktelse till den kvalitets- sjukvården för danande som är mer som man har råd med för konsumenter.”,

KÄLLA Perrigo

Advertisement