Vård- försäkringsgivare som ska stoppas täcka livmoder- tillvägagångssätt

Highmark Inc., som säljer, planerar i Pennsylvania, Delaware och West Virginia, ska stoppbeläggning driver morcellationen, en teknik som används ofta i hysterectomies, efter Maten och den kloka DrogAdministrationen har manipulerat mot den, därför att den kan spridd cancer. 

Wall Street Journal: Vård- Försäkringsgivare som ska Stoppas Täcka Livmoder- Tillvägagångssätt
I tillvägagångssättet är en bladed apparat van vid det vanligt livmoder- snittet upp samlas kallade fibroids, ofta i hysterectomies, så silkespappret kan tas bort till och med mycket lilla snitt i minsta invasive kirurgi. Highmark är den första bekant försäkringsgivaren att vara skraltig täckning av driver morcellation, och flyttningen är det senast i en serie av beslag pressar på bruk av bearbeta. … Instrumenterar de FDAbedömningarna användes i 50.000 hysterectomies om året (Levitz, 8/2).

Reuters: U.S. Försäkringsgivare som Stoppar Täckning Av det Gynekologiska Tillvägagångssättet
En vård- försäkringsgivare med 5,2 miljon medlemmar i tre Östliga U.S. påstår sade på Lördag som det skulle stoppet som ger täckning för ett laparoscopic tillvägagångssätt som kallades, driver morcellationen, som används i gynekologisk kirurgi och kan oavsiktligt spridd cancer. Highmark Inc, som har kunder i Pennsylvania, Delaware och West Virginia, det ska stoppet som täcker tillvägagångssättet på Sept. 1, företagstalesmannen Aaron Billger, sade i en e-post. Det är den första försäkringsgivaren till stopptäckning av driver morcellation, efter U.S.-Maten och den kloka DrogAdministrationen har manipulerat i April mot den (Walsh, 8/3).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement