Abattis kvalificerade Bioceuticals som ska handlas på OTCQX

OTC Marknadsför Group Inc. (OTCQX: OTCM), operatör av Open, Genomskinliga och Förbindelsefinansiella marknadsplatsar som meddelas i dag den Abattis Bioceuticals Corp. (CSE: ATT; OTCQX: ATTBF), ett specialtybioteknikföretag, har kvalificerat som ska handlas på OTCQX®, den bäst marknadsplatsen.

Abattisen börjar att handla i dag på OTCQX under symbolet ”ATTBF.”, U.S.-aktieägare kan finna finansiella avslöjanden för ström, och Real-Time Jämnar 2 citationstecken för företaget på www.otcmarkets.com.

”Välkomnar Vi Abattisen till OTCQX-marknadsplatsen,”, sade att R. Cromwell Coulson, President och VD av OTC Marknadsför Gruppen. ”Sammanfogar Abattisen en växande grupp av Kanadensare utbyte-listade företag som har valt att handla på OTCQXEN marknadsför för att ge dess aktieägare med genomskinlig handel, och lämpligt ta fram till dess nyheterna och financials. Vi önskar företaget fortsatte framgången.”,

”Är Abattisen Bioceuticals hängiven till att ge en kick - som är jämn av stordian till shareholders,”, sade den Abattis Bioceuticals Corp. VD:N Mike Withrow. ”Ger inspirerar förbättringen till OTCQX aktieägare med den ökande stordian i det finansiella anmäla och avslöjandet och medvetenheten av företagets aktiviteter inom den botaniska drog- och cannabisbranschen och förtroende inom investeringgemenskapen.”,

Servar för Troutman Slipmaskiner LLP som Abattiss den Främsta AmerikanFörbindelsen (”PAL”) på OTCQX, ansvarig för att ge yrkesmässig vägledning på för OTCQX-krav och federala säkerhetslagar för U.S.

Abattisen är ett specialtybioteknikföretag med kapaciteter till och med dess helägda dotterbolag av att odla som licenserar, och marknadsföra privat ingredienser, servar bio-liknande sammansättningar, patenterad utrustning och att konsultera till medicinal marijuana marknadsför i Nordamerika.

Källa: OTC Marknadsför Group Inc.

Advertisement