Ivenix framkallar plattformen för spadtagavkokledning för att omforma avkoken pumpar marknadsför

Ivenix Inc. (förr Fluidnet Korporation) meddelade i dag att den framkallar en plattform för spadtagavkokledning som planläggs för att omforma avkoken pumpar marknadsför vid portion för att förbättra tålmodig säkerhet och klinisk workfloweffektivitet. Sammanslutningarna tre för Systemet för Ivenix AvkokLedning kärnar ur beståndsdelar som planläggs för att leverera avkokterapi med aldrig tidigare skådat, lindrar och precision:

  • En Enkel Användare Experience som visas av ett stort, intuitivt, smartphone-något liknande användaren, har kontakt som planläggs för att förminska att programmera, och tolkningsfel som bemyndigar användare för att administrera läkarbehandlingar i mindre tid och med mer få, pumpar växelverkan.
  • påstå - av - - Informationsteknik om konst, var den senaste informationen är tillgänglig på förlägga och tidbeslut göras, att se till som är omgående, säkert tar fram till tålmodig-närmare detalj avkoken och pumpar information om ledning från någon dator eller mobilapparat, utan hänsyn till det jämnt av elektronisk läkarundersökningrekord (EMR)integration.
  • Ett Grundläggande Nytt Pumpar Teknologi, som ska uppsättningen ett nytt standart i säkerhet, och kapaciteten, genom att mäta och att justera flöde, klassar exakt i real-time som ger automatiserad leverans av sekundära avköcker, lufta-i-fodrar elimineringen av, hänger lös bäst-i-klassificerar leveransen av avkokvilden av höjden av läkarbehandlingen och flödeskontinuitet som speciellt är meningsfull på lågt flöde, klassar.

Avkoken pumpar teknologi har varit långsam att fortskrida illvilja den ökande komplexiteten av drogen som doserar dieter, begär för EMR-integration, och viktig, brett anmäld tålmodig säkerhet utfärdar. Ivenix tilltalar direkt en appell för att åtgärda till flyttningen från smart pumpar till intelligent avkoksystem, genom att planlägga en lösning från som malas upp med möjlighet att bestiga, böjligheten, funktionsdugligheten, lindra-av-bruket och affordabilityen som behövs för att stötta de ändrande behoven av nation systemet för sjukvårdleveransen och den ofrånkomliga övergången från sjukhus till hemmet.

”Pumpar har det ökande tillägget av IT-kapaciteter varit en realitetutveckling i avkoken pumpar marknadsför över förflutnan flera år,”, sade Colin J. Vårda, Ordföranden av Stiga Ombord på Ivenix. ”Bara vi tror att ett mer omfattande att närma sig krävs för att omforma avkoken pumpar bransch och förbättrar markant säkerheten av avkokleveransen. Framlägga information till användare i långt som är förtrogen vän till dem; danandetålmodig-närmare detalj information och analytics som är tillgängliga när och, var den är nödvändig, med eller utan EMR-integration; och att leverera läkarbehandlingar under olikt kliniskt villkorar exakt - det är denna kombination av enkelhet, intelligens, och lämpligt pumpa teknologi som är den nödvändiga uppsättningen det nästa standart i avkokledning.”,

Ett Färdigt Fokuserar på att Tilltala Säkerhets- och KapacitetsMellanrum

Systemet för Ivenix AvkokLedning inkluderar ett lättvikts- pumpar, informationssystemet och en privat administrationsuppsättning som är nu i finalproduktiondesign.

Pumpa presenterar ett stort, intuitivt, färgar pekskärmanvändaren har kontakt planlagt att förminska riskera av användarefel. Växelverkan är klara, och onödigt kliver avlägsnas och att förenkla att programmera och utbildning för nya användare.

Informationssystemet är en säker, trådlös webbaserad arkitektur och att ge en bred samling av information om tålmodig-närmare detalj avkok, och analytics ut-av--boxas utan integration, att möjliggöra för stunder som lätt är öppet, anslutbar och scalable integration med EMREN och andra informationssystem. Avkokapparaten sig själv planläggs för att vara högt intelligent och inkorporerar många beståndsdelar av ett informationssystem inom den. Ska Detta låter apparaten påverka varandra med det större systemet såväl som fungerar som en fristående apparat. Denna transformational arkitektur som ska också, låter sjukhus utnyttja tålmodiga avkokdata för värdesak på varje som är jämnt av integration, understödjes kvalitets- och kosta-tillfångatagande insatser.

Med en pneumatisk pumpa mekanism, som mäter flöde och justerar automatiskt för att underhålla flödesexakthet, klassar kontinuiteten för pumpaerbjudandeflöde även på lågt flöde, bestämt viktigt för kritiska läkarbehandlingar och i speciala tålmodiga befolkningar. Därför Att pumpamekanismen levererar oberoende exakthet för gravitation, finns det något behov att oroa om höjden av läkarbehandlingen hänger lös släkting till pumpa. Pumpamekanismen tilltalar också klinisk effektivitet utfärdar, genom att automatisera sekundära avköcker, att minimera otyglarm och att avlägsna behovet för kalibrering.

Därför ett Nytt AvkokLedningSystem Är Kritiskt

Avkoken pumpar teknologi har inte hållit för att stega med vård- IT, och teknologi flyttar fram i sjukvårdleverans. Mest av todayen i bruk för kärna urteknologi framkallades år för inledningen av moderna kompakt beräknande plattformar eller bruket av molnlagring, och, när endast 1,5 procent av nation sjukhus hade genomfört en omfattande EMR.

Från Januari 1, 2005 till och med December 31, 2009, mer än 56.000 motsatt händelser och 710 dödar som var tillhörande med avkokapparater, anmäldes till FDA-mer än för någon annan medicinsk teknologi. Under denna period fanns det 87 pumpar återkallelser. Tålmodig säkerhet utfärdar, och återkallelser bär viktiga finansiella implikationer: avkok-släkta motsatt droghändelser tillfogar mer, än $2 miljard till den årliga sjukvården kostar i Förenta staterna.

Avkoken släkta fel kan tillskrivas i hög grad till en brist av integration mellan pumpa och sjukhusIT-system och bruksfel, i att programmera apparaten. En ny rapport av ECRI-Institutet föreslår att integration mellan avkoken pumpar och informationssystem om sjukhuset kunde mildra 75 procent eller mer av anmäld säkerhet utfärdar.

Systemet för Ivenix AvkokLedning inte har ännu granskats av US-Maten och DrogAdministrationen (FDA).

Källa: Ivenix Inc.

Advertisement