Bruk av elektroniska vård- rekord förenklar kliniska försök

Att Använda elektroniska vård- rekord för att förstå den bäst tillgängliga behandlingen för tålmodig, från en spänna av möjlighetalternativ, är effektivare och mindre dyrt för skattebetalarear, än det processaa existerande kliniska försök, en ny studie visar.

Forskning ledde vid Professor skåpbil Staa, Övar burna ut stunder som han var en den Klinisk medlem av, ForskningDatalinken (CPRD) och vem baseras nu på Universitetar av Manchester Vård- eResearch Centrerar, publicerat i den Vård- TeknologiBedömningen (HTA) (Fredagen 11 Juli) som ses i dag bruket av statins i 300 folk med kick - riskerar av kardiovaskulär sjukdom, genom att spåra deras elektroniska rekord. 

En understödjadel av de involverade 31 deltagarna för studie och som ser bruket av antibiotikummar i de med den kroniska obstructive pulmonary sjukdomen - var folket har svårighet som andas, i första hand tack vare begränsa av deras flygbolag. 

För närvarande när forskare önskar att utforska huruvida, är en behandling bättre, än another dem behöver att organisera långt, och dyra försök, som kräver skurkroll, bildar fyllning av tålmodig och GP, extrastyrkaresursen, stamgästuppslutning på tidsbeställningar och kan skapa konstgjort testar miljöer som inte föreställer verkligheten av tålmodigns uppförande i dagligt liv för stamgäst. 

För ämnar av denna studie, installerade forskare i stället en ny dator programmerar i 23 godkända GP-kirurgier över England och Skottland.

Detta programmerar var kompetent förtroligt att identifiera vilka tålmodig var valbara att ta del och tillåtet manipulerar för att underteckna upp relevant deltagare på klicka av en knäppas, en besparingtid och pengar för den offentliga handväskan. Forskare använde därefter tålmodinas elektroniska vård- rekord, som antecknat i det Kliniskt Öva ForskningDatalinken som uppdateras som del av deras medicinska tidsbeställningar för stamgästen, för att övervaka få effekt av behandlingarna som de hade ordinerats.  

Genom att studera dessa rekord, är forskare kompetent att förstå att vård- mönstrar i förhållande till specifika läkarbehandlingar med potentiellt mycket större och mer olik medlemmar av allmänheten, och att förstå vilken behandling erbjuder de bäst resultaten. Forskningen föras all med minsta får effekt på liven av tålmodina som, når du har erbjudit deras samtycke, inte krävs att ha någon aktivmedverkan. 

Prof skåpbil Staa sade:  ”Gynnar bruket av elektroniska vård- rekord, i att förenkla kliniskt försökhjälpmedel, som vi ej längre behöver att återstå osäkert om vilken medicin erbjuder det bäst vård-, för tålmodig.  

Denna studie visar att forskare är kompetent att föra forskning vilket den ska viktign vilken behandling är bäst för tålmodig. ” Efter ägde rum deltagande i studien, intervjuer med 27 GPs, 26 av, vem uttryckte starkt stöd för bruket av tålmodigs elektroniska rekord att stötta kliniskt försök.

Tio tålmodig intervjuades också vem instämmde alla, att diskussionen av deras medverkan i försök som del av en rutinmässig vård- tidsbeställning var ett helt godtagbart övar. Framtida studier angående bruket av elektroniska rekord i kliniska försök ska levereras som delen av det Farr Institutet av Vård- Informatics. En medborgare som organisationen, som encompasses fyra, centrerar av utmärkthet i sätta in av eHealthforskning med Centres, baserade i Norden av England, Öst av England och Wales, Skottland och London.  

Det Farr Institutet finns för att förstå hur - inom de högsta etiska normana - tålmodigs vård- information kan vara van vid förbättrar allmän hälsa servar. 

Studien gjordes i samarbete med forskare från London skolar av Hygien & den Tropiska Medicinen och Universitetarna av York, Liverpool och Brighton och Konung Högskola; den betalades av MedborgareInstitutet för Vård- Forskning och det Wellcome Förtroendet. 

Källa: http://www.manchester.ac.uk/discover/news/article/?id=12461

Advertisement