Den Nya on-line medicinska yrkesmässiga videoen centrerar från den Mayo Kliniken

Den Mayo Kliniken är nu danande dess videopd utbildning som medicinska storslagna rundor föreläser och kliniska presentationer på nya innovationer in - tålmodig omsorg, utbildning och forskning som är tillgängliga till andra medicinska professionell i den nya on-line medicinska yrkesmässiga videoen, centrerar.

Dessa föreläser innehåller nytt övar tillvägagångssätt, behandlingalternativ och forskning som täcker en bred variation av specialties. Till exempel föreläser en video på behandling för Choline C-11 för recurrent prostatacancer beskriver gynnar till tålmodig såväl som produktionen som avbildar och bearbetar lättheter som är nödvändiga att ge behandlingen. Another fecal microbiotatransplantat, ger steg-för-steg specificerar av hur tillvägagångssättet avslutas så familjeförsörjare och tålmodig kan se det processaa från början för att avsluta.

”Förutom portion våra tålmodig här, begås vi till att dela information med världen av medicinen. Vi framkallar, förädling och förbättrar constantly nya och bättre tekniker i medicin. Vi har ett moraliskt ansvar som ska delas att information med den mer breda medicinska gemenskapen och, möjliggör, att fördelning till och med den Medicinska Yrkesmässiga Videoen Centrerar,” något att säga John T. Wald, M.D., den medicinska direktören för att marknadsföra och statlig affär, den Mayo Kliniken.

Programen kan beskådas på medprofvideos.mayoclinic.org. Sjukvårdprofessionell på burk att beskriva för klockavideo som är kliniskt och, forskar framflyttningar i sjukdom och villkorar behandling, tillvägagångssätt och kirurgier. Video är också tillgängliga på MedborgareArkivet av Medicinwebsiten.

Källa: Mayo Klinik

Advertisement