Första Upplaga: Juli 7, 2014

Dagens rubriker inkluderar en spänna av berättelser släkta till genomförandet av den vård- lagen och politiken som omger den.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: FörkämpeNågot att säga Kalifornien Kasserar ”Fria Pengar” för att Förnya Fattiga Folkets Försäkring
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, anmäler Anna Gorman: ”Förvånades frustrerades Konsumentförkämpar och några lagstiftarear och när Kalifornien hälsotjänstemän vägrade för en tid sedan en donation $6 miljoner för att hjälpa att bemanna beträffande-upp deras vård- täckning Medi-Cal. Nu har två senators föreslaget en ovanlig lösning: en räkning som tvingar det statligt för att acceptera erbjudandet från Den Kalifornien Begåvningen” (Gorman, 7/4). Kontroll ut vad annat är på blogen.

Politico: Obamacares Nästa Hot: En September Överrrakning
Obamacare öppen inskrivning som stängs Mars 31. Vita Hus Obamacare kriger rum gjorde inte. Mest statlig sjukförsäkring klassar för 2015 är planlagt att vara godkänt vid tidig sortnedgången, och mest är rimliga till löneförhöjningen som tajmar, som inte kunde vara värre för Demokrater redan på försvar i mitten på terminen. Vita Huset och dess bundsförvanter vet att de har varit utslagna i varje föregående runda av Obamacare messaging, aldrig devastatingly än i 2010. Och de vet att resultaten denna November kunde förse med gångjärn i stor del på huruvida det händer igen (Dovere, 7/7).

Politico: Därför Liberal person Överger det Obamacare ArbetsgivareMandat
Mer och mer frisinnad aktivister och politikexperter, som hjälper att forma Demokratiskt tänkande på sjukvård, har avslutat det som straffar affärer, om de inte erbjuder sjukförsäkring, är en onödig beståndsdel av den Som man har råd med Omsorgen Agerar som kan göra mer skada än goda. Bland dem är experter på det Stads- Institutet, och akademikerna för Fonden för Commonwealthen framstående och gillar den lagliga forskare Tim Jost. … Kasta i sig Ledande Demokrater i Kongress inte från arbetsgivaremandat, åtminstone inte för det November valet (Winfield Cunningham och Cheney, 7/6).

Washington Postar: Debuter för Restaurang-Närmare detalj FörsäkringUtbyte I D.C. 
Som tidigare Tändsticksaskanställd som att gifta sig till en Graffiato bartender, vet Alisia Kleinmann, ett ting eller två om bristen av sjukförsäkring i restaurangbranschen. ”Är Min maka 35 gammala år. Vi har två ungar. Han hade aldrig försäkring,”, sade Kleinmann, presidenten av gästfrihethandelorganisationen Industree. ”Höll Jag precis tänkande, något måste att ändra. Något måste att få bättre. ” Bommar för den Sist veckan Kleinmann, 33, det rullande ut Industree Utbytet, ett privat försäkringutbyte som utrustas på Washington-Område restauranger och, med mer än 100 anställda (Bhattarai, 7/6).

USA I Dag: Löneförhöjningen I Deltids- Arbetare Oroar Några Experter
Bland det få worrisome teckenet i Fredag allmänt rapport för uppmuntrananställning var en korlöneförhöjning i numrera av deltids- arbetare som föredrar fulla tidjobb. Slutsumman hoppade vid 275.000 till 7,5 miljoner, sade Arbetsmarknadsdepartementet. …, Den Som man har råd med Omsorgen Agerar, som kräver firmor med åtminstone 50 anställda att ge sjukförsäkring till de arbetet åtminstone 30 timmar, också kunde meddela några affärer för att hyra mer deltids- arbetare, [Jim O'Sullivan, den högsta U.S.-ekonomen av KickFrekvensNationalekonomi] (Davidson, 7/6).

Wall Street Journal: Underteckna-Ups Inte det Enda Långt Till Vård- Lags för Mätinstrumentet Framgång
I April efter inskrivningen för Obamacare hade stängt sig, meddelade presidenten att 8 miljon folk hade undertecknat upp… Stunder underteckna-ups överskridda förväntningar, annan mäter är viktigare och, på detta peka, osäkert. Till exempel förhållandevis få ungdomar som undertecknas upp. Markant skriva in sig mer kvinnlig, som är mer pricier att försäkra, än manlig. Och är lite bekant om det total- vård- av underteckna-uppgruppen, även om tidig sortstudier föreslår att de är äldre och mer sjuk än andra försäkrade Amerikaner. Att måste uppehället upp med inskrivningprojektioner, två gånger så många folk underteckna upp det nästa året (McGinty, 7/4).

Washington Postar: Vilket Obamacare Hjälpmedel För Din InvesteringPortfölj
[Den Som man har råd med Omsorgen Agerar s], undersöka noggrant affären av sjukvården -; för sjukhus och försäkringsgivarear manipulerar och tålmodig. För aktieägare det hjälpmedel som spårar en ny roster av vinnarear och förlorare över branschen. Branschen för triljon som nästan $3 är lång ansett ettmotståndskraftigt innehav för aktieägare som ser för att leka den kassaskåpet, nu ställer ut också, sorten av tillväxt som appellerar till aktieägare som söker efter ett hoat nytt, lagerför. Sjukvårdutgifter i U.S.et redogör för en klå upp 18 procent av GDP (Marte, 7/4).

USA I Dag/Tennesseanen: Koppla Ihop det Försäkrade Staget för Splittringar Upp till
Den dagLinda Avrinningen satte brudslöja i henne hår och sade att ”Jag gör,” hade hon ingen idé som skulle regerings- politik river henne frånsett henne makan. Men 33 mer sistnämnda år, henne och henne kunde makan, den Larry Avrinningen som så avskildes henne uppehället henne sjukförsäkring. Halvåret in i det fulla genomförandet av den Som man har råd med Omsorgen Agerar, Avrinningarna är bland 162.000 Tennesseans som fick fångade i ett täckningsmellanrum. Deras hushållinkomst är för lite att kvalificera sig för en statsanslagköpsjukförsäkring, och de bor i en statliga utvidgande inte Medicaid (Wilemon, 7/6).

Associatedet Press: Bedöma för Att Mull Senators Passa Över Vård- Utbyte
En ska federal domare hör att argument denna vecka på huruvida som kastar en U.S.-senators att utmana för rättegång härskar att kongress- medlemmar för styrka och deras bemannar för att erhålla regering-subventionerad sjukförsäkring till och med utbyten för liten affär. Republikansk Sen. Ron Johnson av Wisconsin strider att senators, tekniker och deras anställda inte är valbara för utbytena under den federala sjukvårdlagen, därför att de fungerar för en regering som använder miljoner. Regerings- advokater har frågat U.S.-Distriktsdomaren William Griesbach att kasta fallet ut ur domstolen. De argumenterar Johnson har inte visat hur härskar görar ond honom eller hans bemannar (Richmond, 7/6).

Associatedet Press: SenatDemokratFörsök Till Handtag Fokuserar Från Obamacare
North Carolina har Demokratisk Sen. Kay Hagan henne den Republikanska motstå rätten, var hon önskar honom geografiskt -; och därför, politiskt. Thom Tillis klibbas på den pröva statliga capitolen för att lösa en budget grälar som högtalaren av det North Carolina Huset. Det är en fläck som hjälper Hagan att betona Tilliss roll som leder enKontrollerad delstatsregering, som Demokrater strider har väck överbord med konservativ zeal, genom att begränsa ta fram till abort, och de bita företags skatterna för röstningbåsstunder och huggautgifter skolar på (Babington, 7/6).

Wall Street Journal: HusCenterpartister I Båda Partier Är Under Attack
Tekniker. Collin Peterson lekar i en rockband namngav UnderstödjaRättelserna. Hans bemanna inkluderar en statlig lagstiftare för gamlaGOP. Han röstade mot den Som man har råd med Omsorgen Agerar, och han fungerade med Talmannen John Boehner (R., Ohio) till för pölsa delen ut av detta års lantgårdräkningen. För mer än två årtionden Herr Petersons fokuserar har den konservativa böjelsen och på jordbrukspolitik hjälpt honom att underhålla hans håll på det västra Minnesota området som han flyger självt omkring i en plan Beechcraft Guldgruvasingel-motor. Men som en av precis sju Demokrater som är rinnande för omval i områden som är borttappada vid Presidenten Barack Obama i 2012, vänder mot han ett nytt jämnt av scrutinyen som detta val cyklar, som honom sökanden hans 13th benämner i Huset. Som rangordnar av som för mittenpolitik lagstiftarear i båda partier, har gjort tunnare, politiska arbetare försök att avhysa dem har intensifierat (Peterson, 7/6).

New York Times: Den Väntande Leken för Sjukvård
En liten tröst av vår kick-prissatte vårdsystem -; vår kollektiva medicinska räkning för triljon $2,7 -; varit har aningen att vi åtminstone får medicinsk uppmärksamhet snabbt. … Yet där dyker upp bevisar, att långa väntningar att få en doktors tidsbeställning har blivit normen i många delar av Amerikanmedicinen, bestämt för general manipulerar men också för specialister. Och det inkluderar tålmodig med privat försäkring såväl som de med Medicaid eller Medicare (Rosenthal, 7/5).

NPR: För Många Amerikaner Tar Spänningen en Avgift På Vård- Och Familjen
Spänningen är delen av människan villkorar, oundvikligt och även nödvändigt till en grad. Men för mycket spänning kan vara giftlig - inaktivera även. Och det finns en giftlig radda belastar ut där. En medborgareröstning som göras av NPR med våra partners på Robert det Wood Johnson Fundamentet och Harvarden Skolar av Allmän hälsafynd att mer än ett i något att säga för varje fyra Amerikaner dem hade ett stort avtal av spänningen i den föregående månaden (Knox och Neighmond, 7/7). 

USA I Dag: Elektroniska Rekord för Feds Push Som Gör Bedrägeri Lättare
Federal regering är lönande manipulerar och sjukhus för flyttning till elektroniska vård- rekord -; och ska snart bestraffa dem, om de inte gör -; även om dessa rekord gör för närvarande det lättare för att sjukvårdfamiljeförsörjare ska bedra regering-betalade vård- program, bedrägeriexpertnågot att säga (O'Donnell, 7/6).

Wall Street Journal: Avskedanden för HusAdvokatSökanden Av SEKUND Passar
Advokater för U.S.-Representanthuset frågade en federal domare till utskottsvaran en rättegång Säkerheterna, och UtbytesKommissionen som sparas mot Kongress i Juni, ordstäv som passa uppgår till ”en anmärkningsvärd fiskeexpedition för kongress- rekord.”, Flyttningen som den sena Fredagen är det senast i en drivaansträngning mellan två, förgrena sig av regering i ett möjlighetinsider-handel fall (Ackerman, 7/4).

New York Times: Obama Väger Kliver för att Täcka Det att använda preventivmedel
Den Obama administrationen som reeling från baksida mot baksida slag från Högsta domstolen denna vecka, väger alternativ som skulle ger preventiv- täckning till tusentals kvinnor, som ska just att förlora den eller hade aldrig den på grund av deras arbetsgivare religiösa invändningar. … Studerar Ett förslag Vita Huset skulle satta companies försäkringsgivarear, eller vård- planera administratörer på fläcken för preventiv- täckning, med specificerar av ersättning för att vara fungerad ut mer sistnämnd (Pear och Liptak, 7/4).

Associatedet Press: Nonprofitss Preventiv- Fall Därefter För Rättvisa
Distanserar Hur mycket från ett omoraliskt agerar är nog? Det är det svårt ifrågasätter bak den nästa lagliga tvisten över religion, födelsekontroll och den vård- lagen som är rimlig att lösas av Högsta domstolen. Utfärda i mer än fyra dussina rättegångar från tro-anslöt välgörenheter, högskolar och sjukhus, som motsätter något, eller all det att använda preventivmedel, som omoraliskt, är hur långt den Obama administrationen måste gå att hysa dem (7/6).

Washington Postar: Högre domstol Demokrater för Övergrepp för Maj för Avgörande för HögskolaFödelsekontroll Mobiliserar mer Ytterligare, Dem
Demokrater har tillverkat mycket av deras strategi i 2014 -; ett mitten på terminenår, som säkra en Husmajoritet verkar osannolikt i, och de kan förlora kontrollerar av Senaten -; runt om imperativet av roterande ut kvinnaväljare speciellt ogift kvinnor. … Inom timmar av HobbyLobbybeslutet, framstegsvännen och debenägenhet grupperna, som fokuserar på kvinnor, utfärdar, liksom Planerat Föräldraskap och EMILYS Listar, använde det för mitten på terminen som fundraising. På rätten galvaniserade grupperna för HobbyLobby de beslut som sågar det som ett tillfälle att spara många mer rättegångar liksom Wheatons (Lowery, 7/4).

Wall Street Journal: Kristna Skolans Lättnad På Det att använda preventivmedelTäckning Kunde Embolden Andra
Torsdagen beställer, som uppsättningar inget lagligt prejudikat och applicerar endast till Wheaton, låter skola undvika att täcka födelsekontroll, utan att spara en bilda med dess försäkringsgivare som påstår religiösa invändningar till nöd- det att använda preventivmedel; starta tredje parttäckningen, vilket skulle. Den ska beställa förfaller, när en federal vädjandomstol härskar i skolans fall. Dussintals religiöst icke-vinstdrivande skolar, organisationar, och företagsägarear har förfölt lagliga utmaningar till sjukvårdlagens detäckning kraven. … Men enheter be ordningsnågot liknande kunde den som stavades ut i de Wheaton föreläggandestunderna som deras fall är oavgjorda i federal domstol (Bravin, 7/4).

Spårade rubriker för Kaiser förband Vård- Nyheterna också över tillbringa veckoslutet till denna utveckling (7/4).

Associatedet Press: Fri Födelsekontroll Är att Dyka Upp som är Standart För Kvinnor
Mer än halva av privat försäkrade kvinnor får fri födelsekontroll under PresidentBaracks Obama vård- lag, en ha som huvudämnetäckningsförskjutning som är rimlig till för-. Denna vecka verkar den tillåtna Högsta domstolen några arbetsgivare med religiös skrupler som ut opt, men mest företag, att gå i motsatsriktningen. Nya data från IMS-Institutet dokumenterar en korändring under 2013. Aktien av privat försäkrade kvinnor, som fick deras födelsekontrollpills utan en copayment, hoppade till 56 procent, från 14 procent i 2012. Lagens krav, som mest vård- planerar, täcker födelsekontroll, som förhindrandet, på ingen merkostnad till kvinnor, tog mycket, verkställer i 2013 (Alonso-Zaldivar, 7/6).

Wall Street Journal: Den Illinois Högsta domstolen Härskar Mot Snitt I den Vård- Pensionären Gynnar
Ett avgörande av den Illinois Högsta domstolen som Torsdagen är ny rollbesättning, tvivlar på en genomgång av det offentliga anställdavgångsystemet som passerade i fjol till stöttan upp tillståndets djupt underfunded pensioner. Domstolen härskade sjukförsäkringsubventionerna för pensionerade statliga arbetare skyddas under den Illinois Konstitutionen som sid med allmänhet-sektoren unioner som utmanade snitt till gynnar passerat av lagstiftarear två år sedan. Beslutsuppsättningen av förnyad debatt över constitutionalityen av en större genomgång av avgångsystemet, som passerade den sist nedgången och utmanas av statliga arbetare och pensionärer på liknande jordning (Peters, 7/3).

Los Angeles Times: San Francisco Är Rimligt Att Godkänna Lauras Program för LagMental hälsa
Familjemedlemmar av de, som har lidit multipelmental hälsakriser och vägrar hjälp eller kuggning för att klibba med det, tigger för en Lauras Lagprogram -; vilket kunde domstolsorder det intractably sjuk in i öppenvård. Polisar och brandmän, som ser det samma folket cykla till och med inläggning på sjukhus och arrest, önskar den för. Därefter finns det mental hälsakonsumenterna som är den väl nog nämnvärda trauman som tillfogas av tvinga omsorg. Den fungerar inte, dem något att säga. Den kör folk från behandling (Romney, 7/6).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement