Första Upplaga: Juli 11, 2014

Dagens rubriker inkluderar täckning av granskningar som erbjuder inblick in i hur den vård- lagen gör in benämner av förminskande nationen klassar av uninsurance.

Kaiser Vård- Nyheterna: En Avläsare Frågar: Sälja Ditt Hus Påverkar Valbarhet För Hjälpt Uppehälle?
Kåsören Michelle Andrews för den Kaiser svarar den Vård- Nyheternakonsumenten att denna avläsare ifrågasätter (7/11). Läst henne svar.

Politico: Domen Är I: Obamacare Fäller Ned Uninsured
En granskning vid CommonwealthFonden grundar att 9,5 miljon mer få vuxen människa är uninsured nu än på början av den Obamacare inskrivningsäsongen. Det Stads- Institut den Vård- Granskningen för ReformÖvervakning grundar ett liknande tappar, med 8 miljon vuxen människa som når täckning. Och Gallup-Healthways granskar anmält att de uninsured klassar har stupat till 13,4 procent av vuxen människa, det lägst jämnar, sedan det började att spåra vård- täckning i 2008. Allt Det var på Torsdag. I nya månader har andra granskningar i den Gallup serien konsekvent grundar samma den nedåtriktade trenden, och en RANDgranskning i April beräknade att lagen fördjupa vård- täckning till 9,3 miljon Amerikaner (Nather, 7/11). 

Los Angeles Times: Vård- Lag Täcker Åtminstone 8 Miljoner
PresidentObamas lag för sjukvård har förminskat numrera av uninsured vuxen människa av 8 miljon till 11 miljoner i dess första år, enligt tre nya studier, och stora majoriteten anmäler tillfredsställelse med deras nya vård- planerar. Studierna -; gjort separat av CommonwealthFonden, det Stads- Institutet och den Gallup organisationen -; använd olika metoder till bedömningen verkställa som den Som man har råd med Omsorgen Act har haft (Terhune och Lauter, 7/10).

Los Angeles Times: Klassa Av Uninsured Kalifornirar Halveras Under Obamacare, GranskningsFynd
Procentsatsen av Kalifornirar utan sjukförsäkring klipptes i halva i de sist nio månaderna under federala vård- lagens utvidgning av täckning, nya shows för en granskning. Riksomfattande beräknade 9,5 miljon vuxen människa under åldern av 65 nådd sjukförsäkring mellan den sena sommaren 2013 och sist månad, enligt en granskning den utsläppt Torsdagen för CommonwealthFond (Terhune, 7/10).

Politico: Mer Tecken Att Vård- Täckning Växer Under Obamacare
Miljoner av Amerikaner har nått sjukförsäkring, sedan Obamacare gick in i verkställer, enligt flera nya granskningar som visar att lagen kommer med besegrar nation uninsurance klassar efter dess ”drevhaveri” av en start. Tre nya granskningar som är utsläppt i funnen väsentlighet för forföljd Torsdagen, numrerar av nyligen försäkrade vuxen människa. Inga av det rön som ska som sätts för att vila den politiska debatten om kosta, strukturerar, och vishet av den Som man har råd med Omsorgen Agerar, men de ger förkämpar som firman bevisar att lagen möter täckningsmål (Wheaton, 7/10).

New York Times: Passa Mot Obama för att Fokusera På Vård- Lag, Boehner Något att säga
Den HögtalareJohn A. Boehners rättegången mot Presidenten ska Obama fokuserar på ändringar till sjukvårdlagen, att Herr Boehner något att säga bör ha lämnats till Kongressen, enligt meddelandet utfärdad Torsdag vid högtalarens kontor (Weisman, 7/10).

Los Angeles Times: HusRättegång Över Obamacare som Fokuserar På ArbetsgivareMandatFördröjning
Husledare meddelade att Torsdagen, som deras planerade rättegång mot Presidenten skulle Obama fokuserar på hans fel att upprätthålla bestämmelser av den Som man har råd med Omsorgen Agerar och att förnya ett slagsmål över hans vård- lag för landmarken. Högtalaren John som A. Boehner hade föregående meddelat, planerar för att stämma presidenten över vad han sade var Obamas fel att fullgöra hans konstitutionella arbetsuppgiftar, men Boehner inte specificerade vad utmaningen skulle baseras på (Memoli, 7/10).

Wall Street Journal Washington Binder: HusRepublikaner Lägger Ut Lagstiftning För Rättegång Mot Obama
Baracks Obama fokuserar ska för den utmana Presidenten för den TalmanJohn Boehners (R., Ohio) planerade rättegången utöva handlingar på Vita Hus beslut för att avfärda det Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg mandat för arbetsgivare utan samtycke av Kongressen, sade Republikanska ledare Torsdag. Republikaner avtäckte en formuleraHusupplösning som skulle bemyndigar Representanthuset för att spara en rättegång mot Herr Obama, som kammaren förväntas att rösta på denna månad. Herr Boehner sade att rättegången skulle är om uppdelningen av överhet mellan det utöva och lagstiftnings- förgrena sig, ordstävet Vita Husbeslutet för att förändra den vård- lagen som överträds det avskiljandet av myndighet (Crittenden, 7/10).

Politico: GOPS Obama Rättegång som Fokuserar På ArbetsgivareMandat
Ska HusRepublikaner baserar deras rättegång mot Presidenten Barack Obama på administrationens ”ensidiga” beslut för att försena arbetsgivaremandatbestämmelsen i Obamacare, sade Högtalaren John Boehner Torsdag. Härskar utsläppt KommittéOrdförandePete Perioder (R-Texas) en formuleraupplösning som skulle bemyndigar Huset till flyttningen framåtriktat med ett fall mot Obama för vilka HusRepublikaner karakteriserar som ett brett missbruk av utöva driver. Den ska upplösningen är ansedd vid kommittén den nästa veckan, och en rösta på Huset däckar förväntas av avsluta av Juli (Franska, 7/11).

New York Times: Oklart Härska Begränsar Vård- Lags Utvidgning Av Omsorg För Knarkare
Den tillåtna lagen påstår för att utvidga Medicaid till många mer låg-inkomst folk, menande det knarkare, och alkoholister, som var föregående olämpliga, kunde nu motta täckning för drogmissbrukbehandling, som lagen har ansat ”ett nödvändigt vård-, gynnar.”, Men det finns en hake: Under ett oklart federalt härska antagit nästan 50 år sedan, täcker Medicaid bostads- böjelsebehandling i gemenskap-baserade program, om endast de har 16 eller mer få sängar (Goodnough, 7/10).

Washington Postar: Michigan Nedde Dess SjukförsäkringInskrivningMål 8 Månader Tidig sort
Michigan Gov. Stack Snyder (R) meddelade att Torsdagen att det statligt hade nett dess första-året mål av att underteckna upp 322.000 invånare för den Sunda Michigan Planera åtta månader tidig sort. Omkring 477.000 Michigan invånare är valbara för den Vård- Michigan Planerar, tillståndets det utvidgade Medicaid programet för låg-inkomst invånare. Att vara valbara, kan måste individer inte kvalificera sig för eller skriva in sig i Medicare eller andra Medicaid program och ha inkomst på, eller nedanföra 133 procent av armodet jämnar (Schwartz, 7/10).

Wall Street Journal: Manipulera Avslutar Livmoder--Apparaten SäkerhetsPanelen Över Konflikt
En medlem av en panel som råder regeringen på säkerheten av en medicinsk apparat, som kan spridd cancer i klev kvinnor - att besegra, efter U.S.-Maten och DrogAdministrationen granskade konsulterande avgifter som han accepterade från en apparatproducent, sade byrån Torsdagen (Levitz, 7/10).

Washington Postar: FDA Har Åsiktsfrihet, Säkerhet Utfärdar för Att Väga In Granskar Av att Marknadsföra ”för Av-Etikett” Drog
Meddelat i del av nya federal domstolbeslut, är FDAEN att granska som är dess härskar på vilken sort av dataläkemedelsföretag bör vara tillåten att fördela manipulerar angående av-etikett bruk, såväl som hur de bör reagera till unsolicited ifrågasätter från läkare om det bruk. Dess mål är att utfärda nya anvisningar vid avsluta av året (Dennis, 7/9).

Los Angeles Times: Den UnitedHealth Gruppen Stämm Kalifornien Över Bot
Ställa In - upp ett lagligt slagsmål för ha som huvudämne, har UnitedHealth Group Inc. stämmt Kaliforniens försäkringcommissioneren till kvarteret hans försök att bötfälla försäkringsgivaren $173,6 miljoner för kränkningar under ett sabbat förvärv 2005. Rättegången som sparas Torsdagen i Orange Ståndsmässig Överrätt, är den senaste vridningen i lång-spring ett politiskt drama. Fyra år sedan, sökte Kalifornien entappa bot av nästan $10 miljard mot UnitedHealth, nation största vård- försäkringsgivare. Straff släkt till läkarundersökningen för problembruk fordrar och policyholderapplikationer efter försäkringsgivaren som köps Cypress-Baserade PacifiCare (Terhune, 7/10).

Associatedet Press: Va. Ändringar Regs På Långsiktig OmsorgFörsäkring
Virginia regulatorer är för omsorgförsäkring för uppmuntran långsiktiga policyholders som tar fördel av ändringar som förstärker skydd mot oavsiktlig nonpayment för täckningsschackningsperioder tack vare. Byrån av Försäkring av de Statliga KorporationsKommissionnågot att säga som försäkringsgivarear long har long krävts att ge policyholders med alternativet för att designera en tredje part för att motta, märker av en överhängande politikschackningsperiod (7/10).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement