Påstå viktig: Iowa investerar i autismprogram; lantlig docs-känselförnimmelse razzian av Wisconsin låga Medicaid betalningar

Ett val av vård- politikberättelser från New York, Missouri, Texas, Massachusetts, Maine, Georgia och Pennsylvania.

USA I Dag/Des Moines Register: Iowa Sätter $5 Miljoner In I AutismProgram
Var herapist [T] Kara Jorgensen, pröva att korrigera rastlösa pojke vana av spewing ut av hans tankar utan start en konversation riktigt. När hon som var bortvänd, honom tvekade och att se förvirrat. Därefter knackade lätt på hon henne som var egen, knuffar och gjorde ett förslag. ”Något att säga, ”Hey, Kara,” ”instruerade hon, stilla se bort. [Åtta åriga Sidney Trees] förstått omgående och gjorde precis det. Når tillbaka han har svängt för att vända mot honom och har lett, belönade Jorgensen Sidney, genom att lyssna enthusiastically och att leka drev med honom. Enkel växelverkan -; gladlynt förstärkning av seemingly ett det normalauppförande -; är viktigt för familjer av autistic barn lika Sidney. Metoden som är bekant som Applicerad UppförandeAnalys, har visat det sådan löftet att Iowa häller nästan $5 miljoner in i det (Leys, 7/20).

Milwaukeen Förar Journal över Vaktposten: Tillståndets Manipulerar Låg Razzia för Medicaid Betalningar Övar I Låg-Inkomst Områden
Mohammad Qasim Khan, en primär omsorgläkare, som har uppsikt över ett privat, övar i eninkomst grannskap, brunn vet diskrepansen mellan vad privata försäkringlöner för hans servar och vad tillståndets det Medicaid programet betalar. Khan, som fungerar med en annan läkare, och tre vårdar praktiker på den Medicinska Kliniken för Familjen, 5434 W. Capitol Körning, bedömningar, som program betalning klassar är halv -; och i vissa fall, mer mindre än halvt -; de av privat försäkring. ”Om Jag var att gå ut och försök att rekrytera en primär omsorgläkare,” sade han, ”tvivlar Jag Mig skulle är kompetent att finna någon som skulle är villig att öva i detta område.”, Medicaids betalning klassar är en resonerar (Boulton, 7/19).

NPR: Som New York Omfamnar HIV-Att förhindra Pillen, Uttrycker Några Tvivlar
BISTÅR forskare, och makthavande personer från runt om jordklotet samlar i Melbourne, Australien, för en ha som huvudämnelandskampkonferens som startar denna Måndag. De ska sörjer dussintals kollegor som dog i kraschen av Malaysia Airlines Flyg 17. Men arbetet av den ska konferensen fortsätter, och ett av ha som huvudämneämnena som ska diskuteras, utvidgar bruket av [Truvada,] en pill som förhindrar HIV (Ro, 7/19).

New York Times: Missouri Bara, I att Motstå ReceptDrogDatabas
Att inte ha databasen har inte endast försvårat Missouri kapacitet att bekämpa receptdrogmissbruk, utan det också tilldragande folket från neighboring påstår att se som lagrar pills och som kommer med dem som är hem- för att ta sig eller sälja till andra, enligt tjänsteman inom rättsskipningen, lagstiftarear och data som sammanställas av en receptdrog som bearbetar firman (Schwarz, 7/20).

Den Texas Tribunen: LagstiftarePush som Konsoliderar Kvinna Vård- Program
Texas lagstiftarear söker efter väg att fylla mellanrummen tar fram in till sjukvården för tillståndets mest fattiga kvinnor, tre år efter danandekorsnitt till tillståndets familjeplaneringbudgeten och kassering federally finansierade kvinna av vård- program i favör av deras eget. Det statligt har långsamt fungerat till återställandet servar, fast något haphazardly och att tilldela miljoner av dollar till nya program, som fokuserar i huvudsak på kvinna sjukvård i allmänhet, och mindre på reproduktivt vård-, sedan Republikan-Ledde Lagstiftande församling, högg specifikt tillståndets budget för familjeplanering vid två-thirds i 2011. Snitten var en flyttning som siktades på att förhindra vård- familjeförsörjare som även anslöts löst med abortfamiljeförsörjare, likt Planerat Föräldraskap, från statliga skattdollar för hälerit (Ura, 7/20).

Associatedet Press: PartnerSjukvårdAvtal en Utfärda i RegulatorRace
Justitiekanslern Martha Coakley är kommande under ökande avfyrar från henne som är Demokratisk, och Republikanrivaler i regulatorns race över en överenskommelse henne kontoret som ut bultas med det störst sjukhuset för PartnerSjukvården, Massachusettss och läkare, knyter kontakt. Coakley sade att avtalet löser henne antitrust- utredning in i Partners och förändrar grundläggande organisationens förhandla driver för 10 år som stunden bomma för Partners från att lyfta som är dess, kostar vid mer än klassa av inflation till och med 2020. Avtalet stenlägger långt för att Partners ska få det Södra KustSjukhuset och Vård- System för Kännemärke, som äger Lawrence det Minnes- Sjukhuset i Medford och Melrose-WakefieldSjukhus. Under överenskommelsen Blir Partner med skulle blockeras från extra sjukhusutvidgning i östliga Massachusetts, inklusive Worcester County, för de nästa sju åren, om inte Coakleys kontor granskar och godkänner utvidgningen (LeBlanc, 7/19).

Associatedet Press: Maines Utmaningar för VårdhemFinansiering som Fortsätter
Maine representanter är lättade dem grundar a långt för att ge tillståndets vårdhem med en extra $13 miljon, men att varna, att en långsiktig strategi måste framkallas för att bistå, lättheterna i den äldsta nationen påstå. Representanter hoppas en-Time den pengar ska stemen tiden och förhindrar stängningen av mer vårdhem för nu men betonar att osäkerhet återstår som de statliga försöken att ångra år av underfunding och brottningar med gråna en snabbt befolkning (7/19).

Georgia Vård- Nyheterna: Statlig myndighet Förlorar Federalt ”Familjeplanering” Lån
En federal vård- byrå har tilldelat ettår, $7,8 miljoner Georgia ”familjeplanering servar” lån till en förening ledde vid en vård- Atlanta-Baserad gemenskap centrerar. Den Vård- Familjen Centrerar av Georgia ska arbete med annat federally kvalificerat vård- centrerar i det statligt, Grady det Vård- Systemet, och det Planerade Föräldraskapet som levererar dessa, servar till individer, i första hand låg-inkomst kvinnor. Servar betalas till och med det federala programet för Titel X, och fonderna kommer från U.S.-Avdelningen av Vård-, och Människan Servar. Det är den första tiden i 30 år att detta familjeplaneringlån inte gick till Georgia allmän hälsabyrån, fast byrån applicerade för den (Mjölnare, 7/18).

Des Moines Register: Det Lantliga Iowa Sjukhuset Uppvaktar Stads- Tålmodig
För det Iowa för liten stad som ska nordliga ettOmråde för Des för hopp sjukhuset invånare söker väga-förlust kirurgi, drev 90 miles för att genomgå tillvägagångssättet i dess nya fungeringsrum. Det Iowa SpecialtySjukhuset i Belmond blir partner med med en Des Moines kirurg för att ge funktionerna, som förminskar storleksanpassa av tålmodigs magar, så de inte kan äta så mycket. Den nya affären som kallas ”Iowa, Väger FörlustSpecialister,” är ledde av Dr. Todd Eibes, som fungerade på den Iowa MetodistMedicinskt center i Des Moines till tidigare detta år. Den nya ordningen föreställer ett sällsyntt försök vid ett lantligt sjukhus att konkurrera direkt för affär med storstadmotstycken. Mest Des-Moines-Område invånare som önskar bariatric kirurgi, går till den Iowa Metodisten eller till FörskoningMedicinskt center (Leys, 7/20).

Philadelphia Person som frågar: Det Vård- Systemet Till den Nära Mental hälsaLättheten, ÄndringsOmsorg Planerar
Efter år av förlorande miljoner av dollar på dess poliklinikpatientmental hälsa programmera i PilDungen, Vård- Abington är stora ändringar för danande. Den överför märker denna vecka till 2.200 tålmodig som använder dess Creekwood Centrerar att programet ska nära Dec. 1. Om en-tredje ska sänds till primära omsorgkontor i systemet, var de ska behandlas av nytt, manipulerar inbyggda lag av och socialarbetare. att Integrera som är mentalt, och primär omsorg för läkarundersökning i det samma kontoret är en trend som har byggt för 15 år. Populärare i offentliga sektorinställningar, har den växt i privata system lika Abington, som regeringen och andra försäkringsgivarear har börjat att belöna effektiv högkvalitativ omsorg för befolkningar av tålmodig, ganska än betala renodlat vid besök eller tillvägagångssättet (Burling, 7/20). 

Houston Krönika: Vård- Harris Betraktar Ändring för VälgörenhetOmsorgPolitik, Endast som 27 tålmodig i Harris County allmän hälsasystem har undertecknat upp för försäkring under den Som man har råd med Omsorgen Agerar - menande fortsätter det ska länet subventionera behandling för tusentals tålmodig som är valbara för privat försäkring. Läget illustrerar ett problem riksomfattande, som vårdsystem beträffande-utvärderar den finansiella hjälpen som de ger till uninsured låg-inkomst tålmodig, som kvalificerar för försäkringtäckning under programet ofta kallade Obamacare (Hines, 7/19).

Minneapolis StjärnaTribune: Statligt Testar det Nya Identifiera med fingeravtryck Systemet För Caregivers Ett ambitiöst försök att intensifiera brottsliga bakgrundskontroller för den tiotusentals Minnesota caregivers ska första visning denna månad, som delstatstjänstemän reagerar till rapporter som bemannar med brottsliga historier att bry sig för åldringen och andra sårbara befolkningar. På fem vårdhem över det statligt från Sauk Forar till Eveleth Servar den Minnesota Avdelningen av Människan ska testar ett nytt elektroniskt system av identifiera med fingeravtryck-baserade bakgrundsstudier (Serres, 7/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement