Ledning för Elsevier barkasskunskap bearbetar för HCOs, PolicyNavigator

HCOs kan skapa, utbyta, granska, godkänna och dela kunskap och dokument i högt böjliga och configurable PolicyNavigator 

Elsevier en världsledande familjeförsörjare av vetenskapliga, tekniska och medicinska informationsprodukter och servar, meddelat i dag barkassen av PolicyNavigator, en kunskapsledning bearbetar för sjukvårdorganisationar (HCOs). PolicyNavigator låter ledare, administratörer och lagliga professionell för sjukvård skapa, utbyta, granska, godkänna och dela kunskap och dokument snabbt och lätt, och ser till att den nöjda remainsströmmen och anslår för bruk.

”Centraliserade, organiserat, är jämn politik inte valfri i modern sjukvård,”, sade Michelle Troseth, MS, RN, DPNAP, FAAN, Högsta Yrkesmässigt Övar Kommenderar, Elsevier Kliniska Lösningar. ”I faktum, är de nödvändiga för anställdutvärderingar, laglig överensstämmelse, ersättning, och framför allt, tålmodig säkerhet. Handstil som fördelar och spårar politik, bör vara ett seamless, smärtfritt, paperless bearbeta, och denna lösning gör den möjlighet.”,

PolicyNavigator, som kan genomföras som en fristående lösning eller med en organisations existerande workflow som en seamless f8orlängning av Elseviers Mosbys Chefen för Expertis och för Kapacitet, encompasses fem kategorier av funktionsduglighet: dokumentskapelse; dokumentledning; elektroniskt granska och godkännandeworkflowen; sök och bläddra nöjt on-line; och arkiv av förser med polis med kapaciteten att hämta föregående versioner.

”Kämpar Många sjukvårdorganisationar för att klara av deras administrativt, och fungerande politik och tillvägagångssätt och deras kliniskt övar normal,” Troseth fortsatte. ”Förenklar faktumet, att denna lösning kan integreras med Elseviers Mosbys Chefen för Expertis och för Kapacitet vidare, det helt bearbetar.”,

PolicyNavigator är automatiserad och paperless och att avlägsna arbetet av att fördela och att spåra politik såväl som utveckling av rapporter för reglerande byråer. Alla dokument kan vara lagrade, reviderat, och utdelat över organisationen för att kontrollera alla aspekter av affären och för att förbättra beslutsfattande.

PolicyNavigators funktionsdugligheter inkluderar:

  • Stabsmedlemmen/Learneren presenterar för att bemannar ska bekräfta tilldelade dokument, att söka dokument, att beskåda dokument, larmar bekräftar att beskåda och e-postmeddelanden, valt, räddningen och tryckdokument och politikdokument läs.
  • Författare/Skaparen presenterar för dokumentskapelse, sökande, bläddrande och publicerande dokument. Användare kan beskåda e-postmeddelanden; välj, beskåda, redigera och räddningdokument; gör dokumentsamarbete lättare, beskåda granskade och godkända dokument och politik; och beskåda versionhistoria och arkiverar.

 

  • Granskare/Approver särdrag inkluderar sökande och bläddrar dokument, e-postmeddelanden. Användare har kapaciteten att acceptera, gå ned, eller ge återkoppling på dokument, att redigera dokument, spåra ändringar och att sända återkoppling till författare. Dessutom kan användare beskåda listar av godkända dokument som granskas och, och beskådar versionhistoria och arkiverar.

 

Källa: Elsevier

Advertisement