Forskning: 60% av instabilt inhyste kvinnor erfar något bildar av våld

Ny forskning från Uc San Francisco grundar att 60 procent av stadens hemlös och instabilt inhyste kvinnor, som HIV-smittas, eller på kicken - riskera för att bli infekterat har uthärdat ett nytt erfar av något bildar av våld.

”Såg Vi alls typer av våld-läkarundersökningen, sexuellt och emotionellt. Vi förväntade att finna higher klassar än de som anmäldes i den allmänna befolkningen, men vi förvånades på beloppet av skada som tillfogades på denna incredibly sårbara befolkning av kvinnor och multituden av förövare,”, sade den främsta utredaren för studien, Elise D. Riley, PhD, förbunden professor av medicinen på Uppdelningen för UCSF HIV/AIDS på den San Francisco Allmänt sjukhus, och Trauman Centrerar.

Studien visas Juli 17, 2014 i ”den Första Looken” i Amerikanen Förar Journal över direktanslutet av Allmän hälsa.

Studien grundar det, under det föregående halvåret bara, precis under två-thirds av de 291 deltagarna erfor nytt emotionellt våld, stund precis under en-tredje erfor läkarundersökningvåld och precis under en-tredje erfor sexuella våld.

”Var Vi medvetna att familjevåld är en allvarligt problem i denna befolkning; en som ledde till den nya döden av en hemlös kvinna i San Francisco. Emellertid är det även mer omfattande än det. Vårt finna, att kvinnadeltagande i vår studie victimizeds också på liknande, klassar, och ibland även högre, vid individalltigenom deras grannskap, demaskerar en miljö som genomdränkas med våld,”, sade Riley.

Tvärtemot grundar föregående studier av kvinnor från den allmänna befolkningen, forskare att social isolering minskade oddsna av kvinnorna i studien som erfar våld. De går på att föreslå att social isolering kan vara hjälpmedel för att några utarmade kvinnor ska extricate sig från farliga miljöer i frånvaroen av andra alternativ.

”Sedan social connectedness har visats för att gynna tålmodig med mental hälsadiagnoser, är den kontrar intuitivt till funderare att social isolering kunde vara skyddande. Emellertid är det viktigt att se sammanhanget, och, om sammanhanget hotar och negationen, är den säkrare och bättre för att dig ska vara vid dig. Klart är inbrotten San Francisco, som hemlösen och marginal inhyste kvinnor finner sig i, incredibly kaotiska med hot av våldbanalitet,”, sade den höga författare för studien, Martha Shumway, PhD, förbunden professor för UCSF av psykiatri på den San Francisco Allmänt sjukhus, och Trauman Centrerar.

I ett annat finna noterade studien att deltagare som har ett mer stor numrerar av psykiatriska diagnoser ökade oddsna av dem som erfar våld.

”I kvinnorna utfärdar vi som är utstuderade, beloppet av mental hälsa, oss grundar bedövade. Och utan hänsyn till hur många mental hälsa diagnostiserar, en hade, utfärdar precis en mer var tillhörande med mer negationresultat,”, sade Shumway.

Författarna rekommenderar omfattande våld som avskärmer i sjukvårdinställningar som inkluderar förfrågningar angående intima partners, såväl som folk, som inte är intima partners och remisser till mentalvård som utrustas för att behandla hög nivå av psykiatrisk comorbidity.

Källa: Uc San Francisco