MedborgareMed-Omsorg blir partner med med Att Ta Dig Framåtriktat för att marknadsföra farmaceutiska produkter i U.S.ET.

Meddelade den Begränsade Richmond Privata RättvisaGruppen i dag, att dess ”portföljföretag”, AB för MedborgareMed-Omsorg, ett Salt Lake City Utah, den baserade farmaceutiska marknadsföra firman har skrivit in in i en överenskommelse med Att Ta Dig Framåt Inc., Cebu en Philippines baserad BPO firma för att bilda en samarbetsbolag för marknadsföra av dess sammansatt farmaceutiska produkter i Förenta staterna.

Under benämner av överenskommelsen, ska Att Ta Dig Framåtriktat ger 400 som appellen centrerar medel, alltigenom Filippinerna för ämna av att marknadsföra ett transdermal aktuellt smärtar lösningen, och ärrkräm som är utdelad vid multipelsammansättningapotek i Förenta staterna avtalar under, med MedborgareMed. Avkräva benämner av överenskommelsen avslöjdes inte annan, än när Du Tar Dig ska Framåtriktat aktie i intäkten av reorna som frambragtes av reaaktionen.

”Smärtar de transdermal, och ärrkräm marknadsför beräknas på 2 miljard USD,”, sade Scott Weissman, Ordföranden av Richmond den Privata RättvisaGruppen såväl som den tillförordnade VD:N av AB för MedborgareMed-Omsorg. Han tillfogade, ”där är mer, än 100 miljon Amerikaner i kroniskt smärtar och receptdrogmissbruk, en epidemi; vi behöver att använda alla terapier som fungerar och löser problemet.”, ”Planerar Vi också för att introducera extra produkter liksom enförminskande pill, såväl som behandlingar för sockersjuka, som sätter vårt potentiellt, marknadsför på över 6 miljard USD.”,

Enligt en granskning av kroniska 3.600 smärta lidande person som föras av Tålmodig ResultatAnalytics, mer, än 83 procent anmälde en viktig förminskning i deras smärtar, når att ha använt detblandade recept, smärtar krämar som topically applicerades - (Jordklotet Newswire November 11, 2013).

”Centrerar det processaa av att använda appell i Filippinerna för att sälja det aktuellt smärtar kräm som allra består FDA som godkända ingredienser har bevisat att högt lyckat under vårt initialt testa aktionen som upp till använder 100 appellen centrerar medel över jumbon 90 dagar och nu ökande eller reor styrka till en slutsumma av 500 ska medel ser till, att vi blev snabbt den framträdande ledare för fördelningen av sammansatt farmaceutiska produkter i Förenta staterna,” sade Weissman.

Grupp för KÄLLRichmond Begränsad Privat Rättvisa

Advertisement