Sörja för Ambrose appeller för att förslag ska tackla receptdrogmissbruk

Delen av den omfattande Regeringen att närma sig för att tackla receptdrogmissbruk

Den Hedervärda Ronaen Ambrose, Minister   av Vård-, utfärdade i dag en medborgareAppell för att Förslag ska förbättra ordinera övar för receptdroger som har en kick - att riskera av missbruk eller böjelse.

Ska Vård- Kanada ägnar $3,6 miljoner för att stötta utvecklingen av bevisa-baserat övar för anslår att ordinera av som missbrukas mest gemensam, klassificerar av receptdroger: opioids, stimulanser, lugnande medel och tranquillizers.

Appellen för Förslag siktas på projekterar att ska förbättra att ordinera övar och de bilda behoven av sjukvårdpraktiker. Den fokuserar också projekterar, som ska framkallar nytt att närma sig och att utbilda, och bearbetar på för att förbättra dessa som ordinerar, övar.

Denna Appell för Förslagbygganden på handlingar som redan ar tagna av Regeringen för att tilltala det viktigt, utfärdar av receptdrogmissbruk.

Snabba Fakta

  • Receptdroger är nu missbrukade vikten för thirden den mest gemensam bland Kanadensisk ungdom, efter alkohol och marijuana.
  • Det 2012 Kanadensiska Alkohol- och DrogBruket som Övervakar Granskningsresultat show som, opioiden smärtar relievers, är bland de mest gemensam använda receptdrogerna, och nästan en i sex (17%) av Kanadensare som åldras 15 år och äldre, anmälde bruket av opioiden smärtar relievers i förflutnan 12 månader.
  • Tidigare manipulerar detta år, Minister   som Ambrose co-varade värd en symposium i Toronto som by deltogs i, pharmacists, rättsskipningen som är olik jämnar av regering, böjelsespecialister och Första Nationer för att diskutera receptdrogmissbruk.
  • Ekonomisk Handlingsplan 2014 utvidgade fokusera av den MedborgareAnti-Drogen Strategin för att tilltala receptdrogmissbruk i Kanada. Dessutom investerar Regeringen nästan $45 miljoner över fem år för att stötta nya handlingar för det ämnar.
  • I Juni 2014, meddelade Minister   Ambrose ett förslag att reglera tamper-resistent rekvisita för receptdroger som är på en kick - riskera av missbruk, inklusive kontrollera-frigörare oxycodone.

Citationstecken

”Har Receptdrogmissbruk blivit utbrett ett det allmän hälsaproblem handlag liven av långt för många Kanadensare. Vår Regering är tillförordnad att tilltala det ökande problemet av receptdrogmissbruk i Kanada. Det Dagens meddelandet fokuseras på att förbättra att ordinera övar, och utbildning, som är en av, stämm till att tilltala detta viktigt utfärdar.”,
Den Hedervärda Ronaen Ambrose
Minister   av Vård-

”Meddelade Jag för en tid sedan att I-förmiddagen som förföljer tamper-resistent rekvisita i recept förgiftar - så de är mindre rimliga att krossas och fnysas eller injiceras som a långt för att hjälpa curbreceptdrogmissbruk. Emellertid är tamper-motstånd precis ett lappar av pussel. Curbing av receptdrogmissbruk är också om utbildning - den är om arbete med prescribersna runt om att utmana utfärdar något liknande ”manipulerar shopping” och över att ordinera. Det Dagens meddelandet är om utbildning, och another kliver vår Regering tar för att tilltala detta komplex utfärdar.”,
Den Hedervärda Ronaen Ambrose
Minister   av Vård-

KÄLLA Vård- Kanada

Advertisement