Rönet tankar idén som bearbetar av aktivrörelse, och sensoriskt bearbeta förbinds

En ny studie av forskare på Universitetar av Oregon publicerade i föra journal överNeuronen beskriver i dag en brainstem går runt i möss som kan hjälpa att förklara hur aktivrörelse får effekt hjärnan bearbetar långt sensorisk information.

”Har Föregående studier undersökt ändringar i visuellt hjälpmedelcortexen av möss under spring. Hur gör spring Vad var okänd, var och vision får anknuten tillsammans i första förlägger?”, said Cristopher Niell, en biologiprofessor i Institutet av Neuroscience och den höga författare på det pappers- ”IDet av en Brainstem Går runt den Bark- Reglerande Visuellt hjälpmedel Påstår i Parallell med Locomotion.”,

”Ahaögonblicket” som inspirerade studien kom fem år sedan, när Niell, som en postdoctoral kamrat i det Michael Strykers labbet på Universitetar av Kalifornien, San Francisco, undersökte visuellt hjälpmedelföreställning i möss. Han observerade att spring verkade att ändra hur neurons i hjärnan avfyrade.

”Grundar Vi att spring vände upp storleken i musens visuellt hjälpmedelcortexen vid omkring det två-vecket - signalerar var så starka, då musen var rinnande,” Niell sade i stort två gånger.

Detta initiala finna som visar enförkroppsliga anslutning i musvisuellt hjälpmedelsystemet, publicerades i Neuron i 2010. Efter - upp på detta finna, Niells går runt lag som söks för att identifiera neural, som kunde anknyta rörelse och vision tillsammans.

Forskarna fokuserade på hjärnans mesencephalic locomotor region (MLR), som har visats för att medla spring och, annat bildar av aktivitet i många art. De antog att neural banor som påbörjar i MLREN kunde serven en dubbelroll - överföra en signalera för att besegra till ryggmärgen till invigd locomotion och another upp till cortexen som ska vändas upp visuellt hjälpmedelsvaret.

Genom Att Använda optogenetic metoder, sensitized laget som genetiskt skapades, neurons i MLR-regionen av mushjärnan som kunde aktiveras av ljust. Laget antecknade därefter de resulterande ökande visuellt hjälpmedelsvaren i cortexen. Deras resultat visade att MLREN kan sannerligen leda till både den rinnande och ökande responsivenessen i cortexen, och att dessa två verkställer kunde separeras, visningen att de framförs via separata banor.

Därefter aktiverade forskare terminalerna av neurons'nas axons i den grundläggande forebrainen, en region som överför neuromodulatory projektioner till visuellt hjälpmedelcortexen. Stimulansen här framkallade också ändringar i cortexen, men utan mellanhanden kliva av spring. Interestingly är den grundläggande forebrainen bekant att använda neuromodulatoracetycholinen, som är ofta tillhörande med alertness och uppmärksamhet.

Det är oklara människor erfar huruvida förhöjt spring för visuellt hjälpmedelföreställningsstunder, men studien tillfogar till att växa bevisar att bearbetar reglerande aktivrörelse och sensoriskt bearbeta i hjärnan förbinds stramt. Liknande regioner har uppsätta som mål hos människor för terapeutisk djup-hjärna stimulans till motorisk dysfunction för fest i tålmodig med Parkinsons sjukdom. Aktivera detta gå runt styrkan ger också hjälpmedel som förhöjer neuroplasticityen, hjärnans kapacitet att lägga sig in nya ledningar.

Niells lag inklusive Moses Lee, en besöka forskare på UOEN och deltagare i M.DEN. - Ph.D.-program på Uc San Francisco, som tjänade som som den bly- författare på det pappers-. ”Stunder som det verkar att röra och avkänna är två vilden bearbetar, sade en radda ny forskning föreslår, att de djupt kopplas ihop,” Lee. ”Är Mitt hopp att vår studie kan hjälpa att överföra till fast form vår överenskommelse av hur hjärnan fungerar i ”vaket” påstår olikt.”,

Källa: Universitetar av Oregon

Advertisement