Första Upplaga: Juli 21, 2014

Dagens rubriker inkluderar en berättelse om ett försök vid regulatorer att göra försäkringsgivaren bredare knyter kontakt, såväl som en spänna av andra vård- politikutvecklingar.

Kaiser Vård- Nyheterna: Florida Signalerar Största Vård- Försäkringsgivare Klassar Vandringar Framåt
Kaiser Vård- Nyheterna: redaktionsskribentPhil Galewitz rapporter: ”Haffade Florida Blått, tillståndets framträdande vård- försäkringsgivare, mer än en i tre konsumenter på vård- lagens utbyte, men många kunde vända mot klassar vandringar, som bäraren kämpar med en tillströmning av äldre och mer sjuk enrollees, sade företagets högsta chef” (Galewitz, 7/21). Läs berättelsen

Kaiser Vård- Nyheterna: Docs-SlamRecertificationen Härskar Dem Appellen ett Förloradt Av Time
Anmäla för Kaiser Vård- Nyheterna, skriver Roni Caryn Rabin: ”Balking Många specialister på vad de något att säga är betungande nytt härskar för att få recertified och att varna att den begärningar ska styrkan som några läkare ut ur öva i sänder, när nationen vänder mot en brist. Manipulerar något att säga som de nya kraven har gjort underhållande specialtyattesteringar ett processaa att avslutar aldrig. mer Ung manipulerar redan retaken den mödosama attesteringsexamen varje sju till 10 år uppehälle deras vitsord, långt ansett guldmyntfoten av sakkunskap. Men åldrar för läkare allra måste nu avsluta en komplex uppsättning av krav varje två till tre år, eller riskera att förlora deras attestering” (Rabin, 7/21). Läs berättelsen, som visades också i USA I Dag.

Kaiser Vård- Nyheterna: Medicare Ändrar den Kontroversiella KlosterhärbärgeDrogen Härskar
Anmäla för Kaiser Vård- Nyheterna, skriver Susan Jaffe: ”Identifierades de fyra drogkategorierna i en utredning 2012 av Avdelningen av den Vård- och MänniskaServices överinspektören. Utredare grundar att receptdrogen för Del D planerar betalade mer, än $33 miljoner i 2009, som bör antagligen ha täckts av klosterhärbärgen, gynnar” (Jaffe, 7/18). Kontroll ut vad annat är på blogen.

New York Times: Att Förhindra ÖverrrakningRäkningar, Kunde Ny Vård- Lag Rules Göra Försäkringsgivaren bredare Knyter Kontakt
Den Obama administrationen och de statliga försäkringregulatorerna framkallar strängare normal för att tilltala bekymmren av konsumenter som något att säga, som många vård- planerar under den Som man har råd med Omsorgen Act, unduly har unduly begränsat deras val av manipulerar och sjukhus som lämnar dem med oväntade medicinska räkningar. Federal tjänsteman sade att de skulle nya normana är liknande till de som används av regeringen för att bestämma huruvida Medicare Fördel planerar hade nog manipulerar och sjukhus i deras knyter kontakt (Pear, 7/19).

Wall Street Journal: Granskningar Visar att Krympa Rangordnar Av Uninsured
Den nya Som man har råd med Omsorgen Agerar, och den återställande ekonomin kan ha hjälpt så många, som nio miljon Amerikaner erhåller sjukförsäkring i det förgångna året. Och fördriva falla som är arbetslöst, klassar är ett viktigt dela upp i faktorer i affärsvinsterna, vård--politik analytikernågot att säga som lejonparten av kreditera går till den nya lagen som gemensamt är bekant som Obamacare, flera nyckel- bestämmelser av som genomföras detta år. Tre studier som är utsläppt på Juli 10--vid Gallup, CommonwealthFonden och det Stads- Institutet--visa en markerad nedgång i procentsatsen av folk som inte har sjukförsäkring (Bög, 7/20).

Washington Postar: Lite-Bekant InterSystems Växer För att Dominera En IT Marknadsför I Ålder Av Obamacare FrottéRagons knipet för knä. Åldern och förälskelse av maratoner har tagit deras avgift på den åriga ägaren för miljardär 64 av InterSystems, en Cambridge, Samlas., databasprogramvaruföretaget. Lite bekant utanför nichen som dess teknologi dominerar, styrker InterSystems vård--släkt information för medborgarehälsovård av England, Skottland och Wales och U.S.-Försvarsdepartementet,… Ragon, [är] som nämner hans knä för en resonera. ”Sågar Jag två manipulerar på två olika lättheter på den samma dagen,” honom något att säga. ”Gjorde Båda Röntgar. Jag kan inte tro att de gillar långt för att göra dem är så olika dem inte kunde dela en. Men fånget varje ersatte.”, Fördubblingen tillfogar tid, kostar och besvärar (Coffey, 7/18).

Washington Postar: Fertilt Slipat För den Medicaid Graden
Gov. Frottén McAuliffe förnyade hans grad för utvidgande sjukvård till den fattiga Fredagen, genom att turnera ett sätta insjukhus, ställer in på ståndsmässiga nöjesplatsar, var folket hade campat ut för dagar för riskera för att se en tandläkare eller för att manipulera. … Pratade McAuliffe där med en ensamstående mamma som… berättade honom att hon kan få försäkring till och med henne jobb som en foodservicearbetare men att skulle det högvärdigt konsumerar halva henne lönebeskedet. Han berättade henne att att han var ”funktionsdugligt hårt så oss, kan få sjukvården för alla, när de önskar den, inte precis en gång ett år.”, … Tillfogade händelseåtog sigen politisk signifikans detta år, som McAuliffe fortsätter hans push för att utvidga Medicaid under den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Vozzella, 7/18).

Los Angeles Times: Därför Experter Ser Lite Hopp För GOP Planera för att Stämma Obama Över Lags Fördröjning 
AlltigenomAmerikanhistoria, Kongress har ofta varit på odds med presidenten. Men så långt, förkroppsligar har den lagstiftnings- inte vänt till den tredje regeringen förgrena sig -; domarkåren -; med en rättegång som fordrar verkställande direktör, överträdde Konstitutionen. Det kan ändra, som HusRepublikannågot att säga som de ämnar stämma Presidenten Obama för att att missa ”ska ta omsorg, som lagarna utförs faithfully,”, som Konstitutionen kräver (Vilde, 7/19).

Wall Street Journal: För Federala Säkerhetsnät Blandade Finansiella Framtidsutsikter
Det största Medicare programet förväntas för att återstå ekonomiskt vätskan till och med 2030, fem år längre, än föregående förväntat, enligt en utsläppt Tisdag för regerings- bedömning, som förutsäger att program sjukvård kostar ska växer långsammare, än de gjorde för nedgången. Rapporten vid det Kongress- Budget- Kontoret sade att finansiella Medicares föreställer hade förbättrat skarpt, sedan dess Februari prognos och den skulle handikappade personer evakuerar dess reserverar i 2025. , när den nonpartisan budget- scorekeeperen projekterade att portion av regeringen kör vård- (Paletta, 7/18).

Wall Street Journal: Den Inbringande DrogNichen Gnistar Laglig Scramble
Farmaceutiska bransch strid för herravälde i fasta-växa och det inbringande marknadsför för behandlingar av hepatit C meddelar en aldrig tidigare skådad laglig scramble. Utsikten, att hepatit-cdrogreor kunde soar till $20 miljard årligen vid avsluta av årtiondet, sporrar försök av läkemedelsföretag att påstå de patenterade rätterna som de ska den behovshastigt grepp en lappa av pien (Loftus, 7/20). 

Washington Postar: Amerikaner För Att Välstånd ska Tillfoga Kontor I Nya 2 Påstår
AFP har omkring 400 att sätta in arbetare påstår in runt om landet. Omkring 40 av de arbetare är i Florida, var gruppen betraktar reelecting Gov. Stack Scott (R) en högsta prioritet. AFP spenderar också tiomiljontals dollar utfärdar på advocacytelevisionadvertizing. Den började att slå några Demokratiska senators med nedgången för negationannonser sist, med en detalj fokusera på den Som man har råd med Omsorgen Agerar, och så avlägsen AFP har spenderat omkring $44 miljoner på televisionen. På Torsdag skulle AFP som meddelades det, börjar att spendera $1,3 miljoner på en ny runda av annonseringar som var kritiska av Sen. Jeanne Shaheen (D-N.H.) och Tekniker. Ann Kuster (D-N.H.), båda av, vem vänder mot åtsittande races det nästa året (Wilson, 7/18).

Wall Street Journal: Ansträngning för Tennessee GOP-Utmanare
Att slå Tennessee Sen. Lamar Alexander Republikanska primära utmanare Joe Carr och George båda Flinn något att säga kunde de använda hjälp från de konservativa grupperna som framdrev rebelliska GOP-utmanare någon annanstans. … är ingen kavalleri kommande att hjälpa Herr Carr eller Herr Flinn. De utvändiga pengarna har i hög grad blivit hem-. … Har Herr Alexander väck till stora längder som ska stöttas upp hans konservativa vitsord. … Luftar Herr Alexander en statewide TVreklamfilm som presenterar en fästa ihop av honom som konfronterar Presidenten Barack Obama under ett fora 2010 om den Som man har råd med Omsorgen, Agerar (Epstein, 7/18).

Wall Street Journal: ”Utfärdar Personhood” Kandidaten för den TillhållColorado Senaten 
Tekniker. Cory Gardner, den Republikanska kandidaten för en Senat placerar i Colorado, är pröva till flyttningen i väg från det taggigt utfärdar av ”personhood.”, Hans problem är att ingen av hans foes på lämnat nor några vänner på den ska rätten låter honom. Kort når att ha skrivit in racen mot Demokratisk Sen. Markera Udall i Februari, Herr Gardner, disavowed hans förgångna service för idén på hjärtan av personhoodrörelsen, som ska ge ett gödslat ägg de samma rätterna som en person som därmed kriminaliserar abort, och något bildar av födelsekontroll. I att dra tillbaka bort, kallade han även för rean av födelsekontroll över kontra (Reinhard, 7/20).

Associatedet Press: Kontrollera Deras, För Manipulerar Kontrollen Din Vitals,
Amerikaner betraktar försäkring och ett bra bedsidesätt, i att välja en manipulera, men ska, som manipulerar, ge högkvalitativ omsorg? En ny röstning visar att folket inte vet hur man bestämmer det. Att Vara licenserat och trevligt betyder inte nödvändigtvis att en manipulera är aktuell på bäst övar. Men konsumenter är inte säkra hur man avtäcker mycket mer. Precis 22 procent av ifrågasatte de är säkra dem kan finna information för att jämföra det kvalitets- av lokalen manipulerar, enligt röstningen vid Den Tillhörande Pressen-NORC Centrerar för Statlig affärForskning (7/20). 

New York Times: att Leda BISTÅR Forskare, ”Resa Alltid,” Dödas på Hans Långt till en Konferens
Som flygplatsvardagsrumen fyllde med passagerare som väntar för att stiga ombord Malaysia Airlines Flyg 17, en berömd professor som rusades till utfärda utegångsförbud förstunderna som texting en kollega, ordstäv att han var ”superbusy.”, Svänga in i affär-klassificera fodra, Joep Lange, BISTÅR forskare som passeras en tidigare valobservatör som hade precis gått tillbaka från Ukraina. De var bland 298 passagerare, och besättningen ombord flyg, som sköts, besegrar över Ukraina på Torsdag. …, Dr. Lange, en tidigare president av BISTÅR samhälle, började att forska epidemin i 1983 och hade fungerat på den Vård- Organisationen för Världen och att heading klinisk forskning och drogutveckling i mitt--90-tal (Erdbrink och McNeil Jr., 7/18).

USA I Dag: BISTÅR KonferensAttendees Minns 6 Vem Dog På MH17
Organisatörer och attendees på den största världen BISTÅR konferensen sade sex kollegor som dog i besegra av skulle Malaysia Airlines Flyg 17, önska att de ska fortsätta slagsmål mot denna dödliga sjukdom. De sex delegaterna, som dog Torsdag, skulle delta i den 20th Landskampen BISTÅR Konferensen här. … ”är Denna inte en tid för tystnad,”, sade Michael Kirby, den tidigare domaren av Högre domstol av Australien. ”Skulle De förväntar oss att välja upp våra splittrade andar. De skulle begäran som vi förnyar och redouble våra försök” (Clark, 7/20).

New York Times: PathogenMissödeLöneförhöjning Som det Klara RegulatorStaget
Som dokumenteras för en tid sedan, missförstår på federala laboratorium som gäller anthraxen, influensa, och smallpox har hetsat offentligt övergrepp på regering bruk av farliga pathogens. Men episoderna var ett mycket litet del precis av hundredsna som har uppstått under senare år över en breda ut sigrengöringsduk av akademiker, reklamfilm, och regeringlabb, som fungerar utan klara rikslikarear eller förbiseende, federala rapporter visar (Grady, 7/19).

Associatedet Press: RJ Reynolds Vows att Slåss $23.6B I Skador
Nation tillverkare för cigaretten för Nr. 2 vowing att slåss en jurydom av $23,6 miljard i straffböter i en rättegång som sparas av änkan av en longtime rökare som dog av lungcancer. R.J. Reynolds Tobak Co. utöva J. Jeffery Raborn har kallat skadorna som tilldelas av en Pensacola jury ”kraftigt överdriven och impermissible under statlig och konstitutionell lag” (7/20). 

New York Times: Juryn Tilldelar $23,6 Miljard I Florida som Röker Fallet
En jury i nordvästliga Florida tilldelade vackla $23 miljard dom den sena Fredagen mot landets detstörsta tobakföretaget för att orsaka döden av en kedjarökare som dog av lungcancer på åldern av 36. Företaget, det R.J. Reynolds Tobak Företaget, lovade en snabb vädjan. Michael Johnson Sr. dog i 1996, når att ha rökt för mer än 20 år (Robles, 7/19).

USA I Dag: Juryn Slår den TobakFöretagsR.J. Reynolds Med $23B Domen
Juryn i det fallCynthia Robinson V.R.J. Reynolds Tobak Företaget sid Fredagnatten med Robinson, änkan av en longtime rökare, som dog av lungcancer i 1996, som tilldelar henne mer än $16 miljoner i kompensations- skador och $23 miljard i straffböter. Efter nästan ettvecka försök, juryn för att övervägde 15 timmar ska bestämma slutligen att tobakföretaget var vårdslöst i att informera Robinsons maka, Michael Johnson Sr., att att röka orsakar lungcancer och att nikotin är högt vanebildande (Isern, 7/19).

Washington Postar: Den Florida Juryn Smäller I R.J. Reynolds Med $23,6 Miljard I Skador 
Fallet är ett av tusentals som sparas i Florida efter delstatens högsta domstol i 2006, kastade ut en $145 miljard grupptalandom. Det härska också sade rökare och deras familjbehov bevisar endast att böjelse och det som röker orsakade deras illnesses eller dödar. I fjol Florida reapproved högsta domstol det beslut,… Reynoldss vicepresident och assistentföretagsjurist, Jeffery Raborn som kallades skadorna i kraftigt överdriven och impermissible Robinsons fall ”under statlig och konstitutionell lag (Kay, 7/19).

USA I Dag/Des Moines Register: Iowa Sätter $5 Miljoner In I AutismProgram
Var herapist [T] Kara Jorgensen, pröva att korrigera rastlösa pojke vana av spewing ut av hans tankar utan start en konversation riktigt. När hon som var bortvänd, honom tvekade och att se förvirrat. Därefter knackade lätt på hon henne som var egen, knuffar och gjorde ett förslag. ”Något att säga, ”Hey, Kara,” ”instruerade hon, stilla se bort. [Åtta åriga Sidney Trees] förstått omgående och gjorde precis det. Når tillbaka han har svängt för att vända mot honom och har lett, belönade Jorgensen Sidney, genom att lyssna enthusiastically och att leka drev med honom. Enkel växelverkan -; gladlynt förstärkning av seemingly ett det normalauppförande -; är viktigt för familjer av autistic barn lika Sidney. Metoden som är bekant som Applicerad UppförandeAnalys, har visat det sådan löftet att Iowa häller nästan $5 miljoner in i det (Leys, 7/20).

NPR: Som New York Omfamnar HIV-Att förhindra Pillen, Uttrycker Några Tvivlar
BISTÅR forskare, och makthavande personer från runt om jordklotet samlar i Melbourne, Australien, för en ha som huvudämnelandskampkonferens som startar denna Måndag. De ska sörjer dussintals kollegor som dog i kraschen av Malaysia Airlines Flyg 17 (Ro, 7/19).

New York Times: Missouri Bara, I att Motstå ReceptDrogDatabas
Att inte ha databasen har inte endast försvårat Missouri kapacitet att bekämpa receptdrogmissbruk, utan det också tilldragande folket från neighboring påstår att se som lagrar pills och som kommer med dem som är hem- för att ta sig eller sälja till andra, enligt tjänsteman inom rättsskipningen, lagstiftarear och data som sammanställas av en receptdrog som bearbetar firman (Schwarz, 7/20).

Den Texas Tribunen/New York Times: Statligt Väger Vård- Omstrukturering Planerar För Kvinnor
Texas lagstiftarear söker efter väg att fylla mellanrummen tar fram in till sjukvården för tillståndets mest fattiga kvinnor, tre år efter danandekorsnitt till tillståndets familjeplaneringbudgeten och kassering federally finansierade kvinna av vård- program i favör av deras eget (Ura, 7/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement