Battelle får nästan 11% av AMICS utstående Allmänning Lagerför

Avancerad Läkarundersökning Isotope Korporation (”AMIC”) (OTCBB: ADMD), ett sent arrangerar utvecklingsföretaget som är förlovat i första hand i utvecklingen av brachytherapy apparater, och medicinska isotopes för diagnostiska och terapeutiska applikationer som meddelas i dag den Battelle, har fått ungefärligt 11% av AMICS utstående Allmänning Lagerför. Battelle är ett ledande landskampvetenskaps- och teknologiföretag som undersöker att dyka upp områden av vetenskap och framkallar och kommersialiserar teknologi.

I 2011 förband AMIC som skrevs in in i licensöverenskommelser med Battelle för 10 patent, till AMICs brachytherapy produkter; och i 2012, AMIC som skrivs in in i en artikel med ensamrättlicensöverenskommelse med Battelle för bruk av Battelles patenterad brachytherapy gelteknologi.

AMIC-VD:N och Ordföranden James C. Katzaroff påstod: ”Kändes igen AMIC och Battelles gemensamt commercializationförsök nationellt i 2013, då AMIC mottog den Federala LaboratoriumKonsortiumUtmärkelsen för Utmärkthet i TeknologiÖverföring, en prestigefull heder igenkänd av US-Sekreteraren av Energi och U.S.-Senator Patty Murray. Vi fortsätter vårt nära samarbete med Battelle och ser framåtriktat till att kommersialisera denna spännande teknologi.”,

Battelle fick dess intresserar i AMIC, genom att konvertera en notera som utfärdades föregående för partiskt övervägande av studier som förades på PNNL. Details anmälas i Företaget Bildar 8K som sparas med Säkerheterna och UtbytesKommissionen.

Som föregående meddelat, är AMIC i det processaa av säkrande av FDAgodkännande för dess brachytherapy apparat för Y-90 RadioGel™. Som AMIC som meddelas för en tid sedan, FDAEN, har beslutsamt att RadioGel™ den brachytherapy produkten är en läkarundersökningapparat för Klassificera III, om inte omklassificerat som en apparat för Klassificera II. Att beslutsamhet granskas, tillsammans med, kliver AMIC bör ta för godkännande. AMIC är förlovad i diskussioner med FDAEN till och med den processaa Pre-Submissionen, däribland i personmöte.

KÄLLA Avancerad Läkarundersökning Isotope Korporation

Advertisement