Viewpoint: Fäll Ned den vård- utgifter är välkommen nyheterna; massmediasnedhet mot vård- lagframgång

Newets York Times Upshot: Förväntade Vård- UtgifterNedgångar -; Igen
De sist få åren har sett förbrylla och välkomnar ny trend i sjukvårdutgifter: I stället för att gå upp, och up, förhöjningar har saktat nedgången. Sedan sjukvården kostar växer långsammare än, har de i årtionden, dem är budget- den bättre prognoslooken för danande som är bättre och (Margot Sanger-Katz, 7/15).

Wall Street Journal: HobbyLobbyBeslutet Och Dess Distorsioner
I dagarna efter Högsta domstolen beslutet för Lobbyen för den Juni 30 Burwell V. Hobbyen har vi besvärats av de som verkar ivriga för att misrepresent både fakta av fallet och få effekt av dess avgörande på kvinnor; allt som delar den politiska Amerikaner och ställningen, pekar i ett tufft valår. Den största distorsionen: #NotMyBossBusinessaktionen på Twitteren, som föreslår falskt att det under avgörandearbetsgivarna kan förneka, deras anställda tar fram till födelsekontroll (Sens. Kelly Ayotte, R-N.H. och Deb Fischer, R-Neb., 7/15).

Inre Medicin för JAMA: Högsta domstolenBeslutet I HobbyLobbyFallet
Ett stort, familj ägde företaget, HobbyLobbyen som anmärktes till inklusive preventiv- täckning; specifikt intrauterine apparater och nöd- det att använda preventivmedel; i deras anställdas sjukförsäkring, därför att ägarna beskådade dessa, bildar av födelsekontroll som ”aborter.”, Men jämnt med en störande trend bland domstolar och lagstiftande församling som misstate eller som missbrukar vetenskaplig information i sammanhanget av kvinna reproduktiva rätter och vård-, Högsta domstolen ignorerade beslut, denaccepterade skillnaden mellan det att använda preventivmedel och abort. Handstil för majoriteten, Rättvisa Alito förkastade någon förfrågning in i huruvida företagare definition av abort eller beskådar på medhjälp var rimlig (R. Alta Charo, 7/14).

Washington Postar: Obamacare Täcker inte MassmediaSnedhet. Ingen Under är Den Inte Populärare.
Den Som man har råd med Omsorgen Agerar -; också bekant som ACAEN, Obamacare, Jäkel Spawn, beroende av din riktning -; nätt verkar klart att göra vad den har förment att göra: täcka det uninsured och kontrollera kostar. Yet det verkar bestämt inte för att få förälskelsen från pressen på något något liknande klassa som den fick slagen efter dess förlamade första visning. Analytiker på det Stads- Institutet har spårat aktien av den vuxna befolkningen utan täckning och i ett bestämt användbart långt: genom att jämföra, påstår med och utan den Medicaid utvidgningen. Fördriva ACAEN är naturligtvis verkställer in påstår sammanlagt, 21 påstår thus har långt avgjort att inte ta fördel av den Medicaid utvidgningen som erbjuds av lagen. Således har vi en sortera av det naturliga experiment (Jared Bernstein, 7/15). 

Wall Street Journal: Tenderar Vad I Sjukvård? Konservativa Idéer.
Konservativ kritik av den Som man har råd med Omsorgen Act har skapat intrycket som liberalen, ”stora regerings-” idéer kör vårdsystemet. Men överflöd av idéer, som konservativ personnågot liknande tar hållen i sjukvård som väl (Drog Altman, 7/15). 

Bloomberg: Obamacare Görar Ond inte Demokrater
Demokrater mottog lite bra för Senatröstningar för nyheterna itu Marist/NBC visning Markerar i dag Udall i Colorado och Gary Peters i Michigan hållande heltäckande, fast inte speciellt stora, blytak. Kasta dessa resultat in i röstninggenomsnitten, och Demokrater verkar att vara framåt i båda påstår. Ingen Av race är enseger för att Republikaner ska få till 51 placerar Senatmajoritet. Emellertid uppsätta som mål mer som är levande, bättre riskerar för att Republikaner ska få sexen placerar dem behöver (Jonathan Bernstein, 7/15).

Chicagoet Tribune: En Unwelcome Överrrakning Från Cook County det Vård- Systemet
CountyCare -; det är Cooks County försök att utnyttja federala dollar till och med ett Medicaid klarat av omsorgprogram -; är i en hög av besvärar. Expenses överträffade intäkter vid $21 miljoner i det första halvåret av län räkenskapsår, till och med Maj 31. Bristen förväntas för att växa till $63,5 miljoner av avsluta av räkenskapsår, Nov. 30. Det kör en projekterad brist $85,9 miljoner i det budget- Cooket County 2014 (7/14).

Den Washington Stolpen Postar Partisan: Boehners Ska Bly- ”för Politiska Jippo” Till Obamas Impeachment
Högtalaren planerar för att stämma presidenten, därför att han ”skapade allegedly hans egna lag”, genom att avfärda arbetsgivaren som mandat under den Som man har råd med Omsorgen Agerar. Många i denna tro town som Boehners litigiousness är delen av en större strategiuppehälle hans skrovliga förberedande valmöte på fjärden på impeachmenten av Obama. … Politiskt, passar Boehneren är en dumbom ärende, därför att det ska för att inte göra vad han önskar den gör. Ganska än tamp besegrar samtal av impeaching av Obama, det ska bly- till en ökande clamor för den (Jonathan Capehart, 7/15).

Bloomberg: Manipulerar För den 1 Procenten
Stunden som vård- wonks har fokuserats på, verkställer av Obamacare, en annan ändring har varit att hända som omkring separat flätas samman med den nya lagen men värt tänkande: Hur påverkar den att växa inkomstojämlikheten leveransen av sjukvården? Och är den ändring för det bättre? … Är Den oklar hur långt U.S.-vårdsystemet ska riktning för flyttning däri. Skivan av befolkningen, som är villig och kompetent att betala för specialtyomsorg kontant, är liten; aktien av läkare i kassa-endast övar var precis 6 procent i fjol. Men det är dubblett det jämnt från 2011. Och, om inkomstmellanrumsuppehällena som växer, så ska, manipulerar numrera av vem kan finna nog kassa-endasttålmodig för att stoppa att ta försäkring (Christopher Flavelle, 7/14).

Los Angeles Times: Ett Förfallet Svar Till Frenesin Av Statliga Begränsningar På Abort
I de sist få åren har statliga lagstiftarear runt om landet varit upptagna med en onslaught av abortmotståndlagstiftning som siktas på danande det som är omöjligt för att kvinnor ska öva vad är stilla (illviljan opposition'sens bäst försök) en rätt garanterade vid U.S.-Konstitutionen. Och fördriva det är oklart exakt därför det har finnas en sådan frenesi av aktivitet -; konservativa segrar i 2010? Reignition av kulturen kriger gnist av den Som man har råd med Avancerad Kundutbildningens för Omsorg preventiv- mandat? -; vi vet, att mer än fyra tider så som många räkningar som siktas på begränsande abort tar fram (93) passerades mellan 2011 och 2013 än, hade passerats i det föregående årtiondet (22) (Robin Abcarian, 7/15).

Charlotte Observatör: Ett Recept För BesparingLiv
Dödar från oavsiktlig förgiftning - mestadels receptdrogmissbruk - har hoppat nästan 300 procent över det förgångna årtiondet i North Carolina som stämm överens en rapport. Från 1999 till 2012, dödar från de mest vanebildande receptdrogerna broddade 400 procent. I Dag dör mer NorrCarolinians från receptdrogöverdoser än från kombinerade heroin-, kokain- och alkoholöverdoser, och omkring numrerar samma matrisen från den, som gör i trafikolyckar. Analysen - från Generalförsamling Uppdelningen för ProgramUtvärderingen - grunda flera skavanker med North Carolina övervakar långt och försök att förhindra detta tragiska läge. Dess rekommendationer för att förbättra systemet sitter nu i en lagstiftnings- kommitté, förhandlar stannade stundlagstiftarear över lärarelön och Medicaid utgifter (7/15).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement